Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 684
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички малчугани на патерица   bouquet Да растат здрави обгърнати от много любов  Heart Eyes Hug

Доника, честито мила   bouquet Heart Eyes Hug Безпроблемна бременност ти желая  Hug

Сисо от 3 дена е без Т, продължаваме с АБ до утре. Сливиците още са зачервени и тази седмица пропускаме яслата. Важното е че отново си е жизнен и палав  Grinning

# 181
Рекох да започна с Добро утро, ама като прочетох новината от Доника, така се развълнувах..., че забравих и ума и дума.
Доника, честито, миличка! Желая ти безпроблемна и щастлива бременност!
Ми женските мами не искат да се престрашат, освен аз да дам тон. Mr. Green
Радвам се на всички, че сте си изкарали чудесно на детския празник. За нас беше един малък кошмар. Заведохме децата в Пловдив. Лудницата там беше неописуема. Мими и тати чакаха 30 мин., за да се качи на батута. А тя беше адски нетърпелива и много се изнерви, докато и дойде реда. Блъскането беше голямо. Аз и Веси чакахме ред за въртележка и после за влакчето. Ситуацията същата - малките деца пищят, плачат, напират да се качат, ама място няма. И там откарахме половин час чакане. Накрая решихме да идем на Макдоналдс, където адът бе още по-голям. След час чакане на опашка, успяхме да вземем детско меню за Мими и по нещичко и за нас. Аз бях готова да се откажа като видях лудницата, ама Мимозата ревна за диск с комп. игра (такива бяха играчките в МД). Като добавим и жегата... Важното е, че децата бяха щастливи, макар и малко поизнервени.
Ивче, радвам се, че Сисо оздравява! Heart Eyes
irinii, на Мими почивката в Гърция и се отрази чудесно. Учудващо добре понесе дългия път, даже беше похвалена от останалите пътници за приличното си поведение. Shocked Тя всяка вечер разглежда снимките и казва: "Аз много обичам да ходя в Гърция" Laughing И вашите снимки са супер! Пораснал е Спаси, ама и Бошидо не му отстъпва в това отношение.
Как е бебка в коремка? А мама?
Йоанка, честит рожден ден на сестра ти! Да ти е жива и здрава! Аз разгелдах нейните снимки от празника на болница Селена.  Grinning Жалко че този родилен дом беше готов само 1-2 м. след като родих Василена. А така се надявах да раждам там... Ама нищо - следващият път. Mr. Green
DZ, много е сладък Ники гордо седнал в новата количка. Heart Eyes
МилаHug
Много, много горещи целувки от мен! Heart Eyes До следващото включване, когато ще ви покажа снимки на Мими от детското парти за РД-то и.

# 182
ехооо

Доника, ха честито и от тук  Hug А Хриси, не е пропуснал нито едно удоволствие в Патиланци явно  Laughing

Марианка, забравих ви нещо аз, ноооо снимките ви от Гръцко са страхотни, Мими е една сладка госпожица, а майка и чудесна дама  Hug  А за вчерашната тарапана на всякъде  ooooh! за това се опитахме да локализираме празника ние... ето ги и моите маскардгарджета  Mr. Green

Нинджа

Футболист (Рус Ронадиньо)

# 183
Доника честитоооооооо, желая ти лека и безпроблемна бременност и чудесно бебче след 9м.
Чудесен е бил купона и при вас
ive1ina, браво че вече сте по-добре и дано не се повтаря
Марианка, чакаме снимки  Hug

# 184
Честито на Доника,пожелавам ти пракрасна бременност и страхотно бебче накрая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не ни дръж в напрежение-в коя седмица си,ходи ли на лекар,как се чувстваш!

Ние вчера прекарахме детския празник в Южния парк,беше чудесно,но наистина имаше много хора!Иначе най-хубавата новина при нас е ,че се отказахме от биберона,тъкмо се чудех как да го направя и той сам я захвърли WinkИначе излезна и класирането за яслите-ние сме в резервите,но аз не бързам,може да го пусна направо на градина Winkако дотогава още една мъжка майка не ви изненада Embarassed LaughingХайде,мисля,че е време и женският отбор да направи нещо по въпроса baby_neutral
Оставям ви ,защото имам задачки,а и съм на работа... Sad

# 185
ХИП - ХИП - УРАААА!!!

Доника, мноооого се радвам! Тъкмо се бях притеснила, че скоро ще останем без бременлийски вълнения в темата!
9 прекрасни месеца ти желая и най-сладкото бебче в края им!  newsm51

# 186
Доничка, супер бе, душа! Супер новина! Честито и лека бременност!   bouquet

Ави, irinii, Мил@, MariaF, viki81, Rени, и на вас, момичета да благодаря за пожеланията за рождения ми ден! Аз аз да пожелая на yoana77 - много здраве и щастие на сестричката ти!  Hug

Не успях вчера да пожелая честит и весел празник на дечицата ви, но днес ще им пожелая да растат все така усмихнати и щастливи, безгрижни и по-малко да ядосват мама и тате (баба и дядо - също)!

