Отговори
# 60
  • София
Писала съм на лични на Ренката и Рали заради парите! Аги ще питам на кю-то!

Бюти, натам отиват нещата!

# 61
Добро утро!

Да кажа "пу-пу", 4е днес Теди е на ясла втори ден Mr. Green

Анелиз, добре дошла!

Желая ви весел и усмихнат ден Hug

# 62
Добро утро, момичета   food010 /тази иконка ми е любимата/
Вени, дано да успееш да отидеш и на двете, хич не е за изпускане. Ние празнувахме 5 г през февруари, че доста хора щяха да заминават сега и като по чудо се събрахме всичките, но най-интересното беше, че половината са с деца  Mr. Green Изкарахме си страхотно и се прибрах "рано" по светло  Whistling
Мисче, дано всичко да е наред със сестра ти. Нямам позната с такъв проблем, но в родилното до мен имаше жена в напреднала възраст, бременна в 5 месец с две миоми и чакаше да я оперират.
Анелиз, разкажи повече за вас, може и снимки да качиш в албумчето  Peace
Какво стана със снимките от Париж  newsm78
Роди, много се радвам за вас, дано да се стабилизира големия юнак вече  Hug
Само за инфо, кога е срещата?

# 63
Добро утро на всички! Днес съм на промоция- още съм болничен заради малкия, но го дадох на ясла. От утре пак на тръстиката.
Вени, пробвай да отидеш и на двете. ние се събирахме и за 5 и за 10 години от бала и беше много готин купон, а като клас не бяхме особено задружни.

# 64
Добро утро, момичета!

Благодаря за информацията за срещата надявам се да се възползвам и аз следващия път! Ами какво да ви разкажа за себе си - живея в София, кв. Надежда /има ли някоя от вас от същия квартал?/ Имам дъщеря Калина - почти на 9 години и син Станислав на 2 г. Всичко щеше да е идално, ако докато бях бременна с малкия, не се разболях от варицела в 5 месец. Всички  доктори ме уверяваха, че това е безобидна болест и в такъв късен срок на бременността няма да се отрази на бебето. Родих Стани нормално - хубаво бебе 3350 кг. и 50 см. Но когато беше на 4 месеца лявото му око започна да сълзи. Ходих няколко пъти при педиатърката, но тя ми казваше - сигурно са запушени слъзни канали, по-нататък ела да ти дам направлние. Това направление го отлага почти цял месец. В един момент окото му започна да помътнява и да си променя цвета, а и се уголеми леко. Тогава тя ми даде направление за МА. Там го прегледаха под наркоза и установиха вътреочноналягане с много високи стойности, а също и някакви петна по ретината.  Оказа се, че всичко това се е получило от шарката. И оттам насетне се започна ходенето по мъки. Добре, че в един прекрасен ден срещнахме свястна лекарка, която ни каза, че ако искаме да направим най-доброто за детето си трябва да отидем в Германия за операция. Така и направихме. Оперираха го декември 2006 г. И оттогава насетне налягането  е в нормални граници. Ходим 2 пъти в годината на контролни прегледи и понякога и в София. Сега отново ни предстои такъв преглед. Дано всичко да е наред отново, защото иначе ще се наложи да се повтори операцията. Гадното на тези прегледи е, че малкия го упояват с райски газ за около 15 минути, за да му направят измерване на налягането. Това е така, защото е много малък. Трябва да стане поне на 5 годининки, за да стои мирно при манипулацията. И всичко това ми коства много притеснения и нерви. Стискайте палци всичко да е наред. Така стоят нещата в общи линии при мен. Желая ви лек ден и много положителни емоции!

# 65
Анелиз, това е ужсно  Confused Дано всичко да е наред с детенцето и повече да нямате такива неприятни преживявания  Praynig Пиши като се върнете от прегледа какво е станало. Вие по два пъти в годината ли пътувате до Германия за прегледи?

# 66
  • София
Добро утро!

Анелиз, ужасно е това което сте преживели. Дано всичко е наред оттук нататък. Peace

Напомня ми на нашата история с ортопедичните каишки и се подсещам, че юли месец трябва да водя Соня пак на ортопедичен преглед. И на зъболекар искам да я заведа. Ама това всичко като се върнем от морето.

# 67
АнелизPraynig  Hug Praynig!

Мисче, и аз имам приятелка, на която й правеха операция /апандисит, ако не се лъжа/ през бременността. Всичко мина ОК, но роди секцио, заради операцията, но и заради напреднала възраст.

# 68
Анелиз, дано всичко да е наред Hug Praynig

# 69
Благодаря ви момичета за хубавите думи и съпричастността! Наистина имам нужда от тях!
Наде, досега сме ходили  в Германия 4 пъти. Ако всички мине добре тази седмица, ще ходим края на септември или началото на октомври. Ако се окаже, че има някакъв проблем, ще стягаме куфарите още този месец за Германия.
По повод пътуването с малки деца - със Стани сме се напътували - първо със самолет 2 часа, след това с влак - 4 часа.  На връщане - същата процедура!  Rolling Eyes Последният път във влака ни скъса нервите, защото изкачва вътрешните стълби почти 3.5  ч. без прекъсване!  С влак поне може да се движи и не е закотвен на едно място като в автобус. Но влаковете в Германия са на светлинни години от тези в България. Така че  в БГ почти всички предпочитат автобусите.

# 70
Благодаря ви момичета за хубавите думи и съпричастността! Наистина имам нужда от тях!

Ние затова сме тук   Hug

# 71
Привет с днешна дата  Hug

Анелиз  Sad  Hug  Hug Дано всичко се оправи без повече операции  Praynig Милото детенце какво е преживяло, а вие колко нерви и стрес..  Heart Eyes
Мисче, иначе как се чувства систъра, като изключим кистата, което не е малко де  Rolling Eyes

Снощи ми сервираха, че два дни ще им пренареждат паркета, нали бързаха да я открият яслата, заради кметските избори миналата година, та толкова качествено е нареден...Та петък и събота ще има сборни групи, почват от нашата, ще ходят на горния етаж децата, после съответно обратно и най-вероятно 2 дни ще се гледаме на смени тук, разбирам ги и имам възмжност да направим нещо, че 30-40 деца на едно място, а и ще си е стрес за него де. Такива емоции сега около яслата.

# 72
Ох, бясна съм!
Някой ми вади постингите от тази тема и ми ги развява из подфорумите, още не знам с каква цел, но ми стана супер гадно, ще взема да спра да пиша.

# 73
Shocked Shocked Shocked
Къде бре Вени  newsm78
То днес има някакъв проблем - в Нови отговори на моите публикации - е забило тотално и няма обновяване  Rolling Eyes

# 74

VENIAND
 , как така  Shocked, хич не разбирам от тия работи, ама доста странно  newsm78.

Анелиз, добре дошла  Hug. Ти в Тина Киркова ли ражда, мисля че се видяхме там?  Не съм сигурна дали си ти, но беше от групичката на Вени на сбирките и после май заедно ни изписваха, ако не бъркам . Дано всичко е наред със Стани  Praynig.

Вени,хубаво е  да можеш да комбинираш и двете.

Мисче, дано всичко е ОК със сестра ти, но щом и предлагат , значи се правят явно такива операции.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 14:33 от Mayflower

Общи условия

Активация на акаунт