Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 811
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 765
  • Universe
galia_kz , ето го отговорът на Дюкан /освен, че трябва да се въвеждат постепенно/евентуални спазми/ и увличат калории/респ. и хранителни вещества/- привеждам цитат от книгата

Добре е да внимават и страдащите от спазмофилия - поради изключителната им чувствителност към стреса в организма им се наблюдава хронична липса на магнезий. А силата на овесените трици, способността им да отнемат хранителни вещества и калории се упражнява частично и върху минералните соли и олигоелементите в храната. Трите супени лъжици дневно не са достатъчни, за да нарушат съдържанието на тези елементи. Предупреждението ми се отнася за хората, които биха се изкушили да увеличат дозата и които в такъв случай би следвало да добавят към храната си малки дози магнезий, а през зимата - витамин D.

# 766
В нашият град има магазин за диетични храни ,но няма трици. Дано скоро да заредят. Иначе най - близкия хипермаркет е на 100 км. Мога ли засега да карам на Хуск.?

# 767
Относно желатина........на стайна температура нищо няма да се получи , само във фризер(за около 1 час) или хладилник(2-3часа , зависи от количеството в отделните купички) Peace
Най накрая след едноседмично мъчение с полвинчат нет , се оказва че повредата не в моя" телевизор" #Crazy, и сега всичко си му е наред Mr. Green
Мими Георгиева , Росченка , какви комплименти само Hug Hug
Наирянка ,супер си ще се повторя може би ,но наистина сякаш килограмите които си свалила са много повече от 16 ,браво за страхотния резултат  bouquet
Лени плд   #Crazy , все едно си друг човек , браво  bouquet...новичък аватар имаш , много е стилен  Peace
Колежки......Венерас и Киарас ,........Скорпи Д,.......дидитка,........ким,....честити ви месечинки   bouquet

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 16:03 от bermudez

# 768
Моля кажете при 10 кг. за сваляне как да се разбира това?

Времетраене: ДО ДОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО. Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5 или 4/3. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7.

# 769
  • София
Много харесвам киселото мляко от 0.1 % на Лакрима. За разлика от това на "Култура" и "Верея", които за мен нямат вкус на кисело мляко. А и установих, че млякото на "Лакрима" ферментира, а другите две - не, което за мен пак означава нещо. И друго - не го усещам плътно на вкус, както другите, а на тях е указана добавка калций. Предполагам, знаете, че тази добавка всъщност е костно брашно. Това от екарисажите.
Tова в червеното ме разби вече  Laughing Joy Каримма, да ме прощаваш, най-вероятно и на теб някой ти го е казал...Поста ми не цели да те обиди или засегне по никакъв начин  Heart Eyes Hug

Реално погледнато вече няма нищо истиснко в магазина  Rolling Eyes
НЕ знам защо продължават коментарите кое как се прави, кое колко е нискомаслено и т.н. Това е безпредметно клопане на клавиатури според мен  Mr. Green
Всеки вече е решил какво ще яде , как ще го яде и какво мляко да си купува....
И пилетата ги блъскат с антибиотици, стероиди и хормони и може и да брадясам, но си е мое решение да ям пилешко  Peace
АКо ще някой да напише, че ла*на има в 'Кутурата' (млякото  Mr. Green ) - пак ще си го ям - това е положението , защото го има в магазина до нас и ми е вкусно  Mr. Green Laughing Hug

# 770
Ленну Плд,благодаря!А нещо да ми разясните за количеството млечни продукти??? newsm78 newsm78 newsm78

Имам книгата,но в момента не е в мен.Затова търся инфо от ОПИТНИТЕ  ДЮКАНКИ. smile3523 smile3523 smile3523

# 771
Количеството е 1 кг, като прясното мляко е 250 мл на ден.

# 772
Дамаянти , мислех че тук всеки споделя от личния си опит за да знае някой как да постъпи за себе си. Радвам се че си направила  своя избор. Като новодошла тук, аз също имах нужда да почета и да попия от нечии чужд опит и в крайна сметка да правя каквото реша. Сега сигурно ще хвърля в потрес много Дюканки, но си хапвам дори кренвирши защото нетлъсти свински колбаси са разрешени от Дюкан, но не и през ударния преиод.  Peace

# 773
ДАЛКА,добре,че ме светна.Аз досега ядях доста повече защото не обичам месо ,но от прочетеното до тук разбрах ,че при консумацията на месо се свалят по-бързо кг.Нали не греша???
 Thinking Thinking Thinking
НАИРЯНКА,ако си видяла моето извинение за неточността при изразяването и си ми простила ми отговори!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 774
Относно кренвиршите,че аз не съм ги спирала ,както и телешките салами,днес си купих телешки кренвирши ама нещо Sick,хич не ми допадат на вкус,но пък на щанда поне телешката кайма ти я мелят от месо пред теб,та дано да е вкусна Thinking поне тя.Това за млечните продукти написах СПОДЕЛЯМ,а не НАЛАГАМ,така че кой както иска така да го разбира и да си хапва както казват по ОПИТНИТЕ ДЮКАНКИ ТУК кой каквото иска,то си е за лична сметка.
Аз със изкушения,които поправих и поправям все още и със колбаси и кренвирши свалих доста кг. пък ........всеки има право на личен избор.

# 775
Предполагам, знаете, че тази добавка всъщност е костно брашно. Това от екарисажите.

С животниско браншо се хранят и кокошките и пуйките,че и свинете и телетата. Използва се като добавка вьв смеските. Така че ако това ще те отказва от хранителни продукти,май ще тряба да станеш вегетарианец.

# 776
Благодаря ви момичета - Льо, Лени, Qalia kz, Орелия Вещи   и всички без които нямаше да се справя сериозно Ви казвам
/ извинете,че не споменавам имената на всички,но ще ми отнеме мнооооогггггоооо време / подкрепата и стимула,който лъха всеки ден от тук е заразителен....Така е.......  bouquet smile3525 newsm03
Благодаря ви!!!
Моля Вещи за корекция в табличката,когато има възможност разбира се!!! Hug Hug Hug

# 777
  • Пловдив
galia_kz, писах ти на ЛС...поласкана съм и съм те разбрала точно. Абе аз съм широко кроен човек и предпочитам като чета нещо, което изглежда двусмислено да приемам по-приятното звучене. Не се коркай! Всичко е наред и има мир!  Hug Simple Smile
Момичета, ако някоя има време и желание, моля нека ми обясни за какво е тази бирена мая, много ли е гадничка и как я приемате? Аз съм чувала, че от нея се дебелее и даже на когото спомена, че в сайта се говори за нея, всички възкликват, че се дебелеело.  newsm78

Обяснете ми, моля!
Аз ям само телешките филета на "Тандем" и телешко филе на "Майстор Цветко", открих и някакво пилешко варено-пушено, че хапвам и от него, а пуешко изобщо не близвам, само, ако е от най-най-сухото, че като го видя онова желе и без овесени трици червата ми изтъняват Wink

# 778
  • Universe
Новите меса за ІІІ фаза

Досега ви бяха разрешени постните части на говеждото и телешкото и почти всички части на конското. От тук нататък можете да прибавите агнешкото бутче и свинското печено, както и обикновената шунка, и да ги консумирате без ограничения в количеството един или два пъти седмично.

Vanity Fair , Вероника , не ми се търси с цитат Whistling, където казваше да не се ядат кремвирши и колбаси...
Но пък тук споделяме собствения си режим Hug, така че, Вие си казахте менюто  Wink

Наирянака, бирена мая - от пивоварна/най-чиста е, да ти дадат малко, че вкисва бързо/ и в таблетна форма - от аптеката. Казват, че се дебелее, не съм усетила такъв ефект. Пила съм - оправя се лицето, ноктите, косата - по-продължително време, за да подейства.

На "Тандем" продуктите не ми харисват. Ям "Леки" - пуешка под 3% / и тя не ми харесва много Sad , но  е за предпочитане пред нищо  Wink

# 779
Привет прекрасници  Heart Eyes
Lo 1 те "старите кучета" са ти казали вече мнението си - ако искаш да чуеш и мен ? И аз съм мисля на режима от толкова време от колкото си и ти \от 06.05.\ - днес ми е 14-ти ден. И аз съм свалила -4.100 кг и съм МНОГО доволна  bowuu За мен килограмите за сваляне също не са малко, че не съм някоя волейболна маНдама - 1.65 съм. И преди съм правила диети - сериозно се захванах от 15 януари миналата година и преминах през какво ли не - всякви видове пасящи, неядящи, лунуващи ... само дето не си бях сложила разходомер за въздуха дето го дишах  Crazy Crazy Crazy Доста "подслушвах"   Wink из темата преди да се реша да се включа на режима - разбира се и прилагам го както разбирам, като не зная - чета и питам \особено на лични  Wink\- най-важното заредена съм с търпение и позитивно отношение към себе си и към околните, които си губят времето да ми помагат и дават напътствия. Забелязах, че всеки път ми казват - "Имаш избор - да го правиш \нещото\ или не" - Благодаря на момичетата ! Напр. аз си пия "Ескимо" 3 - то е рибено масло, действа ми страшно добре на кожата - сигурно е коментирано и по-назад \не съм успяла всичко да изчета ама е невъзможно ... щтото сте необятни  Laughing\, ленено семе също "употребявам", подсладители - в краен случай и така.... Но съм решила, че веднъж за винаги ще си реша проблема с тез пусти кила и нямам намерение да са ми цял живот приоритет - веднъж да ги разкарам па да видят дали ще позволя такова качване втори път  Crossing Arms Тя и без туй таз диета не се препоръчва да се прави повече от 1 -2 пъти в живота - ами като ще е тъй никакво отказване - не мога всяко лято да съм на нея я  Laughing

Да кажа колко съм щастлива - купих си триците - благодаря на само минавам, Vanity Fair, AIODIS - те като един "БургаЗки корпус за бързо реагиране" ми решиха проблема с тях   bouquet  bouquet  bouquet

Спокоен остатък от деня на всички дюканеси  Hug

П.П. Сетих се един въпрос -  как пиете бирената мая, т.е. всеки ден, през ден, като се сетите - насочете ме плиииийз  Praynig

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 16:44 от Scorpi

Общи условия

Активация на акаунт