Излизане по мъжки ..

• 17 267
  • 453
  •   1
Отговори
# 300
Щом не са заключили темата, значи не сме прекалили.  Laughing  Wink
Да,значи може да продължаваме.Та докъде бяхме стигнали?  Laughing
До кривата круша Laughing

# 301
Щом не са заключили темата, значи не сме прекалили.  Laughing  Wink
Да,значи може да продължаваме.Та докъде бяхме стигнали?  Laughing

А, тъкмо я спасихме от заключване, нека дадем дума и на тези дето не са се изказали, че току виж заради нас някой останал недоволен, че не може да се запише в толкова съдбовна тема.  Mr. Green

# 302
 Моля Ви, стига сте ми тикали тая тема в очите. Тъкмо се възрадвам, че е на n-та страница и пак я връщате на първа Mr. Green
Та аз да се изкажа за експеримента ми от онази вечер. Идин мъж с халка не видях Laughing Имаше много точещи лиги, но като не поддаеш и се отсвирват сами. Така че спокойно  Mr. Green

# 303
Кас сега ти я тикаш напред. Simple Smile Наистина темата не заслужава ключ. Mr. Green

# 304
Kasidy, на теб вече са ти се паднали в живота цели двама мъже, които не изневеряват, така че живей си спокойно и и това е  Mr. Green 

# 305
Плюй да не урочасаш бре Crossing Arms

# 306
Моят излезе ....  Rolling Eyes ..... даже не разбрах по мъжки или не  Wink
Гледам багажа му е тук  Thinking, значи все пак ще се върне  Mr. Green
Давайте предположения  Sunglasses  Laughing

# 307
Magesta, ако помолиш да преместят темата в клюката такива предположения ще ти спретем само.  Mr. Green

# 308
Е, чак пък за моя мъж цяло преместване ....  Wink
Иначе -  вярвам , че ще е така  Laughing

# 309
Моят излезе ....  Rolling Eyes ..... даже не разбрах по мъжки или не  Wink
Гледам багажа му е тук  Thinking, значи все пак ще се върне  Mr. Green
Давайте предположения  Sunglasses  Laughing

Той много рано излязъл бе..в 15.30..споко може до 8 да се върне Joy

# 310
Аз съм чуден случай! Моето момче работи на кораб, с график месец у дома/ месец на кораба... По цял месец съм си сама ... шапка на тояга! Нито ме тормози с въпроси къде си... какво си... нито ми мрънка че не съм си в къщи  Mr. Green
Като се върне следва една седмица "размазване" по барове и дискотеки, за което аз не мога да се сърдя, все пак цял месец само с мъже, без една биричка дори... не е леко!
Та така си имаме равновесие. Всеки си има собствени предпочитания, никой не се сърди.
Ако някоя дама се чуства неудовлетворена от факта, че тя не излиза... проблемът си е изцяло нейн, не на мъжа й, който си казва че му се излиза  Peace

Едва ли има баща, който да не може да се справи с детето си за една вечер. Оставяйте им ги по-често, без да ги тормозите с инструкции и въпроси на 5 минути! Полезно е и за децата да общуват самостоятелно с татковците си!
 Peace

# 311
... все пак цял месец само с мъже, без една биричка дори... не е леко! ...

А после 1 седмица с жени, така ли става  Mr. Green шегувам се, да не се засегнеш Hug но ми е странно все пак да не сте се виждали цял месец и като се прибере вместо 1 седмица да не излизате от спялнята, той да се "размазва" по барове ...

Иначе биричката си се пие много хубаво и заедно с половинката, не мисля, че въобще има някаква връзка с излизането по мъжки  Rolling Eyes

# 312
Никол благодарение на такива, като нас темата ниВга няма да умре. Laughing

# 313
Никол благодарение на такива, като нас темата ниВга няма да умре. Laughing

Аз не бих я върнала на 1 стр., но като е там, пиша  Blush

П.П. Не съм се включвала от 1 седмица, полага ми се 1 пост Mr. Green

# 314
А после 1 седмица с жени, така ли става  Mr. Green шегувам се, да не се засегнеш Hug но ми е странно все пак да не сте се виждали цял месец и като се прибере вместо 1 седмица да не излизате от спялнята, той да се "размазва" по барове ...
Ааааа, жените си ги споделяме!!!  Wink
Ами то всяко нещо по реда си... спалнята, после биричката, пък на мен като ми доскучае си отивам и те си продължават Simple Smile
Не мога да се оплача от липса на внимание  Mr. Green
Ама ние двамата си с по-особени отношения... Като се чуствам самотна ми се случва да ходя на гости у приятели (мъже) и да оставам с преспиване, заради някоя поредица от интернет... (това преди корема), и той никога не се е сърдил за това! Мъже всякакви...  Peace Аз после как да се сърдя!

Общи условия

Активация на акаунт