Отговори
# 105
Сминс, 4естита радостна новина,zнам какво е, и аz така се вълнувах  Party  И добре 4е вси4ки си имаме деца които раzхождаме иz морската, аz така успях да се видя с толкова много народ дето не бях виждала от 100 години, например тук от форума Мария Лу, поzнаваме се от по4ти 20год. но едно 10 не се бяхме виждали, но сега покрай децата постоянно се zаси4аме, а в понеделник, при последната въzможност, среЩнах една приятелка пак от време оно която живееШе в Лондон а сега в Ротердам и не се бяхме виждали сигурно пак 10 години  Crazy Та нека хората раждат  Laughing

Мис, не zнам, но напълно въzможно е да го иzрастне  Hug

Бубка, дано е само някой обикновен, беzобиден вирус  Praynig И недей скромни4и толкова  Wink

Нуни, 4естит рожден ден на Макси   bouquet  Или баткото?  newsm78 А я кажи, как е Писан4ето?

Аги, как е Тонката таzи ве4ер?

Рени, ние бяхме само zа 10 дена, та се zнаеШе 4е времето Ще лети  Wink  Живот и zдраве, преz август пак но zа 20 дена  Sunglasses

Тук времето се раzвали, голям дъжд имахме, такива облаци 4е сателита не улови никакъв сигнал  Crazy И преz следваЩите дни го дават такова  Sad ...няма да ми се раzмине гладенето  Close  Днес е 3тата ве4ер откакто я у4им Милена да си zаспива сама и след в4ераШната драма, днес е много смела, таzи ве4ер нямаШе никакви сълzи, само ми каzа да оставя вратата малко отворена и ми каzа лека ноЩ  Heart Eyes Утре имаме 4ас при директорката на една ДГ, да я zапиШа там (zа догодина)...порастнаха децата.....

# 106
  • София
Привет от Прага! Милен си взе лаптопа и имам връзка  с форума и вас. Тук е прекрасно, очарована съм от града, толкова е старинен, толкова различни стилове архитектура може да се видят...!!! Като се върнем ще ви кача сними да се насладите!

Аги, вашата лекарска епопея е достойна за д-р Хаус направо!

Получих съобщения от Рали и Ренката за превода на парите, което значи, че всички са платили, които са и потвърдили. Остана Аги, ако решат и Тони е добре да дойдат отделно.

Лека нощ и положителни емоции от мен!

# 107
  • Варна
Здравейте!
Сминс, мерси за поканата, но бяхме на гости Simple Smile
Утре сме последно у дома и после всеки отива на мястото си , кой на ясла, кой на работа  Tired Доста бързо минаха тия дни, а аз се чудих как ще изкараме в къщи. Но коато грее слънце и е топло всичко е някак си по-весело и леко!
Аги, дано най-сетне се оправи Тони. Стискам палци Praynig
Бубс и вие, не се давайте на бацилите!
На мен вече ми пратих асписък с нещата, които имам да връщам Tired, някак си ми е гадно. Толкова време съм била на това място. Не съм ходила до новата работа, то с Николай съм за никъде, ще им повреди компютрите  Mr. Green Доста ми е странно, все имам чувството че накрая ще трябва екстрено да си търся друга работа. Що съм такъв песимист?!!!

# 108
МисЗ, Дани е по-бял от Иво и определено няма петна. До човече си е. С кожата на Иво се борихме цяла зима, но сега, като се затопли, остана само едно по-грубо място до едното коляно. То даже не се и вижда, само се напипва.

Тази сутрин мина най-леко от цялата седмица - Иво караше баща си да ляга отново, но му обясних, че големите мъже ходят на работа и той също като тате е голям мъж и май ми повярва, поне нямаше драма при асансьора както предните сутрини.

Бубка, не се оправдавай  Joy  как е Дани днес? Аги, а как е Тони?

# 109
Нуни, честито на племеника ти!  bouquet

Вени, трупай впечатления и заради нас! Peace

А за още по-простоватички, като мен - обяснете, какво е "ССФ", моля!? Embarassed

Вчера бяхме на празник в ДГ на Петър - цялата градина на двора - спортисти, танцьори и пр., облечени, нагласени, украсени... Много вълнуващо и зареждащо! Grinning
Но там Велина, като видя едни солети - и се побърка на тая тема, все едно солети не е яла - заспа след като изръфа един пакет, след 22 ч., сутринта става пък с тая мисъл и т.к. не й угодихме - рева в ДЯ. #Crazy

Сега сме в период на махане и на памперса за сън - в ДЯ спи без, но в къщи все още ме е страх, да не се напикае през нощта, а е още хладно. Това категорично е последица от отучването на смукането на палеца. Peace

