Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 680
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник, мили дечица! Безгрижно детство и палави игри!

# 166
Честит първи юни на всички дечица!

# 167
                                      Честит първи юни мили дечица!
Пожелавам ви едно незабравимо детство и много добри другарчета в игрите!

# 168
Честит празник на прекрасните ни дечица! Да растат здрави и щастливи!

# 169
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!

Желая им най-щастливото и безгрижно детство!!!

# 170
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
ДНЕС МОЯТА СЕСТРИЧКА ИМА РОЖДЕН ДЕН!

# 171
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!
yoana77, ЧРД на сестричката ти!
DZ, много хубав подарък има Ники.
Честито и на MariaF  за малкия красив мъж Виктор!
Сега се връщам да ви дочета  Embarassed

# 172
 Hug Честит празник на всичките ни прекрасни малчугани!Да са все така игриви и да намерят много приятели.
Йоана,жива и здрава да е сестра ти   bouquet
Ники се е сдобил с чудесна кола подарък  Flutter
Ирини ,имате си чудесно местенце за разходки.Време му е на Спаси да се научи да плува,за да прави компания на Бошидо  Laughing Много е порастнало момчето  Heart Eyes мъж и половина.
Марианка,супер снимки от Гърция  Hug
Мариаф,двете братчета гушнати са толкова мила гледка,че нямам думи.Целувки от нас.
Мила,много сладък разговор между двете малки госпожици  Grinning
Ави,радвам се да те "видя" дай снимки на вече голям Дани Flutter
Арен днес почувства ,че е празник.Водих го на детската железница горе на тепето в Пловдив.Седя и при машиниста да натиска свирката на влака и във вагончето.Някога като пионерче изпълнявах поръчение и цяло лято до обед ходих и или продавах билетчета,или отварях вратичките на влакчето по гарите на който то спира.Беше ми забавно и на мен.После по центъра имаше въртележки ...и завършихме в едно клубче Тон Бонбон.Такова като обслужване не съм срещала до този момент.Имаше и дребна тоалетничка и мивка като за Арен.Понеже е без памперс вече и това с ходенето до тоалетна ми е много сложно,защото не иска никъде освен в тоалетна да пишка.Та наличието на такава и то като за него ми е супер улеснение.Имаше клоуни и забавления.И аз починах,защото Арен напълно ме забрави сред игрите и каките.Прибрахме се преди 20 мин и от вратата се метна на леглото детето и заспа с най-широката си възможна усмивка.Дано всичките ни мъници са имали незабравим ден и празник   bouquet

# 173
Честит Празник на всички дечица и от нас   bouquet
И ние изкарахме едно страхотно градинско-маскарадно парти (снимки ще гледам утре да кача) преди да ни е запукал дъжда... Децата играха на воля, а мамите относително спокойно си пиха кафето  Simple Smile

ЧРД и на сестричката на Йоана  Hug

Денис, добре сте се позабавлявали с Арен, браво, по стъпките на мама върви детето  Grinning

Ирини, много гот местенце сте си намерили, някъде около вас ли е?! а Спаси и Бошидо са си станали от сега комбина  Laughing страхотни са

МарияФ, да са ти живи и здрави мъжете... много са сладурчета малките, и аз като се роди Боян си мислех, че съм си клонирала децата... и сега уж си приличат, но всеки си има своя облик  Laughing

ДЗ, много хубав подарък си има Ники... ще направим едно състезание по нататък, да задобреят децата, ние още като Флинстоун я караме  Mr. Green

Марлела, надушила съм отдавна аз, че сме от една порода  Mr. Green  И закъснели поздрави за РД, здрава и все така дива   bouquet

# 174
Честит празник мили дечица, да сте много здрави и винаги щастливи  Heart Eyes
Денис, Рени, супер ден сте имали
yoana77, да ти е жива и здрава сестричката
И Крис днес добре се позабавлява. Сутринта играха с баща му на плажа, а като свърших работа ходихме в МакДоналдс. Поигра си в къта за деца и хапна. Много ме радва като го гледам как се заиграва с децата, като голямо момче и от време на време търчи при мен с отворена уста, гризва си и пак бяга на игри.

# 175
  • София
Честит празник на всички дечица!!!
Хриси днес празнува на воля. Както Рени ви е писала бяхме на градинско парти, след обяд в Патиланци-пълна програма...Ето ви и снимки
А Хриси ще си го получи след 9 месеца newsm53 .....ще става батко smile3533 Чаках аз някоя женска мама да се престраши, ама тц....

# 176
Доника,честито,много се радвам,желая ти много лека и безпроблемна бременност!Най-хубавият подарък за Хриси! Hug

# 177
  • Пловдив
yoana77, честит РД на сестра ти! Да ти е жива и здрава!
Как са сладкишите...оздравяха ли?!
Доника  smile3501 ....ЧЕСТИТО!!!!
Пожелавам ти един страхотен подарък след 9 месеца! Hug

# 178
Доника  честито  bouquet  bouquet  bouquet

Rени   и ние още сме като флинстоун Mr. Green

# 179
Доника, ЧЕСТИТООООООООООООООО  Hug Hug
Много се зарадвах на новината, жиелая ти от сърце лека бременност и с прекрасен резултат на края.

Общи условия

Активация на акаунт