58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 975
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, аз пак ви изпуснах, но постоянно разни болести ме преследват и днес вече съм в нок-аут тотално  Sad и не мога да се вдигна до компа
Зора май ти за работата ме попита. Днес уж трябваше да ми се обадят да ходя на работа, но слава Богу, че не се обадиха, че съм мортал комбат  Crazy . Иначе защо да е набързо, даже бая се позабавиха нещата. Аз нали съм на студентска бригада и работата ми беше уредена още преди да взема виза, но тук ми се забавиха документите, а и понеже ще работя на летището трябват пропуски, скрийнинги разни, отпечатъци и много се забавиха нещата....но супер ми дойде, аз не бързам  Mr. Green
Winx много е сладък Кристиан, изглежда по-голям, а снимката с калинката е страхотна
Тези неща дето Пумпал ги разказва, наистина са така- сокчета, мокчета има големи простотии, но в Бг има майки, които са изключително добре информирани и си гледат децата както трябва ( това разбира се е много субективно  Mr. Green ) . Аз нямам деца, нито проект за такива, но от 2-3 години много се интересувам и чета, имам си изградена теория кое как трябва да е. В моя свят бабите не съществуват  Laughing , съответно сокчетата и другите глупости също. Това, което ме изумява е че има жени бременни и майки, които са ужасно невежи и акъла ми не го побира как може да носиш дете или да гледаш дете и да не се поинтересуваш, една книга да не прочетеш и елементарни неща да не знаеш  ooooh! . По отчетните е някакъв ужас просто.

# 91
Здравейте и от мен, прекрасни снимки на прекрасни деца!  Grinning

За храната- още на първия месец забелязах, че когато някои неща са на сейл, те са реално по-скъпи. Просто ядях много чийзстикс и нямаше как да не разбера. Върхът бе една табела за френч бред : 1-$3.59, 2- $8. Сейв- не знам си колко..  Joy
Ние планираме разходите с една МС програма, не бих се осмелила да ги качвам в Нет-а.
Говорили ли сте за ..забравих термина..бонус върнатите пари от данъци? Мислите ли, че се използват по предназначение (вливане обратно в ам. икономика)? Аз - не. Хората или пестят, или плащат ипотеки, или.. купуват от братята китайци. Или греша?

# 92
Някой ползвал ли е това чудо за организация на лични финанси?

http://www.mint.com/
Моят съпруг мисля, че е регистриран там, и следи финансите ни така. Всички сметки и харчове са на едно място. Може да показва като графика къде колко се харчи. Ще го питам дали за същото нещо става дума, но мисля, че е то.

bouquet Питай го дали се притеснява за сигурността на данните, понеже всичко става в нета, а не на харддиска ти.  newsm78
Ще го питам, да. Моята осведоменост на ниво нет-защита е, че ако сайтът е защитен, полето http:// трябва да стане https:// . А ако не става дума за същия сайт, ще питам той кой ползва.
За Quicken  (или Quickbooks?) съм чувала само хубави неща, даже в библиотеката ни има безплатен курс за ползването. Скорошен приоритет ми е да го разуча.

# 93
  • USA
Благодаря за хубавите думи за Кристиан Laughing! На снимки изглежда по-голям, иначе е една буболечка.

Зори, на мен пък много ми харесва твоето име. Като бях малка исках така да се казва дъщеря ми. Simple Smile

Пумпал, и на мен нещо не ми пасва cry it out метода. Кристиан първо се будеше, после спря да се буди от само себе си. Напоследък пак се буди, май от зъбите  Rolling Eyes. Според мен са периоди.

Парите от Буш ще ги вкараме в билети за България, или по точно в 1 билет за България (защото за толкова ще стигнат)  Mr. Green.

# 94
Блажка и Анет, мерси!   bouquet

Чекът на Буш ще иде за билети до Орегон  - ваканцйка.

Стандартите на Капитал нещо яко са се срутили.
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=495639

# 95
блажка, има и Quickbooks, и Quicken. Quicken е за лични финанси, Quickbooks е за фирми. Иначе един е производителя май  Thinking.

И аз съм фен на Quicken, повече ми харесва от MS Money.

Парите от Буш сме ги заделили за травъл бюджета и ние Laughing. Но общо взето наблюдението на Еванесънт е правилно. Доста голям процент от нашите клиенти са обещали като дойде чека да изплатят каквито past due balances имат.

Уинкс, Кристиан е голям сладур Grinning, а снимката с калинката е страхотна. Като гледам, форумските младежи са все насекомолюбители  Laughing. На мен да ми падне гадинката малка, дето е закусвала с мен, хич няма да я жаля обаче.

# 96
Парите на Буш ги гласяхме и ние за ваканцийка,  но за 4-ма доникъде не ни стигат. Преориентирахме се към палатка и кемпинг съоръжения.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 02:21 от блажка

# 97
Stimulus payment, оф.  ooooh!

# 98
Ах, че навреме ми идвате с това гърне! То са снимки, то са съвети. Аз и баща му, ентусиастите, ще учим Антъни на гърне. На тия години. hahaha Баща му довлачи едно гърне (той така си влачи, за идеята, не подбира Mr. Green), сложихме човекът на гърнето и установихме, че поради анатомични особености, не се побира - в смисъл, някак си така, най-важната част се сплесква. Поради което Антъни Кайл естествено рипна да става, да сяда, имаше шило в дупето, разглежда го, хили му се, изобщо голяма забава падна, но не и вършене на работа. Не помня и каква марка беше, не знам дори какво стана с този уред. Сега обаче гледам, че Бейби Бьорн май ще е подходящо. А и не на този етап, май. newsm78

Бубка, все исках да те питам, как откри кърлежа? Ти ли го видя и изобщо какво стана по-нататък, май не съм чела продължение, добре ли е Дани? (ако си писала, прости, още не съм ходила назад по темата)

Онзи ден гледах Бенадрил анти-ич спрей - видя ми се интересен за всякакви несериозни сърбежи, за който питаше.

О, и благодаря още веднъж на всички за честитките за моето РД!

# 99
Здравейте,
Като сте заговорили за изхождането да ви питам какво правите като сте навън с дечицата? Ако е близко до тоалетна ясно, но ако сте в парка например и има само от тези малките подвижни тоалетни? Някакси не ми се връзва да го надупиш детето на ливадата на някой или в парка, а като са малки май не могат много да стискат докато стигнеш до нормална тоалетна.

Аз до преди да имам дете никога не се бях замислила как точно ще го гледам, предполагам съм си мислела че ще пропрочета от книжки от тук от там и ще следвам съветите. Оказа се обаче, че в доста неща съм направо екстремистка.  Laughing Не знам как се получи така, винаги съм си мислела че съм много праволинейна във всичко, което правя. Та така, ние сие се изхождаме от 6 седмична въраст, къде по-успешно къде по-малко. Аз не го мисля като някакъв вид трейнинг, просто така си ходим до тоалетна. Сега използваме някъде по около 30 пелени на седмица най-много, а започнахме с по 70. За мен най-важното в тая работа е да се гледат знаците на детето и да се реагира на тях, за да разбере за какво става дума. Друго, което мисля, че помогна много е факта, че сме на пелени, при които определено усеща, че му е морко.

Да ви питам каква играчка ще е интересна за 4-5 месечно? Май сме още малки за кубчета и от сорта игри, а не ми се купуват от онези големите пластмасови играчки, защото няма къде да ги държа.

# 100
Ние днес се успахме; не успяхме да заведем детето на детска градина, и по този повод отидохме най-накрая до Кентърбъри Simple Smile Разкошно еднодневно пътешествие; препоръчвам, ако имате време за губене из английските села  Sunglasses

Скромно мнение по тоалетния въпрос (може и да е по-лесно с момичетата; за два дни стана работата, на 2 и 2 месеца беше). Много помогнаха гащи с картинки отпред (казахме и да не мокри котета, и това беше - много се грижеше за тях  Mr. Green). Та, закупете шарени гащи, каквато животинка е на мода в момента Simple Smile

За на път: това съоръжение; много полезно...
http://www.mothercare.com/gp/product/B000IVQPVE/sr=1-3/qid=12107 … UTF8&mcb=core

Благодаря за комплиментите; беше ми време за нов аватар. Winx, оставям си твоите снимки за утре, че едва гледам, късно стана тук.

# 101
Добра вечер от нас.
Благодарим за съветите за басейна.

Парите на Буш ще бъдат надлежно и скорострелно изхарчени в Гърция. Нищо няма да му връщам на тоз тиквеник  Laughing

Атти, Александра е влюбена в едни животни висящи, които местим от столчето за кола на активната гимнастика, леглото и обратно...
http://www.infantino.com/Toys/Toys0/150-876.html
Ей ги на. Радост голяма, не ги оставя на мира.

# 102
Хиър, току-що питах съпруга: www.mint.com ползва, да. Според него от гледна точка на сигурността нямало повод за притеснение, защото ползвали стабилен сървиз (същия, който ползвали Bank of America и други големи банки) но софтуерът имал разни бъгове. Например, не разпознавал част от акаунтите, трябвало да ги въвеждаш на ръка, после ги губел, ей такива работи. Като че ли по отношение на функционалност не е толкова добре.
Аз само веднъж съм надниквала в този сайт, хистограмата на това какво къде харчиш, ми хареса, практическата полза в конкретния случай беше, че започнах много сериозно да се замислям при всяко купуване от Whole Foods и да ходя по-рядко там, само когато наистина трябва.
Но като цяло, нещо не ме привлече.

# 103
 Споделям, че Мейсис имат много свежи реклами.

...Тези няколко дена чета из темата "Споделете" в клюкарника....пролича ли  hahaha

# 104
Искрена завист към майки приключили вц темата за 2 дни,при нас си беше доста по-дълго,така ми беше писнало 1 тема на разговор да е за  ... и .....; то ня бяха гащи с  дора и роднините и,стикери,пеещи гърнета,детска дъска, пулъпси,шарени тоал.хартии, всеки кенеф във всеки магазин/музей/библиотека познавах лично..сега пак туй ни чака.
Не разбрах,Атти,от 6 седмици детето на гърне ли го слагате?От любопитство питам,според мен,до 2г файда няма,но това си е в нашия дом.На ?-навсякъде има тоалетни,в паркове и пр.,не би ми хрумало да поливам дървета;
*
За програмите-куикен е много мил,прави бюджет за новата година базиран на предишната,дава алърти ако се олееш(на 9 от 10 категории сме на червено 3 месеца наред),няма нищо на ръка,смъква си от сметките в момента,прави пенсионни прогнози,изобщо си е бетер финансов съветник за дъмите като мен дето смятат ин и аут и дотам..
*
Бушови пари нямаме още ,и план няма за тях,освен фонда за моя сегуей и каска..

Общи условия

Активация на акаунт