Аз заведох Мими в Перник, мои колежки бяха организирали дворно парти, не специално за 1 юни, но и двете са с малки деца (разбойникът дори е септемврийче, но майка му само ни чете), та... Весело беше, разбира се, но Мими продължава да тегли играчките от ръцете на децата и съвсем скоро ще се разправяме сериозно с нея. В събота я водих пред Народния театър и двама мъже щяха да ме набият заради нея - на единия му събори импровизираната сергийка за джунджурии, а другия реши, че казвам "Не бутай, ще ядеш бой" на неговото дете, а аз го казвах на Мими, 'щото блъскаше неговата дъщеря. Замалко да ми скочи, направо не повярвах на очите си.  Shocked Ще кача и аз снимки, ма тия дни.

Утре пак заминавам за Стара Загора, но в сряда ще се върна, че да ходя по лекари. Ще гледам да драскам по-честичко.
Останете си със здраве!  Hug

# 187
  • София
Мерси за пожеланията на всички Simple Smile
Честито на Доника,пожелавам ти пракрасна бременност и страхотно бебче накрая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не ни дръж в напрежение-в коя седмица си,ходи ли на лекар,как се чувстваш!

Ами този път(за разлика от първата бременност Embarassed) си знам точната дата на забременяване-на годишнината от сватбата Joy Решихме да пробваме веднъж пък ако стане-стане.Той тате беше инициатора за второ, аз все се дърпах. И понеже преди 2 дни ми беше свършил цикъла-викам хайде - сигурно няма да стане. И като си имам едно на ум, а и ме гложди, реших да си направя ранен тест миналата седмица. Веднага излезе втората чертичка...Останах малко...смутена и не точно. Започнах да обмислям как да съобщя новината довечера ка се върне мъж ми. Да, но той звъни да ме пита кога трябва да ми дойде, за да сметнем за отпуска му за море дните....И ни в клин ни в ръкав му казвам-то вече няма значение. В първия момент не ме разбра и пак пита кога. Та тогава му казах, че няколко месеца няма да ми идва и... Mr. Green Миналия четвъртък бях на лекар. Докторката ми е позната и дори не искаше да ме прегледа-не възможно е да си бременна, чакай дата. Бе викам теста е с 2 черти. Гледа ме на видеозона-нищо и накрая се видя сакчето. Та съм в 5 или 6 г.с. Реално от 3 нормални седмици...според мен. Веднага се обади на шефа да го сюрпризирам и да го помоля да ми вдигне осигуровките. Та реално от днес дори се водя на работа, но ще започна от другия месец по 4 часа за известно време. После казах и на бабите и дядовците... И понеже все още е рано мислех да спра с известяването, но свекърва ми каза, че не било хубаво да се крие, било то и рано Laughing
В края на седмицата се стягаме за пътуване до Пешера, от 21-ви сме на моренце Joy
Та това е от мен Simple Smile

# 188
Доника, Честито!!! Hug
Радвам се, че сте се престрашили. Дано изкараш лека и безпроблемна бременност!
И аз не вярвах, че може да се забременее на 2-я ден след цикъла, но и при мен така се получи, така че станалото-станало. Пожелавам една сестричка на Хриси (а може и братче за другарче в игрите).
Майките на момиченцата наистина изостават. Марианка - може да се пробваш и да ги засрамиш другите (след прекрасната почивка в Гърция).
Поздрави от мен.
Приятен ден!

# 189
Доника, как ме развълнува разказчето ти! Heart Eyes А кога е термина?

http://images26.snimka.bg/005982751.jpg
http://images26.snimka.bg/005982757.jpg
http://images26.snimka.bg/005982761.jpg
http://images26.snimka.bg/005982772.jpg
http://images26.snimka.bg/005982792.jpg
http://images26.snimka.bg/005982755.jpg

Снимките са с лошо качество. Embarassed

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 16:15 от Мари_Анка

# 190
Доника, много се радвам за теб! Страхотна новина, дано цялата бременност мине безпроблемно и като резултат ти пожелавам една невероятна принцеса!  bouquet
Марлела, направо ме е срам Embarassed, но все пак , макар и късно да кажа: Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и късмет и да запазиш невероятният дух, който носиш в себе си!  bouquet
Ние вече излизаме, Алекс е добре, кака му - на детска. Градината ще бъде в голям ремонт почти 3 месеца и сега от юни/ не се знае още точната дата/ ще са в дълга ваканция. По принцип ще има сборни групи някъде в квартала, но аз могада си я гледам и ще си правим компани цяло лято тримката.
Радвам се, че на вчерашният ден дечицата са прекарали добре.
За нас беше пълен с емоции и в крайна сметка не успяхме да празнуваме никъде. За лош късмет, решихме по обяд да ходим в зоопарка, задръстването беше невероятно, 2 км сме ги пропътували към 1 час, като стигнахме децата бяха изцяло потни и тъй като се очакваше скоро да завали, решихме да не слизаме , а да завъртим и да се прибираме. На връщане заваля, и в Южният парк не стигнахме. Предложих докато спи Алекс следобяд, да заведа поне Ивето в Барбаронито, отиваме- целият ден партита и рожденни дни и не пускат външни посетители. Следобяд дойдоха баба им и дядо им, и след като си тръгнаха , към 8 вечерта все пак отскочихме до парка. Въртележките вече не работеха, Ивето полови патета и това беше забавлението за целият ден. Е , поне получиха подаръци , пък и в събота вечерта бяхме на рожден ден в детски клуб, та малко поне поиграха уикенда. Grinning
Хубави новини има в темата, много се радвам.
Прегръдки и целувки за всички! Hug Аз трябва да ходя да си прибера детето от детската.

# 191
Доникаааааааа колко хубаво!!! Честито и успешна и красива бременност с отлични резултати!!!

Весело лято след първи юни на малчовците!
Ние открихме сезона в Сандански в едно хотелче- Медите. Разпуснахне след труден месец. Ванката бесня подобаващо, като басейна му бе приоритет, дори и аз с корема влизах с туника върху банския, като не съм събирала толкова погледи в периодите си с най - дълги крака и най-големи цици Laughing.

хубава седмица  bouquet

# 192
Доника, едно голямо честито и от мен!!!
Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Ще е наистина хубаво винаги да си имаме поне по една бремелинка в темата за разкош! Алексал, хайде, изненадай ни де!

# 193
Влизам само да ви кажа, че тази вечер баща му на Сисо реши, че косата му е доста пораснала и трябва да го мине с машинката  Rolling Eyes Аз исках да го заведа при фризьорката ми и да му намали косичката, ама не... С машинката та с машинката  Mr. Green Казах му аз да му обере косата около ушичките и отгоре да го намали, ама не се получи така както мислехме. Накрая го мине и отгоре направо 1-ви номер, макар че казах че неискам  ooooh! Както и да е, детето послушно стоя седнало в мен и ме гушкаше, докато баща му твореше  Laughing Сега сме с гола глава и едно... newsm78 незнам как да го нарека- киче или нещо подобно, като на Фънки  Laughing Общо взето незнам как се е получило, защото го видях докато беше с много косми по главата и след това докато беше мокър. Като го изкъпах, баща му го пое, а аз останах под душа и след това беше вече заспал, така че утре ще гледам резултата  ooooh! Crazy

Лека вечер от нас   bouquet

# 194
Привет и от мен! Hug
Марианка, много е сладка Мими!
ЦветиР,радвам се,че Алекс вече е добре,ужасно е да са болни дечицата,ама случва се,важното е да не са сериозни нещата! Hug
Ирини,много красива кума си,бебка слушка ли,как и се отразяват пътуванията,купоните,не се ли уморяваш много Hug
Рени, нинджата и футболиста са големи сладури Hug
Ние сме добре,на 1-ви сутринта бяхме в кварталния парк,на който направиха ремонт,сложиха нови люлки и пързалка,почистиха,засяха растения,имаше песни и игри и рязане на лента.Много се радвам,че го направиха,че това е единственото близо място до нас за игра.После ходихме на главната,но там наистина беше лудница.В градската градина имаше тържество,деца рисуваха,Дария и Радослав тичаха,но доста зор видяхме с татко им,направо изпитвах ужас да не ги загубим в тълпата Crazy Следобед ходихме на РД на сестра ми Heart Eyes
Иначе тези дни сме се размечтали за моренце,но.....това лято четиримата няма да се справим.Та мислим някакви варианти да вземем някоя баба с нас или да ходим първо с единия,после с другия  ooooh! Ама ще видим,има време,да сме живи и здрави само.
Ами това е от мен,лека нощ на всички и до скоро! Hug
Ивелина ме изпревари,честита прическа на Сисо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт