С трепет чакаме вече, да ни ритне НОЕМВРИЙСКО човече!

• 10 287
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен тумбачета и мами Hug

Да кажа и аз за моята тумба - вече си личи и още как. Мъжо само ми подмята, че много съм напълняла. Обаче си имам малък аванс - предната бременност я стартирах на 54 кг., а сега започвам от 47 кг, така че имам да наваксвам 6-7 килца Wink
Иначе за гаденето - все още продължава да ми се гади, но само вечер.
Сиската мерсаж за идеята за спагети Hug
Розичка ето тука има мамчета с коремчета - всеки път когато си избираш седмицата ще излиза различна мама Grinning
http://pregnancy.baby-gaga.com/calendar/week11

# 91
  • София
Здравейте и от мен!
Аз днес съм го отдала на голямо мързелуване, до сега спах, в ранния следобяд се видяхме в един парк с приятели и 8 месечната им щерка, голяма сладурка е ! Поразходихме се и като се прибрахме - аз се трупясах и до сега си подремнах сладко-сладко. Като се сетя, че утре съм на работа и  #Cussing out #2gunfire
Сиската, за ментовия чай ако намеря този материал, който четох някъде в нета ще пусна линк, но наистина не се препоръчваше на бременни да прекаляват с него. Аз също обожавам ментов чай, особено в комбинация със зелен, но отдавна не съм пила.
И аз лично смятам, че още е прекалено рано да се оглеждам за каквито и да е покупки за бебка. Живот и здраве, като стана 7-8 месец ще пообиколя магазините, но за момента дори и по витрините не се зазяпвам Whistling
Отивам да манджора нещо.
Хубава вечер на всички ви Hug

# 92
  • София
Мишле, ще съм ти много благодарна, ако наистина го намериш този материал. Аз се порових чрез гугъл-а (само на БГ обаче) и видях 1-2 материала, но там се споменава само, че не се препоръчва в големи дози, а аз пия по 2-3 до 4 чаши максимум. Имайки предвид и че е български чай... Другото, което си мисля по въпроса е - за бременни се препоръчва валидол за нервичките, а той също е ментов... Абе не знам вече - за всичко чувам противоречиви мнения... Аз си внимавам с чая пък да става каквото ще!

Мацкиии... що да е рано бе?!? Ние сега ще ремонтираме стаята, в която ще се приберем с бебо (да сме живи и здрави)... За да купя правилната спалня трябва да намеря и правилното креватче..., което не значи че сега ще го купя... Аз също ще изчакам до към края на бременността за покупките, но само за да не се претрупам с покупки, че като се знам... Да си призная и напоследък всички около мен ми се обаждат да ме питат приемам ли разни нещица втора употреба... До тук съм ОК с дрешките, ваничката за къпане и разни други дреболии... Та така както сме я подкарали до края и с легълце и количка може да се уредя...

За сега лека вечер ви желая милички  Hug

# 93
  • София
Мацки, на помощ!
С Т съм - 37 градуса ooooh! Явно днес доста ме е надухал вятъра в това шантаво време, от сутринта съм с херпес, много ме е страх да не се разболея, а док каза много да се пазя от грип.
Ако Т не падне от само себе си - какво да пия? newsm78

# 94
Мишле нормалната Т на една бременна жена е около 37 - 37.5... Peace
И аз така се бях шашнала с първата ми бременност, но се оказа нормално.

# 95
  • София
Мишле, аз в такива моменти се церя с панадол и витамин Ц... топъл душ и се увивам здраво. В повечето случаи помага, освен ако не съм закъсняла с началото на лечението... Топъл чай също ще допринесе благотворно според мен...

Дано се включат и по-опитните мами!

П.П. Освен, ако както е казала Верич-а тази температура не си е бременната...

# 96
Здрасти мацки  Mr. Green

Много бързо сте писали, а аз бавно чета нещо. Но сега в почивните дни ще наваксам, че тогава рязко спада активността...
Ние с мъжа ходихме вчера до един близък град и се получи бая дълго излизане - сутринта в 7ч50 излязохме и се прибрахме в 16ч. бях като парцал и до днес само спах и лежа и не мога да си събера силиците ... Повече походи _ не  Naughty

# 97
  • София
Верич, Сиска, благодаря за съветите Hug
И аз знам, че  preggo са с по-висока Т, но моята си е под 37 и одеве като видях 37 и се  #Crazy. Освен това усещах, че "горя" и затова се притесних.
Сега вече я смъкнах и е 36,6
Айде, мацки, аз ще лягам. Утре съм на работа, само като си го помисля и ми се разваля настроението, ама няма начин- трябва и да се поработва Tired
Лека и спокойна нощ на всички ви! Hug

# 98
  • София
Мишле, наистина температурата на бременните е нормално 37-37,3 аз я поддържах доста дълго време, но ако не се чувстваш добре вземи нещо с парацетамол. И се лекувай!!!!
Сиска, хубави легла има в Piggie's house, предната решетка е подвижна. Аз съм си харесала от тези, които после стават за по-големи деца. Има турски и май са доста по-стабилни от тук произведените.
Не е рано да избираме, ние ще сме в същия апартамент за момента и трябва да правя място за бебо,
Аз и количка съм си харесала, на таткото му се изправи косата като разбра колко струва Joy
 А за ментовия чай и аз четох статия, че не трябвало да се приемат големи количества, но за чай може. Бяха изброени доста билки, от които не трябва да се пият концентрирани отвари.

Момичета, не спирайте дуфастона отведнъж. На мен много ми се повдигаше от него и се замайвах и го спрях без да попитам, в резултат се озовах в ТК с кървене...

Четох че бебето започвало да чува от около 15 седмица и било добре да му се пуска музика и са му се чете, след раждането, когато чуело същите звуци се успокоявало. Аз мисля да си взема малко детски книжки Grinning

Лека нощ!

# 99
да добре е да си следим редовно кръвното
и в една книга го четох
а за дуфастона направо не знам какво да правя-днес ми свърши последното хапче, пък съм в 11 седмица
дали да не го спра  newsm78
Вале, не съм имала кървене досега, ако го спра изведнъж дали е опасно
просто го пиех по съвет на един док
или пък да си купя утре пак и да пия по половин на ден и постепенно да разредя
някой има ли по-подробно запознат по въпроса  Confused

# 100
  • Попово
Добро утро, милички дамички  Hug
желая ви хубав и стремителен ден тук и в България  Joy ( както казваше г-жа Искрено и Лично)

# 101
Добро утро и от мен .

# 102
Добро утро и от мен!
Темичката нещо не върви - поуморили сме се май!
Днес се чувствам ужасно. Едва се събудих сутринта. Едва гледам тук на работа.... Изобщо не мога да си представя как ще изкарам до края на деня. Мечтая си за почивка.

По въпроса за креватчетата - ние също ще правим ремонт това лято. Миналата година обзавеждахме стаята на каката и изглежда сме я претрупали с мебели. Сега трябва да помислим  къде ще вместим на бебчо креватчето.   Crazy

# 103
  • София
Yanoren, питай лекаря си преди да го спреш. Аз имах еднократно много леко зацапване и понеже хич не ми понасяше го спрях сама на 3 ден и след една седмица.... стана проблемът.  Моята док ми каза, че е трябвало да го пие поне една седмица...ама отде толко мозък Simple Smile

А относно креватчетата, аз много се чудя между кошарата и дървеното легло. Мисля да взема кошара докато сме още в този апартамент, че е по-маневрена а място нямаме  Laughing

# 104
Добро утро!

Подсилете се малко и се събудете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт