Мамо, през СЕПТЕМВРИ ида, не бъди нетърпелива

• 14 537
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Привет сладурки  Hug
Друго си е човек да сподели - Елс, Новичка, Асенце, всички включили се в обсъждането за пренебрегнатата бременност - благодаря - много по-спокойна се чувствам  Hug И аз като Елс, варвам,че природата си знае работата и като наближи септември трескавото очакване на срещата ще бъде като предния път  Grinning
Дидка, момичетата са ти писали - наистина често пъти по време на бременност резултатът е фалшиво положителен. Има огромна тема в подфорум Искам бебе и се надявам да се поуспокоиш като я прочетеш. Стискам палци за добри новини.
миркаHug
Вечернице, толкова мило ми стана като прочетох за подготвеното легълце, дрешки и т.н.
Подготовката
Наистина последните месеци по жегите всичко е малко в повече... Да сме живи и здрави - ние също повечето неща ги имаме - колички, легълца... Трябва само да докараме мебелите в розовата стая  Wink, да сложим едни перденца и да прегледам кои дрешки ще ползвам  от братчето й, и какво ще й купя. Подготовката е голяяямо удоволствие и е още по-хубаво, когато го сподеяш със съратници - визирам вас.

А сега да се оплача - както ви бях споделила, че най-големия ми кошмар са хемороидите, така за 2 месеца - 2 пъти без явна причина ми се прояви този проблем  Sad Знаех си, че няма да се размина с тях при раждането, но защо още от сега  Sad

# 76
Това е последната ми страст... направо ще се умопобъркам. Страхотно е Heart Eyes

# 77
Пиаф ама хич не се притеснявай, аз като вляза в някой магазин и ми казват , а то май вече наближило, не остава много. Да не ти пука, пъчи корема напред, сега сме сладурани

# 78
Лелеее Асе, страхотна кошарка, като от приказките. Дали има в Бг такива подобни, аз не съм виждала по магазините?
Качих си тумбака в албума и аз.

Хубавото в Бг е, че се оправя времето най-после  Laughing

emi4kaa аз по принцип си ходя с корема напред , не с гърдите като дамите  Joy Не ми пука, ами понякога ме обвземат съмнения дали нормално се равива всичко и така...

# 79
Шейли, ако на таз фигура викаш "не което ми е удобно" Shocked Показвах те на майка ми и тя вика - Мамее, ми те хората бременни изглеждат по-добре от теб небременна Wink Grinning И то си е факт. Аз ако имам такъв корем жълтици ще акам от кеф Mr. Green Но като ме мързи да спортувам - хак ми е ooooh!
smile3532 ,добър автохумор  Wink
Ралето,добре дошла,престрашават се нови мами...
А така,говорете,как иzобщо не сте готови,успокоявате ме  Sunglasses Я тогава да поиzляzа малко,поне на проучване...
Пиаф,Емичка,мен не са ми каzвали,но аz сама си виждам,че ми е огромен корема.И аz се преценявам на вид към 8мес.не по малко..За сега слава богу е само той(почти)ама,още към 3мес.до края,не zнам...
Нещо сигурно още искахда кажа,ама zабравих...А да,Лу страшни дечица,а има ли кой да ти помага?А и вчера zабравих,Сияна е едно от най карасивите момиченца,които съм виждала скоро,да не и е уроки..Искам и аz такова Joy

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 11:31 от desi manova

# 80
наред си е всичко, аз съм по висока и слабичка, не много широка в таза и раста само на корем, качвам килограми и бебка всичко се прилапва newsm51 може и ти д а си така, докторката даже ми се радва

# 81
Пиафче, доставката до БГ е 39 евро. Ние можем да поръчваме. Само трябва да изнудя мъж ми Mr. Green
или пък някоя от бабите... Ще го помислим Thinking Ако се върже търговецът на толкова пари за две кошчета... ще е чудно.
Знаеш ли сега чакаме един праг (за колата имам предвид) и ако е пристигнал в добро състояние ще говорим Wink че да не скапват нещо при доставките.
Деси, благодаря, ама то Божа работа Heart Eyes. И ако искаш, моичкият и без това момичета прави... да ти го отстъпя за второто Wink Само дето няма да е къдраво, че буклите са мои Sunglasses

# 82
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3440

Аз вчера видях ето тази и ми хареса само се притеснявам че няма зимен кош. Имате ли някакви наблюдения за този модел достатъчно ли е уплътнена за да се ползва зимата?  Исках да питам и за гумите задните са доста големи но нямат грайфер гладки ми се видяха това дали  ще е проблем ? Аз се очертава по неравни пътища да обикалям и ми е много важно да е стабилна количката.

# 83
Ирини, аз нали се оплаквах по-рано, че още не мога да свикна с мисълта, че съм бременна и да развия някакво отношение към бебока. Ами едва сега, като почна по-яко да ме подритва, се сещам от време на време за него hahaha Хем ми се искаше да се наслаждавам на всяко усещане, хем от загалвичкване с другите две деца, направо не ми остава време и все някак си между другото върви.
Единственият интимен момент е сутрин, когато с татенцето го галим през корема и му приказваме. Оказва се голям срамежливец, защото не иска да подритва сестра си, а тя милата жадува да го усети Rolling Eyes
През другото време съм все на педал, все нанякъде с колата и дечковците и чак вечер по някое време се сещам, че съм бременна Whistling
Това, че съм готова с приготовленията е най-малкото, което мога да направя за собствено удоволствие като бременна.
От тази седмица взех да заоблям шкембе, та позамязвам на бременна, а пък в магазинчето вчера като ме пита мацката дали за големите ще пазарувам, викам и - Не, ще купувам бебешки неща. А тя - За подарък ли? Аз избухнах в смях и и викам - Ами за мен, чакам бебе през септември. А тя - Ами то не ти личи! Joy

# 84
  • София
Като заговорихте за това - и аз не усещам желаната тръпка през тази бременност. Но аз бях така и с втората. На мен ми трябва време да обикна децата Heart Eyes и хич не се притеснявам, щото знам какво става след това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bowuu bowuu bowuu

# 85
Здравейте мили мамита,
Дидка, миличка не се тревожи. аз не знам какво е това, но момичетата казват че може и въобще да не е реален резултата, така че се опитай да не се притесняваш илзишно  Hug знам, че с приказки не става, но все пак   bouquet

Аз да се отчета Simple Smile
днес бяхме на ЖК. Бебка я претеглиха на 750 грама - гигантка. точно си взлиза в 24 седмица. всичко ни е наред. много се зарадвах, защото околоплодните води и те са си в норма.  Mr. Green

за разпознаването - както съм ви казвала, мен още не ме забелязват. ако не е била и майка ми така, много щях да се ошашкам, къде се е свряла бебката

ама какви сладурски нещица пускате - те май са за кеф на мамата повече Simple Smile много сладки тия кошчета

# 86
Асе, одеве забравих да ти пиша за тез кошчета. Имах такова, но... не съм много доволна, защото колелетата не са много читави, второ, можеш да го ползваш  много кратко време - в момента, в който почнат да се надигат и става опасно за обръщане. Освен това са и много широки, което за бебетата не е комфортно - те си искат тясно особено в началото. Сега дори обмислям да си купя проста люлка за самото начало от този сорт

# 87
Веч, до колко големи могат да са в такава люлка?
страхотна е

# 88
Здравейте мамита! Hug
Малее днес си поспах повечко а вие толкова сте изписали и едни дълги постовеееее зави ми се свят докато ви изчета и пак забравих всичко!! ooooh!
Дидка ти успокои ли се най-накрая???Не се притеснявай излшно!!Ама много та мола!!Знаеш моето положение и пак се притесняваш!!Аз също съм носител на папилома!!Бях 4та група миналото лято и с доки що хапчета прегледи и усилия хвърлихме та да се оправят нещата!!Сега не съм ходила за цитонамазка и такива работи ама ако знаете как ме е страххххх Praynig!!И аз съм чувала че единствено ако имаш такова възпаление не ти дават да родиш нормално ама ще ме извините те и с неизлекувани гъбички няма да дадат на никоя нормално да роди!! Thinking
Ох гледам тука едни колички едни кошчета едни красоти се размятат!!!Да свърши пустия ремонт #Crazy и да си хвана изгората да обиколим и ние да се покажем че родители ще ставаме!!
P.S. Диде не се притеснявай мила не си ме притеснила с "твоите проблеми"вчера няма нищо!!!!

# 89
Веч, до колко големи могат да са в такава люлка?
страхотна е
Не повече от 5/6 месеца. После почват да се изправят и става опасно. А и им омаляват, защото матрака е 40/90 см
Аз лично ще я ползвам до 5 месец и после ще го метна в бебешкото креватче, което е такова

Общи условия

Активация на акаунт