Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 701
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Доника,честита бременност.Нека е лека и с прекрасен резултат,почти толкова енергичен като Хриси Grinning
ive1ina ,честита подстрижка на Сисо.Утре ще го доподстрижете ако има нещо не както трябва.И така бързо расте тази коса,че даже и да е 0 номер бързо ще се възстанови  Laughing
Йоана,много са порастнали Ради и Дари  Flutter
алфира ,много хвалби чувам за това хотелче напоследък  Peace Няма по-хубаво от секси мама  Mr. Green
Рени - супер дворно тържество  Peace как обичам тревичка .
Ето малко снимки и от нашето ежедневие ; http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&photo=4
Отивам да лягам,че то станало утре.

# 196
Доника, много интересно и забавно ми беше да прочета поста ти  Hug
ive1ina , честита прическа на Сисо, и аз вчера минах Крис  Laughing , но е 4-ти номер, а майка ми каза че преди с косичка повече го харесвала, но имаше някои дълги кичури, а не се престраших да го заведа на фризьор
Йоана тази градинка пред Каменница ли са ремонтирали, ако е така супер
Марианка много щастлива изглежда Мими на снимките, значи си се справила да и организираш страхотен Рожден ден
tzvety roussimova, радвам се че свърши периода ви в изолация, дано не се повтаря
Денис, много е сладък Арен, с игирв и палав поглед  Heart Eyes особено на последната снимка в мивката  Laughing
Лек ви ден

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 10:39 от viki81

# 197
Хей, хей!

Здравейте, мили момичета.

Завърнах се Simple Smile

Ще имам доста да наваксвам.

Как сте? Какво си правите?

# 198
Приветки на най-прекрасната компания!
Липсвахте ни!!Толкова празници без вас не е лесно Wink
Сега ще изпълня петилетката за нула време и ще се опитам да ви изчета,но така, измежду редовете лъха пак на свежи мами и яки хлапета!
След милион и една причини да не стигаме до нета сега вече сме на линия,и да ви кажа честно,много ми се купонясва..с вас! Та се чудех,този петък,дали пък,да не се видим? Тайничко се надявам да се запознаем и с новия мъж в живота на Ави познавайки нестихващия й ентусиазъм,пък и ни е домъчняло за всички от бандата..Кой каза,че е "ЗА'? Май сладките ни бремелинки  bouquet Не се надвиквайте,а дайте идея за час и място..Борисовата градина,Южния?И на край света идваме ей!
Поздрави и целувки от нас Heart Eyes

# 199
Приветки момичета!
Естествено първо горещата новина- ДОНИКА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ МИЛИЧКА!!! Страшно се радвам и от сърце ти пожелавам много лека бременност и раждане. И при нас така от 1 път стана девойката - май са по-оправни - та ти пожелавам розовка за разнообразие  Hug Wink Чудесно е да поддържаме  бремелинското присъствие в септември 2006! Започвам да си мисля, че пртивно на твърденията момичета се гледат по-трудно и затова няма напливот мамите на девойки да забременяват...  Wink АлексаЛ, хайде мацко - достатъчно поработи  Hug
Ние на 31ви бяхме на сватба. На 1 ви - реанимация. Детският празник за Спаси беше 2 дни - на първи с баба и дядо, а вчера с мама и тати - излязохме в 11 и се прибрахме към 1 през нощта!!! Обиколихме парковете, детските центрове, купихме му подарък, водихме го на любими места за хапване /на обяд ресторант Весело село - направено като малка ферма с животни..., а вечерта друг ресторант със страхотен детски кът и огромна ливада/, вечерта бяхме на рожден ден на леля му, която за съжаление скоро си тръгва за Малта. Йоана, май наистина се поуморих... защото днес за първи пърт от много време ме почнаха контракции и сега лежа  Tired Да се надяваме, че ще отминат  Praynig, защото няма как да си позволя лежане... Дари и Ради страхотно са порастнали  Heart Eyes
ДЗ, честит автомобил - и ние сме Фринстоун във всичките му коли освен един малък джип сакумулатор, който тепърва започва да се учи че се подкарва с педал.
Ренка, страхотно парти си сътворила - ех че весело детство карат Ичи и Бобо!
Алфи, я кажи ти как си? Започват ли неразположенията на третия триместър?
МарияФ, липсваш! Кажи как я карате? Ти как се чувстваш физически? Уморено ли ти е? Викикак се адаптира, спокоен ли е?
Ивелинче, честита прическа! Ние с таткото на Спаси се "наиграхме" на фризьори през първата година на детето, и след като се убедихме, че проблемът не е в ножиците и машинките си обещахме вече само при пофесионалисти да ходим  Peace Дано и  вашия татко бързо се наиграе  Simple Smile
Марлелче, за малко си се разминала, душа...  Rolling Eyes То вече не знам за смях ли е, за ядове ли...
По повод инчидента на Спаси отпреди 2 седмици - ухапването, вчера беше интересно - едно момче тръгна отново да го хапе. Всъщност гризна го, но Спаси усети накъде вървят нещата и му отлепи такъв шамар, че другото дете /на поне 5 години/ направо падна  Shocked Баща му бе много горд, че си е взел поука от предния път и започва да се пази, а аз.. доста пообъркана се почувствах.
При нас ежедневието е динамично и дано състоянието ми позволи да остане такова до септември  Praynig Иначе както казах, ще изпращаме сесстричката на мъжа ми утре, а в неделя ще посрещаме майка ми и леля ми от Париж- смятам да приготвя барбекю на двора и да събера фемилито. После имаме 1-2 гостита и на 16ти пак сме на сватба.
Дотогава ще са радвам да ви повидя!  bowuu  bouquet

# 200
  • Пловдив
Добра ви вечер,момичета!

Мамичка Яничка, къде се загуби... Hug Как е твоя малък разбойник?!
Ивче, честита прическа на Сисо! И нашия тати има големи мераци за подстригване,но след един неуспешен опит, успявам да се преборя и засега Стенли го подстригваме на фризьор... Rolling Eyes
bonne_esperance, много се затъжих за теб и русата кукла!
yoana77, хубаво е че управят градинките в града! И до нашата кухня има една градинка,която също я ремонтират! Морето тази година при вас ще бъде истинско приключение! Wink
Ави , и твоите постове ми липсват, но предполагам,че с тримата мъже не ти остава много време за нас!
tzvety roussimova , дано децата вече са здрави и да можете да се забавлявате повече навън сред дечица!
 irinii , много препълнена програмка само с хубави поводи!  И все пак намирай повече време за почивчица,защото балеринката ще стане нетърпелива! Hug Спаси и Бошидо са станали красиви млади господа...Снимките са прекрасни!
Мари_Анка , личи си че Мими се е забавлявала на РД!

Нашият празник на детето започна още в събота, а в неделя пропуснахме сутрешно-обедните мероприятия,защото мама....се успа... Blush..Явно наистина много се изморявам,защото мъжа ми каза,че съм съня ми бил дълбок и тежък и на него му е дожаляло да ме събуди!!! Това не ни попречи да посрещнем гости - малки и големи следобяд и Стенли да се почувства като на празник!
Днес една от най-добрите ми приятелки има РД и по този повод си направихме женски шопинг с подаръци за рожденничката, пихме коктейлчета и се посмяхме,но голямото парти ще е в петък!
Ето  и една снимчица на Додо!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 23:42 от steli-ssd

# 201
bonne_esperance, честит празник! Желая щастие и щастие!

tzvety roussimova, благодаря ти и на теб! Да се връщат тъпкано хубавите  пожелания!

# 202
Привет Simple Smile
Разписвам се набързо  в теми4ката 4е главата ми клюма над клавиатурата  Laughing
Ние сме най-после в новото жили6те   Grinning
Утре надявам се да попро4ета темии4ката!
Лека и спокойна!

# 203
Хубав празник, bonne_esperance!
Да си здрава, с късмет, обградена от
обичта и вниманието на  семейството и приятелите ти!
 Наздраве!

# 204
 Бенвенути.. мили момичета
 Аз първо пиша и после ще чета, но ако бях направила обратното можеше и да не стигна до тук... честно да си призная очаквах като влезна да бродя по 3 -4 теми докато намеря къде сте.. ама като гледам лятното хайманосване и тук е разпространено и не само аз съм в разход.. но това е добре де...
 Ние леко се загубихме, за което ще ме извините, бяхме малко на море, малко по задачи , а сега малко болни... лошо! е , май -минава, но онази нощ Лаци ме удиви с една температура и течащ нос, което продължи ден два, а сега му е само носа, но пък като спи хърка като стар дядо.. както той сам казва МИНЕ.. много се е разприказвал, повтаря абсолютно всичко, кога успешно, кога не.. ама е като папагал, и ми говори някакви неща , а ако не го разбера повтаря по 1000 пъти докато не остане сигурен, че съм разбрала какво ми казва. Много е сладък говори с баба си по телефона и вика " Ади боен, мине!" което в превод е , че Лаци е болени и ще му мине.. И така общо иначе сме добре, няма да пиша много , за да се върна да прочета , защото искам да знам вие как сте и тогава пак ще се чуем..
 До скоро

# 205
Ехо, здравейте и от нас след дълго отсъствие....
Но вече официално сме ваканция, след напрежението от  последните седмици в училище и на други фронтове, и сега го даваме по-спокойно, отдали сме се на нищоправене без никакъв режим, срещи с приятели и така все приятни нещица.

Най-първо да честитим новото попълнение в септемврийския ни отбор - бебе Виктор, който е одрал кожата на батко си, да е жив и здрав!  Heart Eyes

Доника, страхотна новина! Лека и безпроблемна  бременност и прекрасно бебче на финала!  bouquet

bonne_esperance, честита кръгла годишнина и от нас!   bouquet Пожелаваме ти прекрасен празник обградена от най-любимите същества!

Голямо удоволствие ми доставя да разглеждам снимките на порасналите ни вече дечица. Толкова са сладки и много ни липсват срещите с вас, така че , ние сме на линия за петък, предпочитам да е в  Борисовата градина, но ако кажете и друго място - там сме!

Ивелина, прическата на Сисо е страхотна, както и  на Арен - приличат на големи момчета.

Меги, дано много бързо да му мине на Лацко. Heart Eyes
Рая    беше болна преди две седмици - три дни висока температура, която не се повлияваше от нищо и на четвъртия ден се появи обрив -  оказа се розеола, та отметнахме и тая шарка вече.
Исках още да пиша, но трябва да излизаме за кратко...

# 206
  • София
Бон есперанс, желая ти най-хубавия рожден ден, който си имала до сега  kiss

Само една молба, хайде срещата да е в понеделник, че ние в петък ще пътуваме, а много искам да ви видя...За Борисовата градина съм ЗА с 2 ръце Simple Smile

# 207
Честит празник на Бон Есперанс от нас. С пожелания за всичко най- най- розово.

steli-ssd , ами къде и аз не знам. Нещо нямах желание и време за писане. А и често отсъствахме от вкъщи за по-много време. Но пак съм тук обсипана с ентусиазъм  Laughing
Малкият е 6 точки. Беснее по цял ден. Расте и все повече започва да не слуша  Crazy .Сега се гласим да търсим ясла  Embarassed . Всъщност ние сме записани за една, но чак за септември, но няма време за чакане до тогава. Ако не намерим обаче, ще си чакаме ...

Честито на бременлийките, които съм пропуснала. Желая лека бременност и безпроблемно раждане и най-сладките бебчета на света.

# 208
Привет, мили момичета!

Благодаря на всички ви за вниманието. Ние сме добре. Имаме що годе някакъв ритъм и вероятно скоро ще мога отново да се включвам по-честичко. Радвам се на всички за хубавите събития и се наслаждавам на порасналите вече дребчовци от снимките.

Бон Есперанс, честит рожден ден! Желая ти да си все така лъчезарна и красива и още много Доминикански републики!

Аз съм за среща в петък следобед някъде из нашия квартал - Борово. Сашко ще е при баба си, а аз ще бъда с Дани.

Хайде, моля, болничките и приятелчета бързо да оздравяват!

Хубав ден и много целувки от нас!

# 209
Привет моми4ета!

4естита бременност на ДОника, пожелавам ти лека и безпроблемна и един страхотен подарък след 9 месеца!
4естит рожден ден на Бон Есперанс ! Много усмивки и целувки за подарък от най-лубимите ти хора! 
Ние сме добре, влизаме в режим, но преобуването и нахранването на две деца отнема към 2 4аса сутрин, а ве4ер и къпане  Mr. Green...  Запо4ваме в 7 , и към 10 са и двамата заспали. И това при условие, 4е майка ми ми помага. Най-добре 6те се разбере как се справяме, когато останем сами...
Бебко е спокоен, спи , папка, бодърства по малко . За сега няма колики, надявам се да ни се разминат  Praynig Кърма имам, видимо наддава и е спокоен.
Ави, не ме е страх да давам Виктор на Филип, всеки ден го гу6ка по малко, но винаги сме до него.   Искам да свикне с бебето и да го приема нормално, за сега много му се радва и е доста внимателен.
А дали съм си клонирала децата!?!?!?
Филип и Виктор

Общи условия

Активация на акаунт