НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 625
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Денчо не се притеснявай Hug
Моя първи път , когато се сблъсках с тези гадинки , беше точно като бях бременна с Цветито , и то бях вече в 6-7 месец Crazy
Док си знае работата , знаят какво да ти изпишат , аз вече не помня какво пих  ooooh!
На теб изписаха ли ти нещо Thinking

# 211
  • София
Ще черпиш , ще черпиш , ние сме тук и чакаме Mr. Green
Работата е такава , че когато бременната има пъпки и други такива работи , се очаква ебето да е момиче , защото един вид взима от красотата на майка си , за да стане то красиво Laughing А ако бременната е хубава , с чисто лице , бебо е момче , защото то и давало красота на майка си Crazy Mr. Green
Дано си ме разбрала ,ч е аз така обяснявам , че и за мен е неясно понякога какво искам да кажа Mr. Green

Много хубаво те разбрах Хрисе!! Пишете ме в розовите панделки  stork-girl
Ама тя мойта мома много красива ши стане, толко пъпки не съм имала от 15 годишна  Joy

Денчо, не можеш ли да питаш лекаря???  Но не вярвам да е опасно за бебчо, нали тапата е за тази цел да пази бебето от евентуални инфекции и като падне и изтекат водите се правели някакви промивки ако не започне раждане.

Питай и спокойно.

# 212
  • София
Айде и от мен няколко реда.

По въпроса за пъпките, мойто дяти какво ли 6те е тогава - лицето ми е 4исто, а ми излязоха някакви гнусни пъпки по гърба  Mr. Green Кой кат мен, да се уреди с екстри...

Да не забравя, 4естит рожден ден, Джинджари - жива и здрава   bouquet

Твойто се е обърнало с дупето нагоре затова са ти на гърба пъпките  Joy
Мила, Розичка, ние ще сме от отбора на майки пъпкавелки ! hahaha

# 213
Работата е такава , че когато бременната има пъпки и други такива работи , се очаква ебето да е момиче , защото един вид взима от красотата на майка си , за да стане то красиво Laughing А ако бременната е хубава , с чисто лице , бебо е момче , защото то и давало красота на майка си Crazy Mr. Green
Дано си ме разбрала ,ч е аз така обяснявам , че и за мен е неясно понякога какво искам да кажа Mr. Green

Wink а ако бременната е пъпчасала а бебо е момче значи, че ще е търсен фотомодел  Mr. Green и ако бременната е хубава, с чисто лице а бебо е момиче, значи че трудно ще го омъжи майка му  hahaha Joy

# 214
Момичета  Hug
Питах доктора и той ми кязя че сме го хванали навреме - е само това - даде ми вагинални глобули - едни за кандитата и едни за трихомонозата ако има за всеки случай!
Как не съм се усетила просто не знам - дано да няма проблем Sad

# 215
Денчо не се притеснявай Hug
Моя първи път , когато се сблъсках с тези гадинки , беше точно като бях бременна с Цветито , и то бях вече в 6-7 месец Crazy
Док си знае работата , знаят какво да ти изпишат , аз вече не помня какво пих  ooooh!
На теб изписаха ли ти нещо Thinking

Хриска мерси - успокои ме!  bouquet

# 216
Страшни сте  Grinning Hug Grinning Hug направо от къде ги знаете тези бабищински работи  Joy Joy Joy  Сладурки .........

# 217
  • София

Wink а ако бременната е пъпчасала а бебо е момче значи, че ще е търсен фотомодел  Mr. Green и ако бременната е хубава, с чисто лице а бебо е момиче, значи че трудно ще го омъжи майка му  hahaha Joy

hahaha Joy
А като малката нахалница ми е надала пъпките си на мен ли ще прилича или на баща си??????

# 218
и ако бременната е хубава, с чисто лице а бебо е момиче, значи че трудно ще го омъжи майка му  hahaha Joy

Леле какъв ли зор е видяла майка ми докато ме задоми Mr. Green Mr. Green защото тя е нямала пъпки, корема ненам си как го носила, абе всички баби викали, че ще съм момче, а то какво излезнало - АЗ newsm03

# 219
Софи, в твоя 4ест смених изтерзания пудел, с който някой се бе6е изгаврил, боядисвайки го (не аз, аз такива работи не правя). Надявам се кравата да ти хареса  Mr. Green

# 220
Малееееееее как съм бясна ако знаете  #2gunfire
Ако една мацка от Искам бебе ми е пред очите , направо не знам какво ще и се случи #Cussing out

# 221
и ако бременната е хубава, с чисто лице а бебо е момиче, значи че трудно ще го омъжи майка му  hahaha Joy

Леле какъв ли зор е видяла майка ми докато ме задоми Mr. Green Mr. Green защото тя е нямала пъпки, корема ненам си как го носила, абе всички баби викали, че ще съм момче, а то какво излезнало - АЗ newsm03
значи или майка ти е била под прикритие, или ти си мъжко момиче  Wink Mr. Green Joy

Софи, в твоя 4ест смених изтерзания пудел, с който някой се бе6е изгаврил, боядисвайки го (не аз, аз такива работи не правя). Надявам се кравата да ти хареса  Mr. Green
мнооо е готЕна  thumbsup ама мене и пудела ме кефеше  Joy

Ако една мацка от Искам бебе ми е пред очите , направо не знам какво ще и се случи #Cussing out

Хрис, къде е тая  search  newsm66 Я виж кви емотикони има тук:  finger smile3557 Hands Fist

# 222
Здравейте мами!
 newsm59 Джинджари - много здраве, щастие и сладко бебче през ноември.
Добре дошъл на Татко Барба. Браво за ентусиазма. нашия татко не го виждам да си пише с цяла тумба мами Laughing
За гъбичките - чувала съм, че са често явление при бременните, но докторите си знаят работата...
И аз съм чувала тези трактовки за погрознялата мама - момиче, похубавялата - момче...

# 223
Защо бе Хриси? Какво е станало?
Ама, че съм любопитна...

# 224

Ами, че я й разкажи играта на тая мома fight bash box

Софи трябва да съм мъжко момиче, така да ми отива smile3521 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт