Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 782
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 855
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер дами!  bouquet
 Днес гърлобола ми е доста позаслабнал и въобще се чувствам добре, благодаря отново на момичетата за съветите.
 Новините по БТВ изпуснах, но затова пък гледах "Шивачки" по канала - хареса ми.

polishanka, ето днешното ми меню:
закуска - тричаво кексче от 3л трици, 2 яйца, 2л кисело мляко, сода, оцет, подправки и тн.
Кафе с мляко и подсладител.Кола.
Обяд - 1 голямо, печено пилешко бутче (поне 400гр), няколко л. кисело мляко.
Следобедна закуска - чаша желирано кисело мляко.
След-следобедна закуска или предвечерно похапване - няколко лъжици кисело мляко и 2-3 неголеми парчета пуешка шунка (толкова малко щото шунката беше гадна)
Вечеря - още 1 голямо пилешко бутче, чаша желирано кисело мляко, сок, кола

Общо вода над 2л.

И при това днес съм яла малко защото ме боли гърло, а е напълно възможно и да забравям нещо.

Лека и отслабваща нощ на всички!  Hug

# 856
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Поне 10 човека писаха без изобщо да прочетат какво е писано преди тях.

ми да.. хеле аз дето се напъвах през телефона да бързам.. че преинсталирахме компа.. да няма празно!!!!  Mr. Green Twisted Evil

# 857
Здравейте  Hug ,
аз досега все свалях грамчета, задържах в ПЗ и после в П пак си свалях бавно-славно, тази сутрин обаче ме изненада плюююююююс  Twisted Evil  и то 600гр. , направо не вярвах  Tired #Crazy , все пак се сетих, че вчера ядох солена риба ... от това ще е, няма от какво друго...въпросът е кога ще го стопя  ooooh! Иначе аз съм 4П/4ПЗ и до сега ми беше супер.
Поздрави на всички  bouquet  bouquet  bouquet, бтв не съм гледала, цял ден бях навън.
Лека нощ  Hug

# 858
Добър вечер,

Не съм писала скоро,та викам да се разпиша...... Whistling Mr. Green

Първо към Варненки, много ми харесаха снимките ,всички сте много променени,хубави и засмени........ Mr. GreenАз не дойдох,дано сте забелязали..... Whistling но нямаше кой да стои при малкият а той по това време спи.Дано все успея да се класирам на някоя следваща среща Crazy

И аз хванах въпросният коментар по Би Ти Ви,ами ще се въздържа ............... Joy Joy Joy
 Добре дошли на всички нови момичета и момчета, и не слушайте въпросните професори......... Crazy ,просто при съмниние и неразположение си правете изследвания..... bowuu
При мен все същото 65кг., тоз кантар моя много влюбчив........ Mr. Green като си хареса едни кила и не мръдва със седмици  Crazy
Исках и снимки да пускам ама апарата ми се скапа .........при първа възможност ще се пофукам.... Mr. Green
setony Плюса е от рибата,със сигурност, ям ли солена риба винаги имам +, ще се махне не се ядосвай!   bouquet

# 859
  • София
Здравейте Дюкеси!
Не съм гледала сутрешното предаване по БТВ, но новините ми бяха достатъчни.Ако някой иска да ги види - на сайта на БВТ - www.btv.bg
Тия няма да ме разколебаят!   smile3515  Аз навремето като спазвах гладуването на др. Емилова, ми разправяха колко е пречистващо и подобряващо здравето.Верно, свалих 27 кг, но още след 15 ден на първото гладуване започнаха кански болки в стомаха всеки ден и чести кризи.Накрая стана така, че се разделих с жлъчката си.Възстанових си и 20 кг от тъй трудно свалените.   Cry  Така че, за всеки организъм си е индивидуално.Може да е най - пречистващия метод, но на мен не ми повлия добре.
Днес правя 1 месец с Дюкан и съм най-щастлива не с това, че съм отслабнала 3 кг, а с това, че се чувствам прекрасно, имам енергия, самочувствие и настроение през цялото това време.Дано и за напред  да е така!!! Heart Eyes

# 860
  • Пловдив
 smile3512 newsm61

Момичета, не зная какво да кажа. Как съм могла да пропусна?! Щях да извикам цялата Арменска общност да си включи телевизорите да види каква съм.  Joy Joy
Верно ли ни дадоха снимките? Чудя се що ли точно мен, честно си казвам, че мен най-силно като снимки ме вдъхновява промяната в Аспазия. Май не съм я виждала из писанията в последните теми, но последната нейна снимка е направо като Н пеперуда изпълзяла от какавидата.

Ами...както казваме арменците след такова събитие "Остава сега да почерпите!" Wink ...имам предвид нас с Ели  Grinning Joy Joy

# 861
  • гр.Варна
Здравейте!
Срещата вчера беше много приятна!Жалко,че бях в края на маста и не моожах да си побъбря и с другите момичета!!
Искам да благодаря на тези от Вас,които са обърнали внимание на промяната във визията ми,а и предполагам и на другите от нас,орисъствали на срещата.Коя как се е променила?Нензам как успявате да го правите HugДа отбележите всяка промянка,която е настъпила у човека:)Убедена съм,че не само на мен ми става хубаво от вниманието.Благодаря!! Hug Heart Eyes(и аз бих искала да бъда така,но все нямам време,за да отдам нужното внимание на когото ми се иска)
За репортажа по бТВ,без коментар!
Наирянка,не гледай,че другите мацки от варненската среща са финни!Не забеляза ли най-отпред в ляво,едно по-заобленичко девойче:)Това съм аз:)Имам още доста да поспазвам режима,докато вляза в тяхната категория:))
Лека нощ Heart Eyes

# 862
  • Пловдив
Видях те, мама на кики!
Изглежда е била приятна среща, а и Алба е чудесно място за големи компании. Ама, мила, ти си пухкава сладурана, а аз съм така или иначе огромна в сравнение с вас. Не ми пречи да дойда на такава среща, в крайна сметка моите приятели не са подбирани според теглото и приликата им с мен, а и умея да общувам с хора. Ще ми е интересно да се видим с варненки на някоя среща. Не разбрах какво стана със старозагорската инициатива за през юли, но предлагам ние да заформим нещо за през септемврийските празници на Фичоза. Там има бази с много легла и ако се навием може да се съберем дщканки и фамилии там.
Ще е интересна клубна среща, според мен.

# 863
Лелееее ...  .... може от мъка да отслабна
Много хубав коментар  Joy Joy
evich, Не съм, geri81, svidni4ka Ние ще победим!
Наирянка, Дамаянти, galia_kz, krikri,  ЗлаВещица,  dorchester, Goody, М-зИленкУтУ, Abrakadabra, Fancy N,    txtloves ДЮКАН txtloves ДЮКАНИ И ДЮКАНКИ txtloves  Kissing Heart
цвете12  smile3501  сега виждам твоето постижение. Браво!  bouquet
 Two Hearts svetlat, suzana63, Мишел +, josefins, kremena, v1v1, 2в1, mi6a97, dollface, lenny_pld, Mma Ramotswe, angel_sin, gero-dukan  Rolling Eyes, Sagittarius., ylitha, elikaragyozova, ReGe, katyadjin, mama_na_kiki, Milenski76, Елена82, setony, buborok, Геци 75, valche1,slave,  Byrne, radius, Tatitt, играчка-плачка, valche1, Nelly82, dalka, labello, Wicked Angel, veneras, rosska, Karimma, Kiaras, Льо, Vanity Fair,monnnn, polishanka, L е о, Mma Ramotswe, rivela,  Вероника, Scorpi, bermudez, Byrne, marini, Дидиии, dilu,  Lady_A, fifi_, galia_kz, tatianka, maznislava  newsm53, Two Hearts
Орелия, аз живея на ул."202". Сигнализирам, че ремонта скоро няма да свърши, но така ми е рахат с него...  newsm47. Никакви задръствания, никакви коли. Това е улицата от колелото на "Надежда" до хладилния завод. Зад Централна гара. Минава покрай ТЕЦ"София" и Централни гробища(кофти здвучи, но е много зелен парк и освен това не са страшни умрелите, а живите).
wish, диетуващата от сутрешния телевизионен разговор може би те е насърчила да си настояваш за водката.  Не е Дюкан.
Lo1  newsm62
KIMM, diditka  smile3521
О! Поци newsm03

# 864
Откачих като чух новините по БТВ- няма какво да коментирам.....  #2gunfire

Едно ми е тежко, май преядох тази вечер- пуста лакомия..

Верно малко е скъпичка диетката.... ама дали ще дадем тези пари за по-скъпото мляко, ролца от раци и доста месо или ще ги дадем за лъскави опаковки с незнайни въглехидрати е все едно...  Joy

За мен най-голямо вдъхновение има снимката на Ели Карагьозова... просто като я видя колко е кльощава и... замечтавам се и аз Simple Smile

# 865
Не съм гледала бТВ днес, но наскоро слушах разсъжденията за Дюкан на проф. Божидар Попов, председател на Българското научно дружество по диететика и хранене. Е, съжалявам за титлите му, но тоз човек е застинал в развитието си някъде през 70-те години, когато е завършил университета. Струва ми се, че той е бил и сутрешния гост на бТВ, поне така ми каза някой.
И си повтаряше едно и също - небалансираното хранене било вредно, не можело да се ядат само белтъци, нужни били и въглехидрати и мазнини. Сякаш можеш да изключиш въглехидратите и мазнините! И колко било пагубно без плодове. Моето мнение е, че той дори не си е направил труда да прочете книгата на Дюкан, когото обвинява, че не бил специалист по хранене, а невролог, ако се не лъжа. А този професор също така обясни как нямало никакъв проблем да се тъпчеш с аспартам!
Лично не бих отишла при него за съвет.

# 866
  • Universe
Няма да повярвате какво правя в полунощ hahaha hahaha hahaha
Гледах отново снимките "Преди и сега".
За всички, които ги има там, и за тези, които в момента навлизат в темата   -  http://www.youtube.com/watch?v=A3REPMDSCh4

# 867
Хех........ Миленски, Благодаря за линка. Гледах и новините в 19 часа. Аз ям от показаната шунка само в краен случай, ако не съм имала време да приготвя нещо собственоръчно. Да. Това е сутрешния професор.

# 868
Здравейте ...момичета ...днес пак скитах ( метнах около 500км с две тежки срещи ) ..сега съм като утрепано куче преди малко   ръфнах половин печено пиле и пак на "тръстиката"...
момичета утре заминавам из страната за няколко дни ... я се върна до петък я не ...

ХЕЙ ДА НЕ МЕ ЗАБРАВИТЕ

сега да кажа няколко наставления ...да спазвате докато ме няма
ДРЪЖТЕ СЕ РЕЖИМНО И НЕПРИЛИЧНО ... като се върна ..аз ще се отчитам удържала ли съм ( че всяка вечер ще съм с колеги дето са диви купонджии ...а аз винаги съм им била войводата ) ...и от вас ще искам   ...да се изповядате ,...коя какви щуротиики е направила

едно обаче е ясно ...от сряда трябва да съм пак на протеини ..ноооооооо ще удължа ПЗ до петък .....сега и тигани да ме подгоните .... това подобре да наръфам малко зеленчук повечеко отколкото да обърна някоя водка ( опасността е голяма) ...
така че сега ще променя ритъма вместо 5ПЗ / 5П ...на това раздаване ще съм 8 ПЗ / после на незнам колко протеинови ( за наказание) .....
!!!!!!! задръжте тиганите ...като се върна .... ( а може тогава и аплауси да събирам )

аааааа та по повод водката ....някъде преди десетина страници прочетох как Wish ....обяснява че много ще и липсва бира и водка понеже много ги обичала ........... сега в минутка на откровение ще кажа на Wish (!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕВИННИТЕ И РЕЖИМНИ МОМИЧЕТА ДА НЕ ЧЕТАТ СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ ) МИЛА аз не съм алкохолик .....но съм "майстор на спорта по дисциплината ТВЪРДИ ПИТИЕТА ".... била съм на над десет годишен тренировъчен лагер по строителните обекти ....включително и в Строителни войски .... любимата ми дисциплина е ВиК ( водка с кола ) в нея съм маратонец ...  ИНСТРУКТОР ...    за олицетворение ...с колегите ми от бившия ми екип ( все здрави момчета ) като подхванехме купон ... (   каквото и да правехме с по по малко от бутилка на човек никога не сме се "излагали " ,,,като не броим ... разведряващите серии от по 5 бързи текили на всеки 4х100 .... за посрещане на утрото и азротиване по домовете .. по 2 "успокояващи адреналина " бърбана .... ) ииииииии винаги съм се прибирала НА СОБСТВЕН ХОД ...даже честичко ме се е налагала аз КАТО ЕДНО ЗДРАВО МОМИЧЕ да крепя някой колега ... ТАКА ЧЕ мила шом аз цели 2,5 месеца не съм БЛИЗНАЛА АЛКОХОЛ НА НИТО ЕДИН КУПОН НА КОЙТО СЪМ БИЛА ( мисля и следвщите дни да не близна ) .......... е значи и тов аможе да се преживее
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ по тоя повод се замислих ... сега като ИЗХЪРБАВЕЯ ..... и напия някой колега как ще му "помагам "....тц тц тц .... ще ми падне имиджа ....

ЗНАЧИ четох четох ...за днешните телевизионни умнотии по повод режима на Дюкан ...замислих сееееее ( доколкото мога че с тая липса на въглехидрати ...) ....и установих
ОНЗИ ПРОФЕСОР Е НАПЪЛНО ПРАВ ...ТОЗИ РЕЖИМ Е ВРЕДЕН .....
защото аз ОТКАТО СЕ ПОМНЯ ....( а и от преди това по разкажи на майка ми ) ....НИКГОА НЕСЪМ ПОСТЪПВАЛА ПРАВИЛНО ...все СЪМ "ЛОЩО МОМИЧЕ ".... и все ОЦЕЛВАМ ... пътя който НЕ ВОДИ КЪМ РАЯ ....та ИЗВОДА Е "ЩОМ АЗ СЪМ ГО ХАРЕСАЛА ЕЙ ТОЯ РЕЖИМ ...че и най рекортдно го спазвам повече от 2,5 месеца ....ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА НАЧИН ДА ВЯРНАТА ПОСОКА ....

# 869
ylitha, консултирай се с лекаря си за стомаха, а като начало спри да ядеш триците и не яж подправки никакви освен копър, магданоз, джоджен и босилек, но само пресни , не и  изсушени. Не яж зеле, чесън ,люто , салати(марули) не яж нито един зеленчук от който те боли стомаха. Ако трябва спри режима или влез веднага в трета фаза, докато не се разбереш с лекаря.
Като те слушам трябва първо да се излекуваш от стомашните проблеми с щадяща диета подходяща за проблема ти.
Аз изчерпах отговорите на въпросите ти.
Мерси за отговора  Simple Smile
ходих на лекар преди време(прави ми гастроскопия или както там се казва) и затова пия лекарствата за които споменах.Питах го за подходящ хранителен режим и той ми каза просто да не ям изброените от теб неща + мазно и т.н. и точно заради това избрах тази диета,защото са малко залнчуците и позволява да ги ям сготвени по някакъв начин.Иначе той ми препоръча разни тестени храни и подобни от които за отрицателно време започнах да качвам много и затова се прехвърлих на месо за което той се съгласи  Simple Smile Май просто наистина ще се откажа напълно от триците(зеленчуци ям само сготвени,подправки много рядко и умерено) ,а пък за седмицата в път и обикаляне ще заместя заленчуците със по пакетче солетки дневно и месце пък като се върна ще наваксвам  Sad

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 00:12 от ylitha

Общи условия

Активация на акаунт