Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 844
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 720
dollface, аз лично нищо не ги правя триците просто си сипвам в купичка 3 с.л. трици и 2 с.л. кис. мляко разбъкват и ям. Пък и верно и аз не съм чувала да се варят.

# 721
  • София
Един въпрос, овесените трици с прясно или кисело мляко, просто се сипват или се варят, защото една позната ми каза, че се варели и сега се чудя?   Rolling Eyes
Извинявам се предварително.   bouquet
И аз така - с кисело мляко. И ако постоят половин час в него, стават почти като мюсли  Mr. Green Но от няколко дни предпочитам да си правя с тях, киселото мляко, 2 яйца, сода и малко обезмаслена извара солено кексче. Хапвам го или до обяд, ии на обяд, и ми е много ситичко.

# 722
  • Варна
Здравейте и от мен!  bouquet Вчера си направих тричавия хляб с 22сл. трици и сега съм в чуденка как да го запазя за 7 ден(толкова изчислих че трябва да го яма, за да спазя 3 л на ден) newsm78

# 723
  • Пловдив
Доколкото четох в книгата малко корнишони като гарнитутра са разрешени за ударния режим. Сиренето ми го препоръчаха като обезмаслено, нищо че пише само без холестерол.
А случайно не ти ли направи впечатление , че е мазно? Без холестерол е, защото са му махнали животинската мазнина. За сметка на това са добавили растителна в огромни количества.

# 724
Здрасти на всички!
Ох, много неща имам да ви казвам.

росченка, мими георгиева мерси за поздравлянията  Hug

на варналийките които се срещаха- страшни сте, видях снимки, представям си колко весело е било

Наирянка мацка си да знаеш  newsm10

Орелия иска ми се да те видя как изглеждаш а нещо не виждам снимки, а някой спомена че те е видял..

на момичетата които са разколебани- не се отказвайте, не бъдете слаби и непостоянни, рано илии късно ако спазвате режима стриктно ще свалите, повярвайте в себе си, а и тук има страхотна подкрепа

на новопокръстените радиус и рене честито   friendship

за себе си да споделя- кантара много ме радва и днес имам минус, много съм щастлива, незнам дали е от стриктното спазване на диетата, дали е от креватното раздвижване с мъжа... обаче сутринта като видях направо изтанцувах танца на щастието (какъвто и да е той) от кеф newsm44

имам сериозен въпрос- този режим има ли някакво отражение към действието на противозачатъчните- моля кажете, понеже аз пия и искам да знам

# 725
Благодаря за отговорите момичета.   bouquet

# 726
Здравейте милички !

Днес стават 3 месеца, откакто съм с вас. Чувствам се невероятно!  GrinningУж съм в 3-та фаза, ама не съвсем. От позволените за 3-та фаза храни, консумирам само плода и сиренето. Свалих още 1 кг. и съм супер щастлива Grinning. Знам, че е важно захранването да се направи стриктно, затова ще изкарам още известно време така и след това ще започна истинската 3-та фаза.

Вече имам дънки  Sunglasses– с моята структура досега нищо не ми ставаше.

Само това исках да споделя и да ви кажа, че ви чета редовно и се радвам на всички !

Приятен ден !

bouquet

# 727
Здравейте и от мен дюкеси!

Поздравления  за всички с минусчета и тук е момента да отбележа че вчера направих 2 месеца с Дюкан и резултатът е -8кг newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 какъв кеф само,много многооооооооо съм щастлива.....Пожелавам ви и на вас да се почувствате по-начина по който се почувствах и аз след толкоз минимални усилия които направиха чудото!
Лек и режимен ден !!!
П.С Исках само да споделея / тъй като прочетох,че триците сутрин ги хапвате с 2-3 лъжици к.мляко / а аз ги ям с цяла кофичка дали не е проблем като това е единствената ми за деня все пак
Благодаря ви предварително Hug Hug Hug Hug Hug

# 728
Сиренето съвсем не ми се струва мазно. А и в магазина казаха, че то е обезмаслено.

# 729
  • Universe
labello , по въпроса за противозачатъчните,  отношение може да вземе гинекологът, предписал ти хапчетата Peace. Все пак не сме достатъчно запознати с фармакологичното действие на избрания от теб лекарствен продукт  Rolling Eyes

Пожелавам ви и на вас да се почувствате по-начина по който се почувствах и аз след толкоз минимални усилия които направиха чудото!

П.С Исках само да споделея / тъй като прочетох,че триците сутрин ги хапвате с 2-3 лъжици к.мляко / а аз ги ям с цяла кофичка дали не е проблем като това е единствената ми за деня все пак

KIMM, поздравления  за сваленото Hug Hug Hug Много ми хареса горният израз за усилията и постигнатото  bowuu
За триците и киселото мляко   chef - всичко е наред - въпрос на вкусови възприятия, пък и не превишаваш дозите Peace

# 730
# 731
  • София
По рецептата на Джини направих кексче в микровълновата.И този път явно уцелих подсладителя  newsm44 Получи се адски гооот  Hug
Благодаря ви, че ви има   bouquet

# 732
Сиренето съвсем не ми се струва мазно. А и в магазина казаха, че то е обезмаслено.

Те по магазините казват доста неща и гледат скептично понякога като ме видят 80-килограмова, ниска 165, да се запътвам само с кисело мляко, трици и пилешко към касите...

Аз лично не ям сирене, само извара и Ескуиза.

# 733
Привет , момичета  Hug
Първо да кажа на Варненки - радвам се , че се видяхме , независимо от това , че беше за мъничко  Party .
Лени , мила , втората снимка да не е на дъщеря ти - изглеждаш като ученичка  Flutter
 Lo1 , защо задаваш въпроси , като си знаеш своето . Отслабването , колкото по - бавно е , е по - трайно . Предпочитам месец или два /дори да са и три  Hug / да задържам килограми , а не да ги качвам  Peace
И накрая - ето малко снимки от вчерашната ни разходка  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217162&photo=12
Оставям ги мъничко и после заключвам аблума  Crazy

# 734
имам сериозен въпрос- този режим има ли някакво отражение към действието на противозачатъчните- моля кажете, понеже аз пия и искам да знам
Labello
Аз също пия противозачатъчни и правя от почти 2 месеца режим и не ми е повлиало по никакъв начин отрицателен, (хапчетата си действат  Praynig Peace ...То ако нещо стане  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт