Отговори
# 105
  • Варна
Цветина снимките са страхотни, ама дай още де Simple Smile. Много са пораснали и двамата сладури.

Мама на Бобо аз да отговоря  Blush за песничката. Това го пее Матю когато се прибират с Макуйн към градчето след като са гътвали трактори.

tchara той и Хриси не го докарва на мелодия, но пее там  Mr. Green. Много е сладък от тогава всеки ден се разпява. Днес даже пя на бебето на една приятелка, видяхме се на пътя и той реши да се изяви  Heart Eyes. Играта с математиката много яка, браво на Гого че се е зарибил  Peace. А вашата баба май е доста изобретателна, да ни я пратите насам  Wink.

# 106
Здравейте мами! Hug
Някой мами вече се пекат и събират слънце за зимата, други обикалят градинки, а аз си седя в къщи и само ми се спи, незнам дали е нормално, но не мога да издържа до края на деня, ако след обяд не легна за два часа. Може би е от това, че Елица ще става кака на  twin_neutral  бебешорчета, не си спомням преди как е било, но сега е направо ми е много изтощено.
Тръгнахме на новата градина и като я заведох там ми се доплака, като видях къде я оставам. Понеже в градината няма места я сложиха във филиала, мирише на мухъл навсякъде, лелите не си мият единствената тоалетна и тя седи по цял ден отворена и също мирише, децата са смесена група и така ще си останат, и т. н.   #Cussing out Там ще сме до края на юли, след това ще се местим в друга градина.
Цветина Неда е голяма сладурана, а Ран е истински мъж, но не бъди толкова пестелива със снимките  Laughing
Ей тоя Гого вече смята -  браво на вас, ние сме стигнали само с броенето до 15-20 и познаваме някой буквички, но за смятане не съм се сещала.
Качих малко снимки, най накрая, от тържеството в яслата за 1-ви юни , и на скоро ходихме на риболов. На този риболов с 5 въдици хванахме общо 10 уклейки и 1 царичка, която си я донесохме от друг язовир, а след това отидохме в Кайлъка на големият язовир и там за 5 часа ги хванахме тези уклейки, голям майтап беше. Ели не се спря и в осем беше толкова уморено милото, че само я изкъпах и тя заспа на минутата, а аз бях като газена от валяк.
Друго няма какво да се хвалим, това ви стига, все още не сме казали на свекървата, на 15.07 ще ходя на София на преглед да ги видим колко са пораснали и ще ви пиша. За сега имаме две снимки от двата прегледа, ще ги кача и тях. Весел и прохладен ден от нас. А за почивка мислим, това за Ахтопол ми хареса но ако може повече инфо по въпроса.

# 107
Е, това се казва новина  Laughing Честито, mama bobi! Още като ти четях изречението, че си изморена, и си мисля, "а, тест за бременност трябва тук"  Joy Определено е от това  Simple Smile Леко лято, и  всичко хубаво!

Не се притеснявай, ей го края на юли, много скоро ще си е на нормално място Елица! Много сте сладки на риболова; колко е дълга косата на Елица!

=============
Много ви благодаря за пожеланията за РД; нямаше ни десетина дни, прочетох си ги като се върнах  Simple Smile Много мило, колко китки събрах  Simple Smile

=============
Цветина, много хубави снимки, колко е пораснала Неда, и каква красавица! Ама слагай още, де!

# 108
  • Габрово
mama bobi, наистина страхотна новина; пък и двечки  Heart Eyes. Раздвижи ни темата  Wink. Желая ти лека бременност и ни дръж в течение!
Ние също планираме бременност в близките месеци. Да видим какво ще излезе.
Много е сладка Елица и как се пали по новите неща - риболлов, гребане.

Мишолина, липсваше на компанията.

# 109
МАМА Боби, ЧЕСТИТОООООО! Обаче аз препрочитам какво си написала и едно се чудя- близнаци ли чакаш ? Simple Smile

Благодаря ви за хубавите думи за дечурлигата, ще кача още снимки като имам време...

Сега бягам да работя
Поздрави  

# 110
  • Варна
Е, това се казва новина  Laughing Честито, mama bobi! Още като ти четях изречението, че си изморена, и си мисля, "а, тест за бременност трябва тук"  Joy Определено е от това  Simple Smile Леко лято, и  всичко хубаво!

Честито и от мен!  bouquet И аз като мишолина веднага това ми дойде на ума Simple Smile. Умората е само първите месеци - поне при мен беше така. Леко бременеене! Ех, че хубава новина.

Ели е много сладко рибарче Simple Smile. Казахте ли и че ще става кака?

# 111
Определно раздвижи темата с новината си, mama bobi Heart Eyes
Пожелавам всичко да върви добре , 2 наведнъж , срувало си е чакането.  Hug

Морето го планираме за септември.
Дотогава  ще цамбуркаме из местните естествени и изкуствени водоизточници.  Grinning
Ето няколко нови снимки от нас .  Simple Smile

1 , 2 и 3

# 112
Мамо Боби,честито,страхотна новина.  bouquet И аз като Цветина препрочетох няколко пъти текста,потърсих и лентичка. Laughing Че и двечки,прекрасно. Елица е порастнала много,голяма сладурана е.
Ние с мъжа ми също мислим вече за второ,но сигурно ще поизчакаме още малко. Heart Eyes
Флайбъл, и Дариа е порастнала много. Simple Smile
Теди,давай да действаме,че изоставаме с теб  Laughing. Благодаря за уточнението за песничката.
Ние в събота ходихме на басейн.Изкарахме си супер,Боби почти се научи да плува.Мъжа ми го държеше в големия басейн,а той се мъчеше да плува  Joy.Ще гледам да кача клипчето.
Хайде лека на всички.
А,за малко да забравя - днес си взех шофьорската книжка,вече официално съм шофьор.

# 113
  • София
Mama Bobi, чудесна новина!.Много се радвам за теб!
двечки ли ще бъдат? Пълна къща с радост и дески смях!
Желая ти много лека бременност и се наслаждавай пълноценно на хубавите моменти свързани с бременността. Втория път бях много спокойна и радваща се на всички промени, осведомена и спокойна от това , което ме чака.
Баткото беше вече на 5 годинки и искахме поне до третия месец да не му казваме , защото щеше да научи целия свят, но човека веднаха се усети, щом почнах да повръщам и да ми е лошо.Той ме пита болна ли съм , аз му казвам не..а той ами тогава ще си имаме бебе сигурно... Laughing
И се започна..който видим  по улицата познат и веднаха..Мама ще има бебе  Joy
Не можех да го удържа, обяснявх му, че все още не искаме всички хора да знаят...ама той не разбира...
Много се радваше и много искаше брат! И моята гинеколожка му вика един път, че ще има сестричка ( така го виждах бебето до към 6 месец), а той толкова уверено и вика ...Не е верно, аз ще имам брат!...и позна.. Grinning
Сега много се обичкат!
Хайде приятна почивка ,  на които са се запътили към морето вече..на нас ни остават още 2 седмици..

# 114
Страхотна новина, мамо Боби!
Ели ще се радва и ще помага за бебчетата със сигурност. И на мен ми се иска пак бебче, ама мъжо иска да поизчакаме още малко.
С тези ангажименти и отговорности на работа, вече се поизморих и ми се иска пак да изляза в по-дълга почивка.
Слава богу следващите две седмици сме отпуска семейно и втората планираме почивка на Банско. Нали си имаме моренце, планината си ни е слабост.
Всяка събота ходим на плаж и Марти не иска да излиза от морето през цялото време. Миналата събота правихме плаж на Обзор, много спокойно място и чисто море.
Марти е доволен от градината, бърбори много, не спира да ме занимава през цялото време в къщи.
В следващите дни ще кача няколко снимки и от нас.

Весело лято на всички!

# 115
  • Габрово
Флайбъл, ах тези твои снимки! Някой път трябва специално да прескочим до Казанлък да снимаш Мишо  Wink.

# 116
Флайбъл, ах тези твои снимки! Някой път трябва специално да прескочим до Казанлък да снимаш Мишо  Wink.

С удоволствие.  Grinning
Може и ние да дойдем , канени сме отдавна в околията. Simple Smile

# 117
  • София
Мамо Боби, това е страхотна новина, че пък и близнаци, браво Grinning Ели ще е страхотна кака Grinning Снимките  ви са много интересни Grinning

Флайбъл, всеки път като пуснеш снимки, предварително се опитвам да си представя какво ще видя Grinning Срахотни са Grinning

Цветина, Ран и Неда са пораснали много Grinning Аз Ран от край време много го харесвам, но Неда е станала истинска малка кукла Grinning

tchara ...Играта с математиката много яка, браво на Гого че се е зарибил  Peace. А вашата баба май е доста изобретателна, да ни я пратите насам  Wink.

Тя просто е начална учителка Grinning и луда на фенка на книгите- страшно е сладкодумна Grinning Даже и ние с Румен се заслушваме като почне да разказва приказки Grinning

ЧАРА, вие не бяхте ли някъде в района около взивовете- как сте, има ли щети по къщата...

Да, за жалост, близо сме- 1,5км по въздух.

С няколко думи- това беше най-големия ми кошмар, който съм изживявала в живота си. Събуди ни ужасен тътен, цялата къща се тресеше, прозорците дрънчаха и само докато мъжът ми каза "Какво става?" се пръсна първото стъкло до леглото на Георги. Взехме децата и се изстреляхме на двора. Мислехме, че е някакво зверско земетресение, очаквах всеки момент земята да се разцепи. След няколко минути се изясни, че е нещо друго, лично аз помислих, че  е атентат срещу Кремиковци- те нали все имат проблеми и помислих, че някой ги взривява, а след още малко предположих, че гърми газопровода на сектори. Дойде следващият ми кошмар- подобно на кадрите от 11-ти септември, очквах всеки момент да ни погълне някакъв облак от прах, газ и радиация. В седващия момент дойде втората по-силна ударна вълна, която изпостроши всичко останало- 7 прозореца и две врати(лесно ще се оправят). Тътенът, трясъкът от стъклата, бяха ужасни, от страх се смъкнах на тревата над Камен. Следващите секунди решихме, че няма какво да чакме, оставихме децата на двора с майка ми, а ние с Румен влезнахме и за минута-две взехме каквото ни се изпречи пред очите- документи, пари и малко дрехи. Зарязахме всичко отворено и разбито, качихме се на колите, по пижами, и газ към Раковски. От ударната вълна задната врата на едната кола беше блокирала, точно до седалката на Георги и го напъхахме през прозореца, милия, а от другата не можеше, защото е седалката на Камен там. До този момент все още не знаехме какво е. Едва след 40 мин успяхме да се свържем със 112 и оттам ни казаха само, че гърмят Военни складове- нищо повече не знаеха. Единственото от което имах нужда тогава е само да знаех, че няма обгазяване и радиация- но нямаше кой да каже. Това, което можехме да направим го правихме- бягахме, но не знаех дали няма да попаднем в задръстване, на къде да караме, дали няма да ни застигне облак. На всичкото отгоре аз от притеснение блокирах радиото и не можех да чуя някакви новини, а в новата кола още не сме сложили и мъжа ми също нищо не можеше да разбере. Едва, когато почнаха да ни се обаждат приятели от тях научихме какво всъщност става.
Слава Богу нищо лошо не случи. Но ужасът, който изживяхме е неописуем- кошмарно е да разчиташ на съдбата, случайността и добрия късмет да останат живи децата ти, да ги държиш в ръцете си и да усещаш, че си безсилен да ги защитиш и нищо не можеш да направиш.
Материалните щети ще оправим, нито искам да ги поема някой, макар че кметските управи наистина правят всичко, което е по силите и възможностите им, искам някой да ми върне нервите. Макар, че с мъжа ми сме доста уравновесени личности, не параноясваме, но от всеки по-силен шум или течение, което затвори врата или прозорец, изпитваме безпокойство. Мислех, че Георги не се е уплашил, но преди три дни бяхме на кръщене, където гърмяха силни конфети върху тортата и той изпадна в ужас първите секунди, а винаги много се е радвал на подобен род забавления. Дано с времето отшуми това.

Иначе пък при баба изкарахме добре, и мен имаше кой да отмени и Георги се наигра с много деца. Ето едно клипче с Георги  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=6htP-NepWY4

Приятен ден от нас Grinning

# 118
Боже, чара, какъв ужас! Добре, че нищо няма все пак....но тези минути притеснение и липса на информация, и безсилие, са убийствени!

Ще отшуми и това при Гого, но ще мине време...Говори ли за това, разбра ли какво е станало?

============
Все си мисля колко сме неподготвени...този път ще взема да пакетирам едно радио на батерии.

# 119
Чара,разплаках се като четях какво сте изживели - наистина е кошмарно да не можеш да защитиш децата си,това безсилие е страшно.
А Гого ще се оправи,не се притеснявай,но както Мишолина е писала ще мине време. Важното е,че всички сте живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт