НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 614
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Ох направих го аз Тонеска , ама много мразя такива бъркачки значи  #2gunfire
Още ме държи нервата , ама и мен да ме пита някой ще ходя да се меся Crazy , но просто доста момичета там са ми присърце , много време прекарах с тях и са ми близки и за това още пиша тама , макар и рядко , пък сега тази п.ча за малко да ме пткаже от там Crossing Arms
Имахме спор на лични , ама накрая и казах да си ходи У лЕво и да не ме занимава
Whistling

Ани , в седмичната темичка е , може да надникнеш , от 18 страница нататък е Mr. Green

# 226
Здравейте, момичета!
Най-сетне да се добера до форума днес и най-сетне да ви изчета, че вие нямате спирка просто!
Виждам последно за пъпки си говорите newsm78  Crazy Струва ми се, че всякакви там бабешки методи за определяне пола на бебето никак не са верни. Аз с предната бременност не съм имала никакви пъпки, пък си имам прекрасна дъщеря.  Flutter
Сега пак нямам пъпки.
С апетита обаче съм адски зле. Нищо не ми е вкусно. Преди не можех без сладко, а сега направо съм отказала шоколада. Месото предната бременност го отказах. Май и тази ще е същото. А иначе съм страшен месояд.  Rolling Eyes
На мен пък нещо никак не ми е удобно да спя нощно време. Все не мога да си наместя коремчето. А ми се струва още рано за такъв некомфорт. Кво ще правяпо-нататък?!
Ужасно съм се разработила тия дни. Понеже смятам в началото на юни да изляза в болничен и искам да свърша всичко.
Рози, много се радвам, че прегледа е минал благополучно. Мен пък доста ме е страх от това изследване, ама и аз ще ходя, де. Я кажете 11-13 седмица е първия момент, а следващия кога беше - 15-18 ли? За фетална морфология става въпрос. А за БХС???

# 227
Денчо, аз имах гъбички и по време на първата бременност, и сега изкарах един курс на лечение. Няма нищо страшно, наистина бременните жени са по-податливи, но се оправя проблемът и не е страшно за бебето. Какви глобули ти изписаха на теб? Най-добре е да се използва само интимен сапун, той помага много за добра среда. Особено Лактацид е много добър, защото в него има живи лактобацили, които те предпазват от такива неща.

На това с грознеенето не разчитайте много. Laughing По думите на всички се бях разхубавила много първият път, пък си родих момиче Wink

Джинджари, честит рожден ден!  bouquet Много щастие и хубави дни ти пожелавам! Hug

# 228
Тонеса, благодаря ти, добре сме newsm03. Аз вчера писах, че се чувствам супер добре, само дето незнам бебчо как е вътре в мен Sad, дали е добре и то милото, даи Боже да е Praynig, че много го мисля. Ще дам подробности на 21-ви.
Софи, ама как ще ви баламосвам, пише я на първата страничка при днешните рожденници. Веднага ми направи впечатление, че това е наша мама. Но каде е и аз незнам newsm78.
Да ви кажа за гъбичките - тука не ни преглеждат за такива "екстри", нито някои те пита имаш ли, нямаш ли, нито се лекуват newsm12. Никои дори не споменава, че това нещо може да повлияе по някакъв начин на бебето при раждането. Аз маи имах преди, но бебка се роди без никакви проблеми yes.
 А и честно да ви кажа, струва ми се, че в БГ се дават ужасно много пари за една бременност и раждане newsm78. Това направо ми се струва някаква грозна система и кожодерия.

# 229
Ха, татко барба ме вдъхнови:

4акат ли 4акат мама и татко, ноемврийското беб4е сладко  Mr. Green

Между другото, аз май обърках тука6ния татко барба с този от проблемното, за което се извинявам  Laughing

# 230
  • София
Малееееееее как съм бясна ако знаете  #2gunfire
Ако една мацка от Искам бебе ми е пред очите , направо не знам какво ще и се случи #Cussing out

Хрисе, не се ядосвай за глупости!!! попрочетох от темата, там всички са ужасно нервни и честно незнам за какво пишат освен да се нервират една друга.  Би трябвало да са много по- съпричастни една към друга.

А разхубавените мами с момичета да не се обаждат, Хриси и тонеса са ми обещали щерка!!!! Mr. Green

# 231
  • София
Тонеса, благодаря ти, добре сме newsm03. Аз вчера писах, че се чувствам супер добре, само дето незнам бебчо как е вътре в мен Sad, дали е добре и то милото, даи Боже да е Praynig, че много го мисля. Ще дам подробности на 21-ви.
Софи, ама как ще ви баламосвам, пише я на първата страничка при днешните рожденници. Веднага ми направи впечатление, че това е наша мама. Но каде е и аз незнам newsm78.
Да ви кажа за гъбичките - тука не ни преглеждат за такива "екстри", нито някои те пита имаш ли, нямаш ли, нито се лекуват newsm12. Никои дори не споменава, че това нещо може да повлияе по някакъв начин на бебето при раждането. Аз маи имах преди, но бебка се роди без никакви проблеми yes.
 А и честно да ви кажа, струва ми се, че в БГ се дават ужасно много пари за една бременност и раждане newsm78. Това направо ми се струва някаква грозна система и кожодерия.

Лиде, много си права за кожодерията!!!! А и аз в началото бях решена да направя всички изследвания, които са измислени за бременни, но вече май се поуспокоих. Може би наистина е по-добре да се остави да се развива самостоятелно бебчо. Някой беше казал, че в чужбина като минеш 3-ти месец те записват като бременна, а ние си изпилихме нервите докато стигнем до този 3-ти месец...

# 232
Малееееееее как съм бясна ако знаете  #2gunfire
Ако една мацка от Искам бебе ми е пред очите , направо не знам какво ще и се случи #Cussing out

Хрисе, не се ядосвай за глупости!!! попрочетох от темата, там всички са ужасно нервни и честно незнам за какво пишат освен да се нервират една друга.  Би трябвало да са много по- съпричастни една към друга.

А разхубавените мами с момичета да не се обаждат, Хриси и тонеса са ми обещали щерка!!!! Mr. Green
Ха дано да ти се падне щерка  Heart Eyes
Прави си че там е доста напрегнато , много са депресирани момичетата и нервни , от една страна е норлано , но от друга направо е като змиярник понякога  ooooh! А преди не беше така , пишехме само готини мацки  Flutter разбирахме се , подкрепяхме се , помагахме си със съвети , а сега повечето са нови вече , старите момичета просто не пишат , и ей такива госпожици като Сончето  само се дразнят с хората Whistling Ама аз наистина много се нат'варих , че то повечето на лични си спорихме де , ама на само да ми вдигне кръвното , че чак и корема ме заболя заради нея ooooh! Спирам да ви се оплаквам ,ч е то една сага стана , дето даже не си и струва Whistling

# 233
Хрисе аз от ИБ се изнесох то4но заради змиярника, ма бе6е преди бая време де... А и проблеми откриха на съпружието, та пове4е за проблемното си бях... А сега и впроблемното не мога да пи6а, 4е ме а пропи6а, а полу4авам интересни ли4ни, 4е съм засягала някого с присъствието си. А аз не 6та никого да засягам, така 4е си ги 4ета, следя какво става с познатите моми4ета, палци стискам и си... трая  ooooh!

# 234
Денчо, аз имах гъбички и по време на първата бременност, и сега изкарах един курс на лечение. Няма нищо страшно, наистина бременните жени са по-податливи, но се оправя проблемът и не е страшно за бебето. Какви глобули ти изписаха на теб? Най-добре е да се използва само интимен сапун, той помага много за добра среда. Особено Лактацид е много добър, защото в него има живи лактобацили, които те предпазват от такива неща.

