Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 823
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 750
lenny_pld благодаря за мнението
valche1 тенкю за успокоението Simple Smile
Орелия сори явно съм забравила
Нели82 супер си се променила
Абракадабра желатина хваща по-бързо във фризер, малко по-бавно за около 2 часа в хладилник, а на стайна температура недей- не става
дорчестър мерси, сега вече ми стана ясно

ПС Едит: искам да кажа, че напоследък доста се разочаровах от шунката на леки и вече не купувам, сякаш я пълнят с някакви изрезки, отвратителна е, затова ми се налага да си ям палачинката само с извара Sad ако имате идея коя друга шунка е режимна и е по-добра кажете

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:04 от labello

# 751
... колко време стяга желатина горе долу, ..... Има ли разлика в фризер и хладилник и на стайна температура?
Мила, до колкото знам, за да стегне желатина трябва да е на студено, например хладилник (но там става по-бавно, 1 нощ примерно) или фризер (там моя стана за 40 минути). Но за стайна температура.....едва ли ще ти стегне желатина. Мятай го смело на студено  Hug Hug

Благодаря миличка, всичко е във фризера вече. Hug
Мерси Лабело! Hug

# 752
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
[ПС Едит: искам да кажа, че напоследък доста се разочаровах от шунката на леки и вече не купувам, сякаш я пълнят с някакви изрезки, отвратителна е, затова ми се налага да си ям палачинката само с извара Sad ако имате идея коя друга шунка е режимна и е по-добра кажете

КФМ шунка "Пица" от птиче месо Simple Smile няма нишесте, няма соеви гадости (четох етикета), но внимание - има пак "Пица", но от свинско месо!

не е на "сламчета"  Mr. Green а е формована!

# 753
Мили дюканки,четох книгата ,но не разбрах дали има ограничения за всички млечни продукти и колко е ?Само прясното мляко ли е до 250 мл.,а останалото до 800 гр. на ден?Иоще нещо-защо са ограничени овесвните трици?Нали били като метла за въглехидратите!?

Ако някой може да ми отговори newsm12 newsm12 newsm

Ще ви бъда много благодарна  love001

# 754
Здравейте мили Дюканки Hug.
Специални поздравления за Катето, Наирянка и всички заслабнали  bouquet.
Аз да се отбележа с малък минус Flutter Party.
Вещи ще ме коригираш ли втаблицата, в момента сам 82.100кг.
Много сте готини всички аз бях доста заета и цялатта тема почити изпуснах но сега се връщам да наваксам.
Лек и ползотворен ден  bouquet.

# 755
Здравейте мили Дюканки Hug.
Специални поздравления за Катето, Наирянка и всички заслабнали  bouquet.
Аз да се отбележа с малък минус Flutter Party.
Вещи ще ме коригираш ли втаблицата, в момента сам 82.100кг.
Много сте готини всички аз бях доста заета и цялатта тема почити изпуснах но сега се връщам да наваксам.
Лек и ползотворен ден  bouquet.

# 756
  • my own world....
Иоще нещо-защо са ограничени овесвните трици?Нали били като метла за въглехидратите!?

Ако някой може да ми отговори newsm12 newsm12 newsm

Ще ви бъда много благодарна  love001

Да ти дам само пример с майка ми, която не разбра за ограничението от 3 с.л. трици.....значи за 1 ден изяде: мляко с 3 с.л. трици, после яде кекс с трици, а накрая 4 канелени бисквитки - както се досещаш пак с трици......та след ТРИЧАВИЯ си ден...едва не умря от болки в стомаха......Вече внимава колко трици яде  Twisted Evil. Просто триците изтъняват червата, ако са в по-голямо количество.

# 757
  • София
[ПС Едит: искам да кажа, че напоследък доста се разочаровах от шунката на леки и вече не купувам, сякаш я пълнят с някакви изрезки, отвратителна е, затова ми се налага да си ям палачинката само с извара Sad ако имате идея коя друга шунка е режимна и е по-добра кажете

КФМ шунка "Пица" от птиче месо Simple Smile няма нишесте, няма соеви гадости (четох етикета), но внимание - има пак "Пица", но от свинско месо!

не е на "сламчета"  Mr. Green а е формована!
Аз съм доволна от пуешкото филе на Никас. Доста, как да кажа - сухо е, за разлика от други шунки и филета, които, като ги разрежеш, от тях потича течност или се вижда желе. Колкото до това от какво се правят - по-добре да не знаеш  Sick Това, че не пише на етикета, изобщо нищо не значи.

По въпроса за влиянието на режима върху контрацептивите - и аз очаквам още мнения, много живо ме интересува.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:31 от Karimma

# 758
Искам да споделя,не да го наложа естествено нещо от кухнята на млечните продукти,та------имам приятелка,която имат собствена мандра, когато тя разбра,че съм на този режим ми изнесе следната лекция, най ниска масленост има в млеката 2%,тогава това е истинско мляко,без мазнини и НИШЕСТЕ,а това 0,1% е само нишесте и колкото повече "екстри" има толкова повече се оскъпява продукта, а относно изварите,то само кашкавалената Е ИСТИНСКИ ОБЕЗМАСЛЕНА И ВСЕ ПАК Е МЛЕЧЕН ПРОДУКТ,ИЗВАРАТА /МЛЕЧНАТА/ Е-------------- само цвик,абе не я разбрах,но каза ако искаш да спазваш точно режима с млечните продукти то само кисело и прясно 2% и КАШКАВАЛЕНА ОБЕЗМАСЛЕНА извара.ТОВА Е

Благодаря . И аз точно това си мисля за 0,1 % А нишестето си е въглехидрат -източник на глюкоза. . Ако някой желае може да провери дали в 0,1 % има нишесте. Капнете няк. капки йод в млякото. Получава се синьо оцветявяне при положителна реакция.  

# 759
И аз ям само пуешко и телешко филе, защото шунките са ми ужасни на вкус и на вид.

# 760
  • Universe
Льо и останалите - правих опита с кисело мляко и йода преди няколко дни  /от ІІІ клас hahaha hahaha hahaha / -  "Верея 0,1% и "Култура" - не полилавяха,ergo нямат нишесте Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:33 от lenny_pld

# 761
КИММ,браво за свалените кг.!

ДЕРИ 81,честито за свалените кг.Не ги слушай тези от ТВ,а чети писаното тук.

ВЕРОНИКА,преди 7-8 год. и аз работех в мандра и зная как се правеше киселото и прясно мляко.Много рядко отговаряше на това което пише на капачката.Сменяха капачките според заявките за % масленост.Затова сега се съмнявам ,че винаги ядем 0,1%мляко,но какво да се прави?

ЛАДУ А,благодаря за отговора!  love001

# 762
  • София
Много харесвам киселото мляко от 0.1 % на Лакрима. За разлика от това на "Култура" и "Верея", които за мен нямат вкус на кисело мляко. А и установих, че млякото на "Лакрима" ферментира, а другите две - не, което за мен пак означава нещо. И друго - не го усещам плътно на вкус, както другите, а на тях е указана добавка калций. Предполагам, знаете, че тази добавка всъщност е костно брашно. Това от екарисажите.

# 763
ВЕЩИ,ще коригираш ли и мен в табличката?Вече сам 75,6 кг.,но закръглено 76кг.,т.е. -7 кг. Целта ми е 60 кг.
Моля те когато имаш възможност го промени  love001  love001  love001

# 764
Lady_A , сигурна ли си, че прекаляването с триците води до изтъняване на червата???? Доколкото помня в книгата се споменава само, че води до липса на магнезий, който си добавяш с таблетки или друг вид комплекс витамини????

Общи условия

Активация на акаунт