Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 832
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте Дюканки и аз съм една от вас от скоро(06.05.08г.), и до момента съм смъкнала 6кг. много се радвам. Имам питане някоя от вас да е слушала тази сутрин по сутришния блок на БТВ какви работи се изговориха за тази диета, честно казано малко се по-стреснах.

# 736
Лени, изглеждаш перфектно, браво  bouquet
Нели, ти си знаеш hahaha Много си хубава! И злостно ти завиждам за досега с морето Sneaky
Дамаянти, моето изглежда по абсолютно същия начин, само дето е солено Hug
Лабело, ти си ме виждала на снимки, махнах я тази, не беше нито хубава нито показва нещо. Peace
Светлат, мерси за инфото  bouquet Аз точно около 7:20 бях по пътищата Tired
KIMM, честити два месеца  bouquet Много добър резултат, браво! Hug
diditka, честити три месеца! Peace
Wicked Angel Heart Eyes Hug
Радиус Hug
geri81, ако се върнеш 2-3 странички по-назад ще видиш, че доста има коментирано именно за сутрешния блок днес. Аз съм оперирана от стрес, та не ме вълнува точно този жизненоважен проблем, но да ти дам насока.

На 28.05.  ще съм в Плевен, ако има плевенчанки желаещи да се видим -  да свиркат. Simple Smile

# 737
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Всички сме ги слушали тези неща по много пъти, изобщо не се впечатлявай, ако не забеляза бая изопачават режима. Все изтъкват липсата на въглехидрати без да съобразят, че в крайна сметка ние си ги консумираме, не само с триците, в почти всичко има от тях, а и от мазнините, просто сме ги ограничили. Витамини който смята, че има нужда си набавя допълнително, въпреки, че е възможно да поемаме нужното количество и чрез храната. Не се шашкай, а свиквай, че диетолозите тепърва ще оплюват режима ни, все пак им взима хляба.  Peace

# 738
Момичета имам няколко въпроса. Мъчих се 6 дни на П само дето трудно намирам продукти. В града няма овесени трици, намерих 1 пакет пшенични. Минах на Хуск. За изварата - купих Родопея / от суроватка./Магазинерката твърдеше, че е нискомаслена за разлика от какавалената , но на етикета не пишеше нищо за маслеността. Днес видях същата в друг магазин с табелка кашкавалена. Съвсем се обърках. Абсурд е да намеря мляко 0,5 % Има само кисело 1,5 и прясно 1%. Обичам мляко и едва изкарах 6 дни. Мога ли да ползвам това като намаля количеството?  През ударните дни имах много киселини при условие, че не съм яла нищо пържено, само варено.
Дано не са много въпросите ми !

# 739
Искам да споделя,не да го наложа естествено нещо от кухнята на млечните продукти,та------имам приятелка,която имат собствена мандра, когато тя разбра,че съм на този режим ми изнесе следната лекция, най ниска масленост има в млеката 2%,тогава това е истинско мляко,без мазнини и НИШЕСТЕ,а това 0,1% е само нишесте и колкото повече "екстри" има толкова повече се оскъпява продукта, а относно изварите,то само кашкавалената Е ИСТИНСКИ ОБЕЗМАСЛЕНА И ВСЕ ПАК Е МЛЕЧЕН ПРОДУКТ,ИЗВАРАТА /МЛЕЧНАТА/ Е-------------- само цвик,абе не я разбрах,но каза ако искаш да спазваш точно режима с млечните продукти то само кисело и прясно 2% и КАШКАВАЛЕНА ОБЕЗМАСЛЕНА извара.ТОВА Е

# 740
Льо в България ли си, и ако да -в кой град, за триците има интернет магазин с доставка, ще потърся линка.

http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=10

Нямате ли големи вериги магазини там където си, мляко 0,1 % или 0,5% (Пършевица)?

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:28 от svetlat

# 741
Момичета имам няколко въпроса. Мъчих се 6 дни на П само дето трудно намирам продукти. В града няма овесени трици, намерих 1 пакет пшенични. Минах на Хуск. За изварата - купих Родопея / от суроватка./Магазинерката твърдеше, че е нискомаслена за разлика от какавалената , но на етикета не пишеше нищо за маслеността. Днес видях същата в друг магазин с табелка кашкавалена. Съвсем се обърках. Абсурд е да намеря мляко 0,5 % Има само кисело 1,5 и прясно 1%. Обичам мляко и едва изкарах 6 дни. Мога ли да ползвам това като намаля количеството?  През ударните дни имах много киселини при условие, че не съм яла нищо пържено, само варено.
Дано не са много въпросите ми !

Здравей Лео,

Овесени трици можеш да си поръчаш от онлайн адреса, който е посочен в блогосайта. (незнам от къде си и дали ще ти доставят, но опитай). Няма ли някакъв диетичен магазин там където си?
Пробвай да намериш извара Дядо Либен. 1,5 за кисело не е много, но все пак намали количеството на дневен прием.
Аз пък точно обратното--киселините и газовите намаляха откакто съм на режима. Даже киселините изчезнаха напълно.

# 742
  • my own world....
Да кажа по едно БРАВООООООООООО на Лени и Наирянка! Впечатлена съм  Hug

И да отворя пак тема за разговор за лененото масло...майка ми, която е фен на всякакви хапчета...(как още не пие и за простата незнам  Shocked)...та тя е близка дружка с кварталната аптекарка, на която споделила, че е на Дюкански режим и смята да пие Барлийнс - лененото масло на капсули. Аптекарката й казала: Браво, ще псотигнеш още по-бързи резултати....масло + дюкан = двойно по-бързо стопени мазнини. Обаче четох, че се появявал огромен апетит от маслото. Което е пак ок, ако ядеш само режимни неща....ама все пак аз апетит си имам и не ща повечеееееее  Sad
Знам, че Татит пие капсулите - да каже за апетита, а ако и друг ги е пробвал да сподели, моля.

Иначе за доклад: чакам МЦ и искам да изям (в пряк и преносен смисъл) всичко и всички. Кантарът  показва  7 кила надолу за месец и половина, сега чакам да се застопори май....но след 3 дни влизам в 5ПЗ и зелевата супа ще е моя Simple Smile

Варненките и Нели изглеждат страхотно!

А сетих се и друго, принципно съм с ниско кръвно и цял живот се будя трудно и все ми е едно уморено, но откакто съм на тоз режим, имам чуството, че всичко се промени, доста по-енергична и будна се чуствам. Май казах и за кръвните изследвания - не помня де, та ще кажа пак - всичко е нормално след месец и половина на режим - пълна кръвна картина е ОК (изследвания правих не от страх, а заради операцията Simple Smile)

Успешен минусов ден!

Льо, в кой град си?

За мялкото 2% и аз съм чувала, че е единственото хем истинско, хем нискомаслено. А за изварата от цвик - кво по-хубаво от цвика за нас  Joy

# 743
Вероника, съгласна съм с теб относно всичко казано за киселото мляко. На режима съм почти 7 месеца, свалих почти 25 кг. и съм си купила Култура само 2 пъти, а друго 0.1 мляко - никога. Изкарах си с обикновени кисели млека от 2% - никога повече. Естествено всеки сам избира какво да яде, съгласно режима на Дюкан!  Peace

# 744
Здравейте!
Само да попитам за колко време стяга желатина горе долу, четох в блога, ама нещо не мога да се ориентирам. Има ли разлика в фризер и хладилник и на стайна температура?
Благодаря!
Аз съм турила 3 купички на трите различни места.... Joy Joy hahaha hahaha
Днес за сефте желирах и сега ме тресе треска да ям  hahaha hahaha
Сега отивам да чета...

# 745
Здравейте и от мен!  bouquet Вчера си направих тричавия хляб с 22сл. трици и сега съм в чуденка как да го запазя за 7 ден(толкова изчислих че трябва да го яма, за да спазя 3 л на ден) newsm78
В хладилник/фризер. На порции, ако е във фризер.
Оставен извън хладилник, на третия ден започва да лепне и поема към кофата.

Wish, аз съм от непиещата порода. Никога. Не ми е вкусен алкохолът (вкл. и бирата), но това не ми пречи. Онзи ден, на концерта на Кис, бях напълно трезва и най-забавляваща се от цялата ни група. А да, и за разлика от тях, не прекарах концерта на опашката за бира.  Laughing

Сега се връщам да чета и останалото - май снимки съм изтървала... ама вие сте изписали цяла тема...

Нещо съм разочарована от диетата. За 13 дни(10 дни ударни) съм свалила само 4 кг. и от 6 дена няма никаква промяна. Как мислите- да се отказвам ли?
Просто се стегни и бъди по-стриктна.  Peace Видях и по-натам какво си писала, какво е било менюто ти... отговорили са ти къде грешиш. Моят ударен беше мляко, яйца, риба, месо, вода и кола. 5 дни, -5 кг. Без предишни диети, без корнишони и т.н. Майка ми пък свали 2 кг през ударния и не мръдна цял месец. Още 2 през следващия. Но не й минават мисли за отказване. Бавно, но сигурно. Освен това, режимът действа стъпаловидно - нужно му е време да свикне с новото ти, -4 кг тегло, за да тръгне надолу. Така че, горе главата. Ако имаш желание, нали знаеш...   bouquet

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 14:54 от Abrakadabra

# 746
  • Варна
... обаче сутринта като видях направо изтанцувах танца на щастието (какъвто и да е той)

Спамя, хич не цъкайте на линка, ако искате да бъдете сериозни  Joy
http://uk.youtube.com/watch?v=GfPg5LjGYz8 - това е въпросният танц, поздрав за всички.

# 747
От ленено масло и семе не се появява апетит, поне при мен. Аз си меля семе (за по-натурално) и си слагам по една лъжица сутрин в млякото. Да ти кажа--даже апетита ми намалява.

Днес препорочетох някой части от книгата, но не мога да разбера за "Чудотворна супа" и за зелевата супа, и за супата зеле плюс месо???? Гледам само споменавате. Може ли някой запознат а ме светне каква супа да си направя. Не искам да се тъпча само с печени меса и зеленчуци, искам да разнообразя с нещо леко, което ще засили процеса на отслабване. Мерси предварително.

# 748
Наирянка, браво на теб. Вчера видях снимките ти и съм изуменаСтрахотна промяна.Моят мъж влезе в стаята точно когато те гледах и когато му казах,че си свалила 16 кг.  той каЗА:"ИМАМ ЧУСТВО ,ЧЕ Е СВАЛИЛА НАПОЛОВИНА.браво!!! smile3508 smile3508 smile3508

НАИРЯНКА,относно това ,което ти писах ,че е казал моя мъж той  каза "Имам чувство,че е свалила наполовина от началните кг"т.е. аз неправилно съм го написала.Той не повярва,че си свалила само 16кг.Каза,че изглеждаш чудесно!

Извинявам се че съм го написала така неточно. smile3518 smile3518 smile3518

Наирянка, моля те да ме извиниш за неточноста!  Weary Weary Weary]

# 749
... колко време стяга желатина горе долу, ..... Има ли разлика в фризер и хладилник и на стайна температура?
Мила, до колкото знам, за да стегне желатина трябва да е на студено, например хладилник (но там става по-бавно, 1 нощ примерно) или фризер (там моя стана за 40 минути). Но за стайна температура.....едва ли ще ти стегне желатина. Мятай го смело на студено  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт