Освен, че се събужда сама и ... изпада в паника. Надявам се да е период, но по-кратък все пак, 'щото и нейният като на усмихнатия Стенли на Стели вече продължава много време. Хайде де!
На консула още му хвърлям половин око (тайно), нищо че не си давам съпруга за никой бивш!
стана ми толкова смешно.Неси почна да и бърбори по силнои да и обяснява нещо на бебешки,а момиченцето и каза че вече е забравила бебешкия да си говорят на български.
и съответно вече съм закусила, къщата е изчистена и след малко започвам разкрасителните процедури
Като чета за мъниците ви - явно наистина всички караме бебешки пубертет. При Спаси новото е, че следобяд заспива ужасно трудно - въртиме се буквално по 1-2 часа
Все още не говори,но и аз все още не се притеснявам - въпреки,че съм малко нетърпелива да го чуя да изразява мислите си.
А Филип става все по-красив!!! Колко голям изглежда до братчето си. А на теб как ти изглежда? Възприемаш ли го като по-голям и зрял отпреди да родиш? За раждането - изчетох го на един дъх. Наистина няма гаранция, че второто /трето/ раждане ще е по-леко и съжалявам, че си се поизмъчила, но важното е, че всичко е зад гърба ти! моля те, докато имаш време- пиши!
кога ще пуснеш нови снимки на вече големия Дани.
Моето мъжле е в почивка от сряда сега дето идва и ще отиваме вече за подаръци, младоженците и те почиват и за букет на булката, ще бъде от естествени цветя, за сега така е решила... Аз сега отивам да ме боядисат? Искам съвет:В момента пия едни хапчета за да не ми идва, защото точно на 7-ми ще ми дойде и картинката става цветна, затова леля ми (тя нали е гинеколког) я питах какви хапчета да пия и тя ми преписа Оргаметрил и каза да ги започна 10 дена преди цикъла. Сега ме интересува, дали ще хване боята???
Да не се разсърдиш?
Снимките на Спаси са прекрасни, ама наистина не са за вода...
Доста силен препарат е и се изписва при жени с менструални разстройства, кисти и т.н. Както и да е - боята ще хване, естествено. /иначе щеше да го пише в упътването
/Препоръчани теми