Бебешка близнашка тема VII

• 18 329
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
Честита годинка на сладурите на мама Гоца! Да растат усмихнати, щастливи и палави (с мярка  Wink) и да радват много мама и тати!

# 166
  • София
Благодаре ви момичета!
Мина РД нямахме гости само две приятелки за малко и пак се превъзбудиха и до сред нощ вилняха и реваха.Мъчно ми стана че ги натоварих толкова за деня им

# 167
честита годинка на мъниците!!Да са живи и здрави и много да слушкат мама Гоца и тати!!  bouquet

Аз да се похваля Simple Smile тази нощ спах от 23.00 та до 9.00 Ч Реших ме с майка да разделим децата .тя спи с Жорко ,аз с Цвети в различни стаи .толкова съм била вече изтощена че майка като и носи млякото в 5 после в 8.00 и викам "майко ти през 5 мин ли и носиш да яде".А то са минали 3 часа
Реших ме така да спим докато минат коликите и се успокоят .малката не се пробуди цяла нощ спи и яде Simple SmileЯвно ще обича да спи при мен Simple SmileА Жорко си мрънкал само като стане време за хапване:)
тази вечер ще спя с него
Вие разделяли ли сте малките?

# 168
  • София
Цитат

Да, единия беше в стаята на майка ми, а другия при нас. Беше УЖАСНО, по цели нощи не спях и ми идваше да се гръмна. Ужасявах се като дойдеше вечерта и се почваше ревът. Хиляди пъти съжалих, че съм решила да имам деца  #Crazy
Но някак си избутахме първите 3 месеца и после нещата започнаха да се нормализират. Е, за да е мирна нощта, Гого продължава да спи в кошницата за кола и да се люлее със страшна сила. Вече му е тясно, но като го преместя в леглото, спи 1 час и ревва. Дори го връзваме, щото в просъница се изправя и се търкулва на пода, и пак рев.
И аз пак обратно в кошницата. Баща му го бъзика, че няма да има къде да води момичета след 15-тина години Simple Smile

П.П. И наздраве за рожденниците на Гоца. Много здраве и бурни веселби!!!

# 169
Цитат

Баща му го бъзика, че няма да има къде да води момичета след 15-тина години Simple Smile

П.П. И наздраве за рожденниците на Гоца. Много здраве и бурни веселби!!!

Ние насите ги държим в хола, пред вратата на спалнята ни, но ако някои плаче го вЗемаме За малко в леглото или го вкарваме в стаята ни... Сега пак настъПИ време За прехраната. Желая ви спокоина ност  Simple Smile Hug

# 170
  • София

През ноща специално не, просто когато ставаше по-напечено си ги взимахме при нас и продължавахме да спим. Аз малко се изгърбвах от неудобната поза, защото обикновенно в най-лошите моменти са спали върху мен сучеики, но поне се наспивах. В момента, вярно от скоро си спят сами в леглата по цяла нощ. Това при условие, че от мързел и за да се наспивам винаги съм ги взимала при нас и сме спали заедно и четиримата. Просто след като им избиха зъбките и пораснаха и на възраст, сами започнаха да си спят без да се будят и сами в техните си легла. Признавам си че това стана обаче чак след годинка и половина някъде. Но доколкото съм забелязала често като станат по пет кг някъде започват да си спят по цяла нощ, голяма част от бебетата. Пожелавам ти и при теб да се получи бързо и лесно.

# 171
баткото дълго време спа при нас. исках малките да ги науча да си спят в креватчето да не ги мачкаме и стискаме, ама нестава . Ох моите палавници нито количка искат, нито креватче .Но за да поспиваме малко ги разделихме.Дано после като им минат коликите да си спят по креватчетата Simple Smileи да си ходим по разходки .Че сега само разнасям количката и с писъци се прибираме Sad Айла, Жорко е почти 5 кг Simple Smile а дано си права и скоро почне да спи самичко а за малката ще почакам малко Simple Smile
Имам още 1 ? по колко пъти на ден им изварявате шишетата и бибетата и водата за пиене по колко пъти я сменяте на ден?
След няколко дена ни предстоят имунизациите .много ме притесняват.Баткото много тежко я понесе с температура и доста дълго време неможа да го успокои
как мина вашата имунизация ?

# 172
  • София
Ние по този повод сме решили, че следващия път, когато решим да имаме дете, ще си купим по-голяма спалня, а не бебешко легло  Grinning
Почти до 6-тия си месец и двете мишки спяха при нас, на спалнята - таткото гуши едната, аз другата. На следващата нощ се сменяме  Laughing . Само така спането беше възможно. После ги преместихме в техните легла - постепенно, но без проблем (е, отне ни няколко още месеца)  Wink

Успех  Hug

# 173
От днес Започна моето ежедневие сама с двамата.  Simple Smile Засега няма критични ситуации. В момента съм раЗделила двамата, Застото малкият не иска да спи и надава вои на равни интервали от време, паркирах го при мен в кухнята Wink. Сте чакам да доиде таткото и да ги ИЗведем към 17 часа. Тук днес е много хладно. Сутринта тои спа при мен в леглото, такава е цената ако искам да спя след 6 часа... Но по принцип никои от двамата не спи по цяла ност при нас...

# 174
Здравейте на всички двойни и тройни мами GrinningАз съм нова тук но мисля да започнна да пиша редовно а не само да чета.На 09.06.2008 се родиха моите принцески Габриела и Моника и двете с идеални мерки 2710 и 47см.Терминът ми беше на 21.06.Много ще се радвам да споделяме моите и вашите трвоги ooooh! и радости де Joyмен вчера ме изписаха и сега положението е малко напечено докато свикнем с някакъв режим но се надявам скоро пак да мога да пиша Grinningдо скоро на всички

# 175
princess85, добре дошла и комплименти за големите госпожици!  Hug Не се притеснявай да питаш, ако имаш въпроси, нали затова сме тук  Wink

Да се включа и аз в темата за спането и разделянето  Simple Smile Моите девойки не съм ги разделяла, до 6 месеца спяха в едно креватче, първо една до друга, след това с главичките една към друга, а още по-след това с главичките в двете посоки и даже малко по диагонал  Crazy Не знам защо, но имам чувството, че така си правеха компания и спяха по-спокойно. Пак до 6 месеца спяха при нас в спалнята, а после ги преместихме в отделна стая и сега си спят самички. При нас почти никога не съм ги взимала, от една страна, защото таткото все го беше страх да не смачка някоя, а от друга, защото не исках да се научават да спят при нас. Иначе съм имала моменти, в които съм ги разделяла или съм взимала едната при мен, за да я утешавам. Случвало се е и таткото да се изнесе, за да поже да поспи  Flutter Като цяло най си обичат в техните си креватчета и спят много по-спокойно и рядко се будят една друга Simple Smile
Дано продължаваме така  Praynig

# 176
  • София
Ей, днеска ми казаха един много як виц:

Очен лекар към пациентка:
- Откога сте разногледа, госпожо?
- Откакто близнаците ми проходиха.....   Joy

# 177
Ами, така е като ме нямаше малко време в интернет-пространството  Embarassed.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ГОЖКАТА И БОЖКАТА! Бъдете здрави русокоси джудженца, само щастие да носите на мама и тати, и скоро време да заформим една мъжка сбирка. Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА НИКИ И РАДИ! Мног щастие и много веселие в къщата ви, мамо Гоца!

# 178
Добре дошли на новите мами. Здрави нерви и много сили! Grinning

Аз да се похваля. За един месец великанчо Християнчо е качил само 200гр.  Joy На консултацията вчера беше 11200. На ръст гониме 2-а метра на чичо и дядо, и сме 74см.  newsm44
Мишоната е манекен 8450 и 72.  newsm68

Да направя сверка. Педито каза да давам черешки, диня, пъпеш, домати и таратор. Също и може наше ядене, но на по-ситно разбира се, та дори и с подправките. Вие давали ли сте на тези месеци?  newsm78

Аз не и казах че от един месец давам каши на Хриси, и очевидно не е вярно твърдението, че оттях се дебелее.  Mr. Green

Узи, вица е страхотен, дай още такива за успокоение.  Mr. Green

# 179
Момичета, и аз да съобщя една страхотна новина на 27 май jazzybaby е станала мама на Теодора и Георги. Да са и живи и здрави!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт