През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 941
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Пропуснах да кажа Сасано, много красива булка си Simple Smile

# 166
Ауу Сасано, прекрасна булка си...много си хубава, пу пу да не ти е уроки   Mr. Green

Елмина и аз искам такава нестандартна сватба, семпла, елегантна, романтична...ехх, ще му мислим догодина.

# 167
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Сасано много сте сладки!
Ние се оженихме 2004г., защото и двамата много го искахме. Това е един от най-незабравимите дни в живота ми, въпреки това немисля, че един подпис прави семейството по-здраво.

# 168
  • София
Сасано...ама много сте готини и двамата!

Сватбата е такова вълнуващо преживяване, а ние го заслужаваме, затова , момичета не си "го спестявайте". Всичко е толкова вълнуващо!

Да, една сватба не може да ти даде това което го няма( любов, топлина, уважение), но е толкова хубаво този момент да го споделиш с любимите си хора и приятели.  Това е нещо, което остава за цял живот и което с сълзи в очите си спомняме( както равдането на дете)години след, като е отминало.
Наистина, подписът нищо не променя, просто всеки избира за себе си. каквото и да изберете- важното е да това което желаете!

# 169
Сватбата е такова вълнуващо преживяване, а ние го заслужаваме, затова , момичета не си "го спестявайте". Всичко е толкова вълнуващо!

абсолютно съм съгласна, аз също искам сватба просто ще изчакаме малко  Simple Smile

Сасано чудесна си мила, ще имате красиво бебоче   bouquet Heart Eyes

# 170
Благодаря ви, момичета! Hug
Снимките ви ги пускам, за да се навиете за бяла рокля - много е вълнуващо и сега ми става толкова мило.  Mr. Green Направете си сватбата каквато на вас ви се иска, добре че на нас никой не ни се меси за нищо. Аз съм традиционалист по отношение на брака. Ако можех бих избегнала ритуала в общината, но това е положението - не може само църковен брак. Всичко е много красиво и незабравимо!  Grinning

# 171
Сасано много хубава булка си била.
Нашата сватба най-вероятно ще е в началото на август месец, като уточним датата ще ви кажа. Иначе тогава са Богородични пости и църковните бракове са забранени, но пък и гражданския ще си го спестим - мислим да е изнесен ритуал.
И въпреки, че ще бъда бременна булка не смятам, че бебето е причината да се женим, винаги сме знаели, че някой ден ще се оженим и това е просто естествено продължение и развитие на връзката ни, а бебето може да ни прави само още по щастливи.

# 172
Сасано много хубава булка си била.
Нашата сватба най-вероятно ще е в началото на август месец, като уточним датата ще ви кажа. Иначе тогава са Богородични пости и църковните бракове са забранени, но пък и гражданския ще си го спестим - мислим да е изнесен ритуал.
И въпреки, че ще бъда бременна булка не смятам, че бебето е причината да се женим, винаги сме знаели, че някой ден ще се оженим и това е просто естествено продължение и развитие на връзката ни, а бебето може да ни прави само още по щастливи.
Zahira, кажи как се след този припадък? По-добре ли си вече?

# 173
  • Бургас
Здравейте, много бързо исписвате темите, не мога да смогна да чета.
Аз бях на преглед в петък, всичко е наред засега, човечето расте, видях си го, има си ръчички, краченца и се върти и шава. Отговаря си на седмиците. Дано да е така до края. Аз миналата седмица имах много работа, дано да има малко застой сега, че вече не издържам, вечер съм парцал, а малкия си иска вниманието. Иначе аз вече казах на работа за бебето, но всички се радват. И при нас има много бременни и бебета, така че не е някаква новина.

# 174
Аз също имам корем  Shocked и то не малък.Като хапна и съм като в 4 месец. за сега с широки блузи го прикривам,щото ме е срам да кажа че съм в началото на 3-ти а имам корем  Embarassed. Иначе тези седмици и месеци и мен ме объркват.Калкулатора тук показва че след 12 седмица влизам в 4 месец ,но това е лунарен които е 28 дни, което са си точно 4 седмици,по него на 11 юни вече влизам в 4 месец а иначе днес правя точно 2 месеца от последната менструация и въобще е доста объркващо.Попитах лекаря си как да ги смятам и той ми каза в астрономически месеци от датата на последната менструация.Което прави доста разлика в времето. Например на 20 а не на 11 юни ще влизам в 4 месец,а на мен ми се иска да е на 11  Embarassed по бързо да минава това време,имам чувството че съм бремена от цяла вечност а то е само 2 месеца

# 175
аз да ви каза си следя по линийката и ми е най-лесно иначе голяма лудница  #Crazy

fineti радвам се мила, че всичко е наред и при теб все така да е Hug

днес един колега така ме разсмя, разбрал че съм бременна и ми вика " Ей много си готина бременна, все така да си"  Laughing Laughing Joy

# 176
Набързо написвам няколко реда, защото с моето дете не ми е лесно  тези дни, много е станал своеволен и все за нещо ме тегли.
Вече определено имам коремче, но аз си имах стартово, сега просто не мога да го глътна или да го прибера насилствено с панталон. Налага се да нося рокли или ластични панталони тип анцук, или на моята приятелка бременлийскита панталони Blush Все още имам моменти, в които ми става рязко много лошо, или ми натежава, или най-често сякаш ми пада кръвното. И аз не знам, сигурно е нормално да е така , просто първия път е било по-различно.
ка второ
Ние се оженихме преди вече почти 5 години, след 8 години връзка, тази говина колко правим заедно... 13 май се падат Simple Smile)) Не смятайте, млади се взехме, на 28-30 сме Simple Smile))
Оженихме се, защото искахме някаква промяна, после си поживяхме и бебочев стана веднага почти след като си помислихме за него. Сега нещо му прищрака на мъжа и каза, че май е време за второ дете, аз пък точно бях решила, че ще поработя, ще "поживея", но желанието му не бе за изпускане, то мъж като моя да поиск второ - цяло чудо си е. И затова се навих. Вижте, за третото, како винаги съм казвала, че искам - не знам дали ще намеря сили. то сега второто е на ред износване, дано имаме успех.
Не знам дали бракът има някакво значение -  хората или се обичат, или не, или спират да се обичат - с или без брак това няма значение. Но която от вас е решила, че го иска - да има хубава и весела сватба! Които са добре и така - да имат хубав и весел съвместен живот!

Да, с гестационните седмици е объркващо, но от друга срана аз ги смятам по 4 на месец. Значи 4 седмици=1 месец. И щом седа имам 8 навършени и карам 9-тата, значи съм влезнала точно в 3 месец.

# 177
  • Бургас
Не можах да се сдържа и аз и тръгнах да качвам снимки, но как става номера, че нещо не става  Embarassed

# 178
Не можах да се сдържа и аз и тръгнах да качвам снимки, но как става номера, че нещо не става  Embarassed

ако искаш в албумчето да са, трябва да ги пратиш на Zahira тя да ги качи  Simple Smile

# 179
  • Бургас
Аз исках както Сасано ги е качила да ви пусна от нашата сватба 2-3 снимки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт