Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?

Абе мисля си и аз...както ще ме посрещнат-така ще се и държа аз!Няма какво.....от нищо в живота си не ме е срам,нито пък искам да бъде скрито!Така съм устроена-че мога ли да помогна ...ще го направя на драго сърце-даже присърце!Ама пък и хвърлят ли камъни по мен...хвърлям и аз!Искам всичко да мине добре ...заради Любовта-и що се отнася до мен-ще се постарая...даже и глава ще наведа!Ама пък...ако има ответност и добро намерение...иначе тая приказка-Като ти ударят едната буза-подложи и другата...според мен обяснява защо така е несправедлив тоя Свят ....пак се разфилософствах.Мисълта ми беше-както каза една Мила Арабелка-ако ми предложат ръка за целуване-ще целувам....ама ,ако няма такава.....няма да си оскубя косата я! Но мисля че всичко ще е наред.....
Преди много обичах грима и ходех със силно синьо нагримирани очи, керемидено червено червило... уголемявах устни (не знам защо бях решила, че са ми малки
Може би Перперикон влияе на Пловдив - зарежда го с положителна енергия...
Сега е времето на Кайлъка, да - виж за там и на мен ми е мъчно - все нямам време за разходка
Пък и с някоя палачинка за десерт
детелинка като бях в Пловдив
Космати ли са?
Прибирам се гузна в нас, и по едно време мама забелязва, Ужас, какъв скандал вдигна, татко ако разбере , щял да каже , че не ме е възпитала , за гаджета ли се глася, само омъжените жени могло да си махат космите, и най-после, че мъжа ми ще се съмнява в мен
Точно както го описа ти! Добре, че брат ми чу скандала и дойде да ме защити
Проверил пощата на брат си и като видял, че няма отговор, изпаднал в диво недоумение. И бегом до пощата да ми звънне- неудобно му било да звъни от телефоните на братята. Щастлив е, милия... при мама и татко
единия иска меч, другия топка, на никой нищо не купих , аман от играчки , купих им ябълки и банани и им връчих чантите да си ги носят