Спорен петък, дами-мами!
Hug

# 110
Тони вчера беше с Т 37,7, след 2 часа 36,7. Хремата му май е все така покъртителна.
Сега ми се обадиха, мислят ако всичко е наред до няколко часа да го изпишат, АБ продължаваме вкъщи да даваме. Сега ставам, за да чистя къщата. Той бил ужасно див и вече пищял и не искал да се прибира в стаята. Майка го водела до кафенето, за да си взимат сутрин разни неща и той тичал по коридорите, а после викал като го карала да влиза в отделението. Вчера вечерта като му даде телефона и аз му казвам "Тото, какво правиш, слушаш ли баба" и той само едно "Мамо, мамо..." толкова жално, спуках се от рев! Лекарите казали сега да го пазим много от болести, майка ми ми пили, че съм хремава и се чудеше дали да не го води у тях още ден-два, ама предпочитам с маска. Той нали е хремав също, надявам се да не стане фал със смесването на бацилите.
Днес съм на УЗ при Петя Генчева /частната/, за да погледне какво става с шушулката.
Някой помни ли с какво си е мазал муцуната по време на бременността - имам множество пъпки, на места като лишеи ми се получиха...
Купиа съм си олио на Хипп, много е приятно за корема, но не знам на лицето какво да пляскам.

# 111
Добро утро и от мен,дами!

Аги,радвам се,че Тони вече е за изписване,а за съвет за кремче не мога да ти дам,сори.
Мисче,и при нашите дечица е като при Иво и Дани на Юлчето,т.е.Деси е с много светла кожа,но няма проблеми с пъпки и петна,докато Кало е с матов тен,но често му излизат пъпки било от изпотяване,било от памперса,че го дразни,било от напикаване,явно му е доста чувствителна кожата.
Браво на Вили за памперса,тя милата е много напред с материала в това отношение в сравнение с Калоян и като чета и с доста други априлчета.

Ще ми кажете ли как се казваха тези капки,които се пръскат в носа,за да извличат секретите навън?Дано някой се сети какво искам да питам всъщност,че нашият батко пак е със сополи и док ни изписа отново едни черни капки,които се слагат след другите,за да извличат навън сополите,но много цапат и не искам да ги слагам.

# 112
Мамче, като бели капки ползвам - Олинт, Виброцил или Ксилофарм - първите две се пръскат и е по-удобно, а третите се капят.
Знам, че има и Стеримар и физиологичен разтвор, но не съм ползвала.
Черните и аз не ги обичам и мнооого рядко ползвам.
Дано бързо се оправя Калоянчето! Heart Eyes

# 113
  • София
Добро утро!

Мъм, Стеримар.

Аги, браво, че от днес ще се гушкате с Тони. И аз не знам за мазило за лице. И на мен ми излизат много пъпки, ама не ги мажа с нищо специално.

Да, наистина Вили е най-напред с памперса. Браво на Енви за упоритостта.
Соня не пишка през нощта от мнооого отдавна, но й слагам памперс.

Енви, "ССФ" е средно статистическа форумка. Mr. Green

Соня днес нещо се е разсополила на път за яслата. Дано не е болна пак, че ми писна събота и неделя да е болна.

# 114
Енви, "ССФ" е средно статистическа форумка. Mr. Green

Да допълня - нейните деца са принцове и принцеси, които са толкова тихи, кротки и послушни, че всички й завиждат за тях, винаги е перфектно обезкосмена навсякъде, слага грим, дори и когато и се налага да изхвърли боклука, а съпругът й прави секс безупречно и никога, ама никога не поглежда други жени. Даже и на снимка.

# 115
 Sick

Ясно, не съм от тях!
А въпросните, къде се подвизават!?

Joy

П.П. Ей тук сега, пак ще ни изловят и изтипосат постингите ни нейде, извън контекста! Mr. Green

# 116
Лошо няма, Енви. Аз и без това цитирам почти дословно, т.е. това описание не е мое творение.
Иначе ССФ се среща най-вече вКлюкарника, но освен това посещава и Нашите деца, Красива мама и Дом и семейство.

# 117
  • София
Добр'ютро!  kaffeetrmker_2

Ама, Енви, ти не знаеш ли, че всички сме от тях?!  newsm48

Аз пак нямах нет бая време, ама тоя път от наша глупост.  Close

Да ви кажа малкия как ме изложи вчера - явно на площадката съм седнала на нещо мръсно и имах кафенеещо петно на д-то и малчо като се развика: "Мъсъно (мръсно), мамооо, мъсъно! Има аки, миише!", и ме сочи отзад.  А аз хем си умрях от смях, хем ми стана едно сконфузно, защото всички ни зяпаха и се хилеха. Абе, почна се! Колко ще има да ни дънят занапред, не ми се мисли.  Mr. Green

# 118
Добро утро на всички   food010

Ренка, скъсах се от смях с вас  Joy

Юлче, а твоето описание за Енви много ме забавлява, ама то си е истина щом го казваш и направо и завидях  Mr. Green  Twisted Evil

Ей момичета, колко ми развеселихте деня  Hug

Аги, дано днес наистина Тони се прибере при теб и да оздравявате и двамата вече  Praynig

# 119
Ама, Наде, това не е описание на Енви! Това е описание на ССФ!

Общи условия

Активация на акаунт