Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 834
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
  Ох, много ме ядоса тоЗ професор! Абсолютно предубедено мнение! Веднъж спомена дори за "белтъчен глад". След това друг бисер - захарите от плодовете имали друг метаболизъм в сравнение с готовите захари... Вярно, че си взех биохимията преди 5 год, ама все още си спомням, че цикълът на Кребс е само един и простите захари са си прости захари, независимо от източника.
  Спирам да се ядосвам Naughty Отивам да си изям триците и да продължа да "обезводнявам" тялото си Mr. Green
  За витамините - аз лично съм много против всички добавки, но в нашия случай мисля, че са необходими до 3-та фаза. Все пак естествените източници са винаги за презпочитане. Смятам, че когато излязат сезонните зеленчуци, расли на слънце няма нужда от синтетични витамини. Сега взимам само вит. С, витамините от групата В си ги набавям с бирена мая, а вит А, Д се съдържат в изобилие в ч.дроб и в по-мазната риба.
  Леле, мина 8 часа, а още не съм седнала да уча.
  Целувки на всички ви и  Hug

# 661
  • Пловдив
Добро утро дюканеси!

Гледах БТВ и  кво? Човека изобщо не плю диетата на Дюкан, а всички диети защото всяка лишава организма ни от нещо...ама това е на фона на правилното и балансирано хране, което ние в БГ (щото и аз съм родена и отхранвана в БГ) никога не сме познавали. Не било правилно да се изключват въглехидрати, а полезно ли е да инвестираш в сигурен диабет като минеш 40-те?
Не чух никакви апокалиптични предсказания от докторчето. Аз съм ходила и на диетолог преди години, който ми изготвяше лична програма в която се дрогирах с английска сол и активен въглен, ядях като врабче и нищо не ме засищаше, че и се скапвах от сауни, тангентори и тренажори, ушите ми приличаха на сито от акупунктурата. Заспивах в 7:30..час и половина след вечеря и това през отпуската ми и така за един месец свалих 8 килограма.
Аз съм доволна от Дюкан и е въпрос на мой интелигентен избор.

Всеки и за всичко прави свой личен избор. Казвам си,ч е е важно да съм здрава и се вслушвам в тялото си. Трябва да се науча да разпознавам всички негови сигнали защото до сега съм разпознавала само тези, в които крещи за баклавички, кадаифчета и шоколади.

# 662
Добро утро хубавици, бързам да ви се похваля вчера направих 2 месеца с Дюкан във вашата приятна компания и резултата е следния - 7кг, талия -11 см. ханш - 5см., бедро и прасец-3 и -1 см. Много съм доволна макар и след 20 дневно задържане, Дон Кантарев ме зарадва. Е кажете ми при тези резултати как едно интервю може дори да ме накара да се замисля за отказване от Дюкан? Благодаря на всички момичета че ви има
Пожелавам на всички слънчев и усмихнат ден и спорна седмица Hug

# 663
Наирянка, браво на теб. Вчера видях снимките ти и съм изуменаСтрахотна промяна.Моят мъж влезе в стаята точно когато те гледах и когато му казах,че си свалила 16 кг.  той каЗА:"ИМАМ ЧУСТВО ,ЧЕ Е СВАЛИЛА НАПОЛОВИНА.браво!!! smile3508 smile3508 smile3508

# 664
Добро утро!  Hug
И аз гледах "Тази сутрин". Забелязахте ли колко пъти човекът каза "Трябва да се консултирате със специалисти по хранене.", "Трябва да се ходи на консултации при специалисти."?  hahaha  Joy
Разбира се, че диети не бива да се правят безразборно, но това няма нищо общо с това  през 2 секунди да приканва да посещаваме диетолог. Няма да коментирам повече.
Хубав ден и успешна седмица желая на всички!  Heart Eyes

ПП. Варненки (+ Нели), аууу, все по-хубави ставате! Страхотни сте, момичета!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:45 от Sun

# 665
Браво на ВАРНЕНСКИТЕ МОМИЧЕТА!!!Изглеждате чудесно!Много е хубаво ,че си организирате такива срещи-действат стимулиращо!На мен така ми действате ВСИЧКИ ВИЕ ,КОИТО ПИШЕТЕ ТУК-БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ВИ ИМА!!!!!  bouquet  bouquet  bouquetНе ме интересува какво говорят по телевизията.Досега съм зпазвала какви ли не диети,но никога не съм се чувствала така добре-НАЯДЕНА И ПО-ЛЕКА!Иаз се убедих,че ДЮКАН  ДЕЙСТВА!!! txtloves txtloves txtloves

# 666
Добро утро дами!
Май пак диетолозите се бунтуван и как иначе-ще ги оставим без работа с нашия Дюкан  hahaha
Както и да е, Scorpi_D-Честити 2 месеца! Браво за резултатите   bouquet
Пожелавам ви спорен и усмихнат ден!

P.S. Видях снимките. Браво на фотографа и неговата техника  Hug Hug  bouquet Толкова лъчезарност блика от тях, но на живо сте още по-сладки  Heart Eyes Hug. Отново, аплодисменти на фотографа   bouquet

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:08 от играчка-плачка

# 667
  • София
Добро утро, принцеси-дюканеси! Hug
Я вижте последния член на бг-мама
2 826 439 Общо мнения в 63 540 Теми от 80 597 Потребители
Последен член: dukanki

Добре дошла, още една принцеса  Joy

# 668
Добро утро

Видях много хубави снимки и в темата и в албума -- страхотни сте   bouquet

Лек ден

# 669
Добро утро от мен,
гледам коментира се предаването "Тази сутрин",и какъв е извода, че ядем каквото трябва , а не както го каза мацката въглехидратни боклуци.Иначе при мен промяна в кг. няма, задържам си 57.
Честито на свалилите.
Лека и отслабваща седмица от мен.

# 670
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!
Прочетох няколко страници назад за да бъда малко в час и видях чудесни снимки .Браво на Наирянка и Лени.
А момичетата от Варна  прекрасни !!!!!
Тази седмица съм в отпуск и ще ви наглеждам по често.
Предлагам среща  за СТАРОЗАГОРКИ И ОКОЛИЯ четвъртък (22 май)
дайте предложение за час и място.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:27 от suzana63

# 671
Ох добро утро ...
Днес се събудих в по-ведро настроение от вчера ...
Вярно е това, че утрото е по-мъдро от вечерта.
Продължавам режима за следващите 6 кг.
Чудя се обаче как да бъде.
Умирам за салати и искам да избера варианта с повече "салатени" дни...
Какво ще ме посъветвате!

И ако, както казах снощи, на предстоящите празници не устоя и пия алкохол, това какво означава?
Че се връщам в ударна фаза?
Или просто продължавам нататък?

# 672
Лелееее кво направих тази сутрин аз ..изпуснах "професионалното " мнение на някакъв професор по БТВ ....и сега какво .... така неука неграмотна не консултирана ...ще се обезводнявам и ще си "лишавам " организма ...от въглехидрати...
ТЦ ТЦ ТЦ ....ей така от мъка и необразованост ще взема да отслабна .... чак се депресирах ....
и с водата аз дето пия и по повече от 2 литра вода на ден ....ще се "обезводня "....
че аз през живота си досега я пиех по 0.5 литра на ден я не пиех, а откакто съм на тази диета ,...съм като попова лъжичка ...
горкия Дюкан ...много яко бръкна във финансовите интереси на "СПЕЦИАЛИСТИТЕ " ....
защото вместо да ходим по дебелариуми и на скъпо платени консултации в "специализирани " кабинети и клиники ....ние КВО ПРАВИМ БЕ МОМИЧЕТА ...четем една книжка ... подпомагаме се взаимно и не ходим при ВАЖНИ СПЕЦИАЛИСТИ ...
отивам да страдам че съм толкова неука .... и просто дебело инеженерче .... може от мъка да отслабна

# 673
Здравейте, приятели дюканеси!
Днес съм безумно щастлива. Вече съм твърдо -2кг,от три дни се колебаят едни 500гр, но вчера и днес са си си -2. Не е много но съм доволна.

Желая ви много усмихнат и отслабващ ден!  Hug

# 674
Добро утрооо !!
Цоци, просто ме караш да се усмихвам от сутринта !!!! Joy  Hug Heart Eyes
Наирянка, нямам думи !!! Само така !!  Hug
Wish, какво да те посъветвам душе...ако ти кажа не пий, дали ще ме послушаш ?? Чак пък отново ударен  newsm78..карай си както си ги редуваш П и ПЗ.  Peace
Кри, Бачи, много си ви обичам!!! Hug
Играчка-плачка, Съни Heart Eyes , хич няма да мислим за диетолозите, отслабваме и без тях, че и пари спестяваме.   Whistling
Галя, може да се ползва като мото.. " С Дюкан, наядена и лека !!!"  Joy
Скорпи, Мишел, супер ! Само така !   bouquet

Hrisula, v1v1, комикс, Sun, Мишел +, KIMM, joly24, Honey-Bunny, josefins, Toby, Stacked, andi4ara, catty m, иланг-иланг, Scorpi_D, daria_86, veneras, tedi 7, mamicata, monnnn, dalka, Mi_Lady, mi6a97, chervenokoska, dar_ina, Вероника, popo, Пиратка, harmony_broken, danida82, svidni4ka, Avatar, diditka, suzana63, Доли Пебълс, tatianka, vani_nik, didivid, svetlat
Виждам ви на балкона,  Hug Hug
Лек и спорен ден на всички !!
 Hug И ЗА СКРИТИТЕ И ЗА ГОСТИТЕ!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт