Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 851
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 705
Lo1, случайно да си в овулация, в цикъл или между овулация и цикъл?

Напиши си менюто колкото може по-подробно поне за един ден,
видях ти старите публикации-преди си правила диети, възможно е да е от тях, възможно е да си била дълги години на тези килограми----причини много, просто трябва да се открие причината

И пак ще напиша, резултата ти до момента е добър, някои момичета нищо не свалих а в ударния, други сваляха по-малко от теб за цял месец, и някои започнаха да свалят повече след първия месец от режима----при всеки е различно.
А дали да се откажеш-това си е изцяло твое решение независимо кой какво ти казва.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 11:57 от svetlat

# 706
# 707
Менюто ми за днес-половин буркан пилешко със зелен фасул и един буркан салата.
В ударния режим хапвах- месо(телешко основно и риба), сирене(без холестерол), 1 корнишон на ден(суров), половин кисело мляко 0.1%, чесън, малко горчица

# 708
Добър ден, красавици!
 Бая зор видоОх, докато  вляза във форума днес  hahaha - нали съм новопокръстена, накрая все пак успях!
Първо да кажа на Варненки / + гостенка / - браво, всички сте чудесни, имате промяна забележима! Hug Другия път ще се постарая да дойда и аз.
Наирянка - поздравявам те за новото самочувствие, за невероятния дух и пламъчетата в очите ти! Продължавай в същия дух, аз, а и всички момичета от форума сме с теб! И мъжете - консумираме само в петък, изключение са само собствените - тях може всеки ден Laughing
Добре дошли на новите момичета   bouquet. Момичета сте, ако още не сте - след няколко месеца с Дюкан ще станете Peace
Андреа , верно, че на повечето режима ни действа цицоизчезващо   Sad  /дали има такваз дума в българския/, но чак на момчета още не сме заприличали  Joy. Иначе за Дюканския ресторант и аз отдавна си мечтая, може и да съм споменавала, че ако има кой да ми готви, бих продължила режима още 2-3 години  chef.
Браво на Фиона за постигнатия резултат! Успех с трета фаза.
 ОриHug
М-зИленкУтУ   - аз отначалото на реживстването ми пия разни работи - редувам комбинирани витамини, Герикапс, Олисалвин /рибено масло/, Калмацин. Изпивам по една опаковка от едното, започвам следващото. Относно съдевоте за микровълнова - всички които не са метални и нямат кантове би трябвало да стават. Аз и  с кантове златни съм слагала по невнимание  Laughing- шоу голямо, като бенгалски огън е.
Цоци, нЕма да рИвеш, ти си бойна, кураж и търпение, ще падне проклетото, и аз 1 месец задържах, но накрая пак тръгнах надолу  Hug
Кри Hug
 Vanity Fair - и на теб браво за резултата! Много готин аватара hahaha - това е средностатистическа  Дюканка като обядва  Laughing
Предаването по БТВ не съм гледала,  не ме и интересува. Предлагам да се обадим в някоя конкурентна телевизия, да поканят някоя Дюканка, може Дюканеса, да им разкаже и най-вече да покаже, за какво става дума в режима.
http://shum.bg/index.php?item=19296 - тука има една интересна статия за отслабващи и задържащи.
Мазниславка - мисля, че можеш да си хапваш каквото ти се прияжда, може и да задържиш кг. Аз например като забременях първия път до край на бременноста качих само 3-4 кг., без диета и ограничаване, и като родих бях с 10 кг. по-малко отпреди бременноста. И втория път почти така. Но после - е нЕма такова освинване Shocked
Дори - поне един негатив от диетата нямаш ли, например да са се подобрили готварските ти  умения  Joy, и някои от другите не може да не си ги изпитала   bouquet
2 в 1 - намалението ти е заради многото положителни емоции  Hug
wish - и аз обичам водка, ипърж. картофи, и бира. Повече обичам обаче себе си - да съм здрава и да не пия хапчета за кръвно, и когато вляза в магазина, да не ми казват - като за вас нямаме номер.
Lo1 - Кремена- Hug- ти е отговори както и аз бих ти отговорила   bouquet
ЧатъркитеHeart Eyes
На всички  -:hug: Hug Hug!!! Успешна и режимна седмица!

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 12:17 от radius

# 709
  • София
Здравейте момичета  Hug
Не можах и да закуся днес, че денят ми започна с изненада - малкия цъфна с варицела  Rolling Eyes, а не е бил на ясла повече от месец вече  newsm78

НЕ гледах предаването сутринта, но май по-добре, за да не се дразня  Stop
Радвам се на резултатите ви и ми действате много стимулиращо  Hug
Май е време да си сложа линийка да ми боде очите Sick   Mr. Green
Желая ви лек ден   bouquet

# 710
Ло 1, за днес мога да каже ,че определено ти е много малко протеина за сметка на зеленчука (той ти е три пъти повече от протеина)

За ударния ми изглежда добре, но зависи по принцип колко точно месо си яла, на колко хранения и дали не си прекалявала със сиренето. (трци не си писала, но предполагам знаеш за тях).
Което ме навежда на мисълта ,че не казваш как е 00 при теб.

# 711
Менюто ми за днес-половин буркан пилешко със зелен фасул и един буркан салата.
В ударния режим хапвах- месо(телешко основно и риба), сирене(без холестерол), 1 корнишон на ден(суров), половин кисело мляко 0.1%, чесън, малко горчица

Ами това според мен е малко. Аз ям много повече. Ама много. Не виждам кьда е мялкото и триците. Дюкан казва,че когато в ПЗ хапвате зеленчуци НЕ БИВА да се пропускат протеиновте храни,т.е зеленчуците да са по-скоро като гарнитура,а не като основно хранене.

# 712
Нямам никакви проблеми с 00, а трици не съм яла- не ги понасям.

# 713
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Успях да прочета всичкооо  Flutter.

Наирянка и Лени
- изглеждате страхотнооо! Браво момичета.

Веднага минах през ФШ тема да гласувам - пак сте страхотни както винаги - жалко, че не намирам време да поглеждам достатъчно често напоследък. Но колко неща научих оттам  Hug.

Ло1 - коментара, че искаш бързо, щото имаш много за сваляне не е особено правилен. Аз съм свалила 9 кг и все още имам да свалям повече от 30 - това не е оправдание. А бързото сваляне задължително означава и бързо връщане. Аз също за 10 ударни свалих 4 кг. Така че, реши за себе си - готова ли си да промениш начина на живот, за да промениш и начина, по който изглеждаш.
Ако да - тук ще намериш подкрепа  Peace.

Що се отнася за алкохола - аз ще призная, че два пъти съм пийвала по малко бяло вино с много лед, когато съм сметнала че е важно, и че не мога и не желая да обяснявам защо не пия и че не - не съм бременна. Но като казвам бяло вино - това означава, че цяла нощ съм отпивала по малко от една чашка. И туй то. Концентрат  Naughty А колко обичам водкааа

Това е собствен избор обаче - ЗНАМ че не е режимно и не претендирам, че нищо не се е случило и да убеждавам - прегрешила съм, но съм претеглила плюсове и минуси и съм преценила.

Цоцинкаааа - видях един тъжен пост, за което  Hug Heart Eyes - дано да си по-добре. Е следващите бяха забавни както винаги   love001

Айди цалувкии

# 714
Благодаря ви, момичета. Засега оставам с вас. Поне още два месеца ПЗ.

# 715
Нямам никакви проблеми с 00, а трици не съм яла- не ги понасям.

Не съм сигурна, че спазваш правилно режива. Трици не ядеш, консумираш сирене, което не е обезмаслено, корнишони-все неща, които спадат към групата на забранените през първите две фази. Мисля, че ако почнеш да го спазваш правилно, резултатите няма да се забавят  Hug Hug

Какво имаш предвит под ?

# 716
Един въпрос, овесените трици с прясно или кисело мляко, просто се сипват или се варят, защото една позната ми каза, че се варели и сега се чудя?   Rolling Eyes
Извинявам се предварително.   bouquet

# 717
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ВИДЯХ Я /най накрая и на електронния кантар 7-цата/  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
чудно чудновато.. лекът действа, че след срещи се сваля... па макар и след солени две пържоли!!! Crazy Crazy  Party

# 718
Доколкото четох в книгата малко корнишони като гарнитутра са разрешени за ударния режим. Сиренето ми го препоръчаха като обезмаслено, нищо че пише само без холестерол.

# 719
И аз си правя фалшив таратор почти всеки ден и на П и на ПЗ с повече водичка и една идея краставица само за аромат и пресен чесън. И аз съм чела че може.

Общи условия

Активация на акаунт