Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 677
  • 284
  •   1
Отговори
# 150

Mарлелка, Честит Рожден Ден!

Ако в живота има нещо по-хубаво от здравето,
по-силно от любовта и
по-бурно от младостта,
то и него ти желая.
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с огън,
а годините с младост...

# 151
Здравейте момичета!

Първо да честитя на Мария Ф чудесното бебче - да расте здраво и много обичано и да са си дружки в игрите с баткото!

Марлела - честит Рожден Ден! - Много любов, много усмивки и много приятели!

Ирини - разкошна булка и разкошна кума! И това с гайдите звучи вълнуващо.

Меги - честито дипломиране!

Базел - и Ема се събужда почти винаги с рев, ако е сама в стаята. Не знам кога ще премине това.

Това е всичко за сега, защото каката се прибра с рев.

Чао!

# 152

Честит празник, Марлелка!
Ние с Йони ти пожелаваме много сбъднати мечти, ясни хоризонти и попътен вятър!
Където и да си - да си с хората, които обичаш!

# 153
Приятелки мои, здравейте!

Много благодаря на всички вас и на прекрасните ви дечица за хубавите пожелания! Накарахте ме да се усмихна още по-широко в този хубав ден! (с моя баща сме родени на един и същи ден и ... денят беше наистина хубав). Да ви се връщат тъпкано хубавите пожелания!
За ваше здраве!  Hug

Днес моето мъниче като че ли разбра, че има празник у дома и цял ден беше ужасно любвеобвилно, целуваше ме, прегръщаше ме, усмихваше се... Мъчно ми е само, че съм далеч от съпруга си, когото много обичам, но... скоро!

MariaF, още веднъж да ти пожелая да са ти живи и здрави и малките, и големите, и още по-големите момчета!  Hug

Мари_Анка, мила моя, страхотно сте си изкарали, снимките са много слънчеви, а за Мими продължавам да твърдя, че е едно прекрасно дете!  Hug

irinii, булката ми събра очите! Разкош! А за вас е излишно да казвам каквото и да било - "Много си красива, мама му стара!" (цитирам, но все едно че съм аз съм го измислила).  Hug

bazel, и моята пораснала Мими е така - рев след сън и нямам обяснение. newsm78 Освен, че се събужда сама и ... изпада в паника. Надявам се да е период, но по-кратък все пак, 'щото и нейният като на усмихнатия Стенли на Стели вече продължава много време. Хайде де!

ive1ina, когато дойда в Стара Загора ще пиша лични бележки на теб и Кузманка, за да не разводнявам темата.

tzvety roussimova, надявам се да сте добре вече всички у дома, и ти и малките разбойници!  Hug

Щастливката Rени
, подушвам, че сме от една порода!  Hug На консула още му хвърлям половин око (тайно), нищо че не си давам  съпруга за никой бивш!  Mr. Green

Момичета, прегръщам ви силно всяка една от вас!  Hug

# 154
Привет и от нас! 4естит рожден ден на патерици , Марлела! Здраве и 6тастие !    bouquet

Ние сме добре, свикваме в къ6ти! И както Ави писа преди време, основно озаптявам братската любов!
Като запо4на да храня Виктор, Филип сяда до мен и запо4ва да се гу6ка! Много му се радва, пипа , натиска, а аз се старая да не го изолирам или да му се карам. Позволявам вси4ко , с идеята да не се озлоби... И така , добре 4е е майка ми тук за 2 месеца и мъжа ми 6те е в къ6ти един месец, та имам помо6т.  Hug

# 155
 MariaF , големи сладури, а Филип е като кукла.
 Нашия тати се прибра днес и сега се гушкат с Мишо. Днес е последния "работен ден" на бати и ще направим отново една обиколка на страната, но в обратен ред.
 Плами, Тони, ако имам време ще звънна.

# 156
Марлела, честит рожден ден на патерици! Присъединявам се към прекрасните пожелания!

МарияФ, добре дошла у дома! Големи сладурчета са Филип и Виктор! Как се престраши да ги сложиш така за снимките?

Марианка, чудесно пътешествие си направихте! Нека има още много такива!

Ирини, знам, че сватбата е била вълшебна, както само ти можеш да я организираш! Как си? Как е балеринката?

Алфи, ти си наред!

Ние сме добре. Излизаме по разходки. Ето, че и жегите дойдоха. Сашко вика "гугуки" на сузукито си и повтаря и най-сложните думи - интересен звучи като "сесесесен". Пеем песни заедно - той приглася последната думичка от всеки ред.

Прегръдки за всички ви!   bouquet

# 157
Добро утро момичета
Първо Марлела Честит рожден ден( със доста закъснение,но с искрени пожелания) Пожелавам ти много радост и щастие и винаги да си останеш толкова забавна и прекрасна личност.
Мария Ф Много са сладки Филип и Виктор и тепърва ще стават много интересни.Да ги нацелуваш от мен и Неси.
ive1ina , viki81 Бързо оздравяване на Сисо и Крис Hug
Мари Анка Снимките ви са прекрасни,Мими е много красива(прилича на теб) и съм сигурна че емоциите са били незабравими.И аз съм планувала един романтичен уикенд в Гърция за РД на половинката,но ще видим как ще се развият нещата.
Ирини Много хубави снимки.Сватбата е била много оригинална.
При нас няма нищо ново - растем,играем си ,бърборим.Станала е голяма фурия напоследък и всичко копира.Една смешна случка от тези дни-Неси е седнала в един пясъчник и си играе с една какичка(около 5 годишна сладурана) и по едно време тя и казва "Ама говори по силно че не те разбирам" Joy стана ми толкова смешно.Неси почна да и бърбори по силнои да и обяснява нещо на бебешки,а момиченцето и каза че вече е забравила бебешкия да си говорят на български. Laughing
Лек и слънчев ден

# 158
Привет момичета-кокичета! Благодаря ви за комплиментите.  Embarassed
В този прекрасен последен майски ден ние отново сме на сватба. При мен отново започна бремелинската ранобудност  Crazy и съответно вече съм закусила, къщата е изчистена и след малко започвам разкрасителните процедури  Sunglasses Като чета за мъниците ви - явно наистина всички караме бебешки пубертет. При Спаси новото е, че следобяд заспива ужасно трудно - въртиме се буквално по 1-2 часа  Rolling Eyes. А иначе предиобед даже се преуморява - обикаляме парковете, играем в двора, пълним му басейнчета, къпя го и преди обяд /което след игрите също го доизтощава/ и въпреки всичко вече 4 дни заспива много трудно. А иначе спи по 2 часа поне. /вечер нямаме проблем/ Иначе сме страхотен тандем и за пореден път благодарих на решителността си да остана в къщи тази бременност и да посветя времето си на него. Страшно забавен и всеки ден измисля някакви нови игри и шеги. Обича да ме разсмива  Heart Eyes Все още не говори,но и аз все още не се притеснявам - въпреки,че съм малко нетърпелива да го чуя да изразява мислите си.
Често ходим на едно езерце, за да може Бошидо да плува. Мястото е божествено красиво и превъзходно за пикник, но... без деца... водаа пивлича Спаси като магнит и последния път скочи във водата - добре че беше бързата реакция на татко му. Ето няколко снимки

Марлелче, честит рожден мила приятелко!Бъди все така духовита,позитивна и обаятелна. Много здраве за теб и любимите ти!
МарияФ, страхотен Виктор  Heart Eyes А Филип става все по-красив!!! Колко голям изглежда до братчето си. А на теб как ти изглежда? Възприемаш ли го като по-голям и зрял отпреди да родиш? За раждането - изчетох го на един дъх. Наистина няма гаранция, че второто /трето/ раждане ще е по-леко и съжалявам, че си се поизмъчила, но важното е, че всичко е зад гърба ти! моля те, докато имаш време- пиши!
Ави, поздрави и на твоята мъжка бригада.  Hugкога ще пуснеш нови снимки на вече  големия Дани.
Марианка, хубаво нещо си е пътуването. Пожелавам ти още много интересни пътешествия на все по-хубави дестинации! Мими как реагира на смяната на средата и на пътя?
Мила, много сладък разговор си подслушала.
Ивелина, как е Сисо?

# 159
Здравейте и от нас!

Ние днес сме у майка ми, да и помогна да подрди из къщи за сватбата, защото днес и е единствения почивен ден. Малеее, голяма треска ме тресе, аз за булка като бях не съм се вълнувала толкова, честно ви казвам. Blush Моето мъжле е в почивка от сряда сега дето идва и ще отиваме вече за подаръци, младоженците и те почиват и за букет на булката, ще бъде от естествени цветя, за сега така е решила... Аз сега отивам да ме боядисат? Искам съвет:В момента пия едни хапчета за да не ми идва, защото точно на 7-ми ще ми дойде и картинката става цветна, затова леля ми (тя нали е гинеколког) я питах какви хапчета да пия и тя ми преписа Оргаметрил и каза да ги започна 10 дена преди цикъла. Сега ме интересува, дали ще хване боята???

Иринии, много сте хубави на сватбата, ама честно да си кажа булката не я възприемам така, не ми хареса... Thinking Да не се разсърдиш? Hug Снимките на Спаси са прекрасни, ама наистина не са за вода...

# 160
Ние преди малко се върнахме от първия урок по плуване, но се оказа че не ги учат да плуват а само да свикват с водата . Въпреки това Крис много се забавлява и сега спи уморен.
Ириини много е порастнал Бошидо, а мястото наистина е божествено. А във връзка със спането Крис преди 2 дни си остана вкъщи, не ходи на ясла защото имаше температура и майка ми го гледа и за първи път изкара цял ден без изобщо да иска да заспи.
Мила, много ме разсмя с историйката. Тепърва ще си разказваме много такива колоритни и забавни неща.
Amaretto приятни обиколки и почивки  Hug
Марлела, получила си най-хубавия подарък - любов от дъщеря ти, дано занапред да сте си заедно тримата и повече на празници и делници.
Целувки на всички от нас с Крис  Hug

# 161
Кузманка, за Оргаметрила мога да ти кажа,че ако бях на твое място - НИКОГА не бих го започнала с мотив отлагане на цикъл  Naughty Доста силен препарат е и се изписва при жени с менструални разстройства, кисти и т.н. Както и да е - боята ще хване, естествено. /иначе щеше да го пише в упътването  Wink/
Вики81, много интересно звучи плуването при Крис.Сега се замислям, че Спаси също би се кефил страшно много на такова нещо. Разказвай как вървят занятиятал

# 162
Ами Ирини то учителя почти нищо не прави, така че си е обикновен басейн, важното е че е чисто и топло и има там някакви играчки. Но Крис много се радва така че когато имам време ще го водя на басейн.

# 163
Честит 1 юни на всички дечица   bouquet  bouquet  bouquet

Ники с подаръка си за празника

# 164

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА!

Общи условия

Активация на акаунт