Изписа ми Клион Д и Гино-дактарин - по една глобелка вечер
Много Ви мерси на всичките - вече съвсем се успокоих Laughing  bouquet Hug

# 235

smile3505 Laughing

Пожелавам ти да си имаш момиченце, много е хубаво Simple Smile.
Аз имам много силно предчувствие, че и второто ми дете ще е момиче. Но и силно се надявам да не съм права, макар че от друга страна ми се иска.... абе нямам угодия по този въпрос Laughing

Денчо, точно и аз си слагах Гино-дактарин преди около две-три седмици. Гинеколожката ми ме успокои, че няма никакъв проблем да се прилагат при бременни, бързо да оздравяваш и да забравиш за това Simple Smile

# 236
Хрисе аз от ИБ се изнесох то4но заради змиярника, ма бе6е преди бая време де... А и проблеми откриха на съпружието, та пове4е за проблемното си бях... А сега и впроблемното не мога да пи6а, 4е ме а пропи6а, а полу4авам интересни ли4ни, 4е съм засягала някого с присъствието си. А аз не 6та никого да засягам, така 4е си ги 4ета, следя какво става с познатите моми4ета, палци стискам и си... трая  ooooh!
Ами то да ти кажа точно от това че рядко влизам , а се меся и дразня момичетата тръгна спора  ooooh! А аз наистина имам там няколко момичета , на които държа и с които наистина се разбирам и заради тях влизам , но сега излезе ,ч е едва ли не аз нарочно дразня другите с присъствието си ooooh!
Май и аз ще постъпя като теб и вече само ще чета , без да се включвам , че поне да не се ядосвам за такива глупости Whistling

# 237
Така е Вале, права си, за това маи аз последна си видях бебчето, тъи като тука не те водят бременна докато не влезеш в 12-та седмица Crossing Arms, тогава е първия видеозон, първите изследвания на кръвта и ти отварят фаил. И да ви кажа честно, аз от форума разбрах за хилядите изследвания които се правят и как се казват точно. Тука никои не ти дава такава подробна информация Naughty. Знам само, че всеки път като ходя на акушерка (при вас е женска консултация) ми проверяват урината веднага на място с едни спецялни лентички, а когато ми взимат кръв, не съм сигурна точно какво изследват трябва да прочета Embarassed. Ако случаино обаче прокървиш преди 12-та седмица, изобщо не ти се дават никакви хапчета за задържане и тем подобни Thinking, за тях ако бебето е тръгнало значи така е трябвало да стане, еи това не им харесвам тука.  bouquet

# 238
  • София

smile3505 Laughing

Пожелавам ти да си имаш момиченце, много е хубаво Simple Smile.
Аз имам много силно предчувствие, че и второто ми дете ще е момиче. Но и силно се надявам да не съм права, макар че от друга страна ми се иска.... абе нямам угодия по този въпрос Laughing

Денчо, точно и аз си слагах Гино-дактарин преди около две-три седмици. Гинеколожката ми ме успокои, че няма никакъв проблем да се прилагат при бременни, бързо да оздравяваш и да забравиш за това Simple Smile

Сложих й розова лентичка за кадем! Ха да видим сега с толкова лели  ще смее ли да се появи синче ! Laughing

Хрисе, Шамс, не се ядосвайте за глупости. Аз не виждам защо някой ще учавства във форум ( демек разговор някакъв) ако не иска да чуе чуждо мнение да си приказва пред огледалото винаги ще е права.

# 239
  • София
Така е Вале, права си, за това маи аз последна си видях бебчето, тъи като тука не те водят бременна докато не влезеш в 12-та седмица Crossing Arms, тогава е първия видеозон, първите изследвания на кръвта и ти отварят фаил. И да ви кажа честно, аз от форума разбрах за хилядите изследвания които се правят и как се казват точно. Тука никои не ти дава такава подробна информация Naughty. Знам само, че всеки път като ходя на акушерка (при вас е женска консултация) ми проверяват урината веднага на място с едни спецялни лентички, а когато ми взимат кръв, не съм сигурна точно какво изследват трябва да прочета Embarassed. Ако случаино обаче прокървиш преди 12-та седмица, изобщо не ти се дават никакви хапчета за задържане и тем подобни Thinking, за тях ако бебето е тръгнало значи така е трябвало да стане, еи това не им харесвам тука.  bouquet

Лиде, това наистина е малко прекалено, поне би трябвало от 8,9 седмица вече да те поглеждат повече. Но пък и тук е малко прекалено, докато бях в болницата имаше едно момиче в 5 г.с , която лежеше за отлепване а още не можеха да видят дали изобщо има ембрион.... само стрес.

Общи условия

Активация на акаунт