Великобритания - тема 16-та, сладка и лятна

• 22 525
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Гледкате ли тенис, гледкате ли! Невероятен мач. Тъкмо започват пак; малко ми е сюреалистично - че като ми вали в градината, вали и на екрана  Sunglasses

Ради: две колички погледни, Maclaren Techno XT и Peg Perego Pliko P3 (или по-голямата им версия, Mamas&Papas Pliko Pramette)

Eya, на мен ми се идва на твоето събитие, звучи интересно  Simple Smile Сигурна ли си, че ще е удобно?

Хайде, че напредна играта  Simple Smile

# 196
  • Bristol
Гледкате ли тенис, гледкате ли! Невероятен мач.
Мачът беше доста напрегнат  Crazy А видяхте ли, че при момчетата българче е спечелило  Flutter

# 197
Момичета наскоро сменяхме компа и съм изгубила адреса на българския магазин.Ако някой го има моля ви да ми го пратите Peace.Предварително благодаря.
Пумпалка се изгуби някъде някой да я е чувал как е малката красавица.
Поздрави и целувки

# 198
Досега си мълчах, ама не мога повече! Честно, това тукашното зареждане по магазини и виртуални такива не го разбирам!
Досега не съм видяла от нещо да имат всички размери, обикновено са 2-3 размера, все едно че ровя в някой магазин за намалени стоки!
По онлайн магазините същата сбъркана работа - от това 3 бройки, от онова 2, от трето 8 .... Не, не става въпрос за "бутик"!
Да ставаше дума за български магазин, бих го разбрала ама тук ...
Да не се обаждам пък за разнообразието, което никакво го няма! И говоря за град от 220 000 жители.
Любпопитна съм как е в по-малките или по-големите градове?
Къде пазарувате бре хора?!?

# 199
Aniji, www.bulgarianfood.co.uk; на така полезната първа страница съм го сложила даже  Sunglasses

AG, какво ти трябва, мила, та толкова фрустрация в този пост?  Simple Smile Не ми е направило впечатление (освен по разпродажбите, ама то си е така навсякъде).

# 200
мишолина, ще ме разбереш, когато (АКО) започнеш да купуваш униформи от тукашните магазини, а и започнеш да водиш и прибираш деца от у-ще.
Качество под всякакви критика, асортимент нищожен, размери ограничено количество, а и е на принципа - това, което виждате, не знаем кога ...
Е така ли се прави търговия?! Разпродажбите им не са ми интересни пък хептем!
Вероятността след тях да налетиш на поне още 10 майки в уч. двор облечени като теб клони към 101%.

# 201
 Здравейте,  някой от вас знае ли дали за  оправяне на  лофта и за вътрешни леки реформи  е необходимо да искаме разрешително?  newsm78

Благодаря ви.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 18:37 от harriet TJB

# 202
  • Лондон
Eya, на мен ми се идва на твоето събитие, звучи интересно  Simple Smile Сигурна ли си, че ще е удобно?

Разбира се! Иначе нямаше да ви поканя!

еya, благодарности за поканата за партито. Аз няма да мога да дойда и да искам заради работното ми време, но ми е любопитно да напишеш кой и по какъв повод ги организира тези партита. Сигурно си казвала някъде преди, но не успях да намеря  Blush  И да те питам на коя дата ти е термина? Като гледам скоро ще гушкаш бебчето  Heart Eyes

Жалко... Аз ги организирам за бизнес дамите в района. Това ми е последното преди да изляза в майчински и ще бъдем само аз и заместничката ми. Те по принцип са само за 'членове', но вие ще дойдете при мен (ще ме познаете по големия корем) и аз ще ви 'вкарам'  Wink. Можете да доведете и приятелки - колкото искате - няма никакъв проблем!

Термина ми е 13 август... Идва със страшна сила... и почвам да се шашкам.  Crazy

# 203
Здравейте,  някой от вас знае ли дали за  оправяне на  лофта и за вътрешни леки реформи  е необходимо да искаме разрешително?  newsm78

Благодаря ви.
Ако само ще ремонтирате не ти трябва разрешително,но ако ще правите стая за спане/живеене и ще има Велокс прозорци ти трябва разрешение да. Peace

# 204
Мерси ,Ани.

bouquet

# 205
Здравейте момичета,
аз се завърнах от БГ вече.
Днес отидох да местя малката на друго нърсари(2,5часа)и попитах кога тръгва
на училище и ми казаха септември 2009?А тя е родена октомври 2004.
Не си спомням вече откъде разбрах,че от януари 2009 ще я вземат да учи? newsm78
Та така...А аз правех планове,за работа  Joy

# 206
AG, хич не ви е малко градчето. Къде ходиш, къде и какво гледаш? Кажи някой по голям град около вас?
Училищна униформа- ХМ! То волю или не волю детето ще е идентично облечено с останалите Sad  (мразя униформи, сигурно от комунистическото ми минало като чавдарче и пионерче). Оня ден гледах панталони в Маркс и Спенсър. Имаше всички размери - но момчешките нещо ми се сториха малко женствени. Дали не бе заради малкия размер. Мразя магазини като Woolworths, KidsQ- или нещо от тоя род, Adams. За съжаление в нашия район са предимно тези. Трябва да видя какво се предлага в Плимът. Но черни, сиви панталони и бели топ-ове ...едва ли бих могла да намеря нещо вълнуващо и по разчупено и различно.

Диорела, добре се завърнала след 2месечно пътешествие. Караш ли вече?  Simple Smile
Да моя син е 09/2003 и започва септември 08. Затова по тази логика твоята щерка ще започне 2009.
Ние утре сме на родителска среща с новата учителка точно по този въпрос. Хубавото е, че децата имат шанса да се срещнат с бъдещата си учителка и да се опознаят в продължение на около 2 седмици и също така ги водят да видят бъдещата си класна стая да прекарат време там. Но това е понеже детската е към училището.

Ейа, много е наближил момента. Да те успокоя, че почти винаги първите деца закъсняват с датата. Прибави си още няколко дена към тях +/- 7.  АКо не се засечем тук- Успешно и много леко раждане.

Поздрави на всички останали момичета!

# 207
Мира здравей,
шофьорка не станах,но пък фризьорка да  Hug
Поздрави от Петя.

# 208
  • Bristol
AG, кажи какво търсиш, да помагаме, ако можем.
Нашата униформа до сега беше сив панталон, бяла блуза и турско син пуловер (или както му викат тук royal blue), който обаче закупувах от училището, за да е с емблема. Пазарувам от George, ASDA, защото там цените са най-ниски. Панталон от тази non iron материя е 5 паунда. Моят страшно бързо консумира униформата си  ooooh! Или я губи, или я къса играейки футбол, или я накапва с нещо, което с никакъв препарат не мога да изкарам. Та аз износена униформа не знам какво е, само съсипани и загубени съм имала  Crazy Купувам и от M&S и BHS, ако не мога да намеря желания размер панталон в George. По едно време M&S имаха и по-различни и интересни модели на белите блузи, вместо с копчета бяха с ципове. Малко разнообразие, пък и така по-лесно си разпознава дрехите, защото това е другият проблем, идва си с чужди дрехи в къщи. Връщаме дрехата на другото дете, но то нашата не я е взело  Thinking Чудя се, голи ли са се прибрали в къщи  newsm78 Онлайн униформи имат и NEXT, но никога не съм ги пробвала.
Сега в secondary school искат и блузите да са с емблеми, явно от училището ще пазаруваме, така излиза по-скъпо. Отделно имат и униформи по физическо и друга за ръгби  ooooh! Панталонът в новото училище е черен, вече купих такива от George. Взех стандартния модел, но имаха и много интересен нов модел, седи малко по-прилепнал и има по-модерен вид, той беше 8 паунда  Wink От новия вид взех само един, защото не знаех дали синът ще го хареса.
ПП Покрай тази тема се сетих, че е време да поръчам новата униформа на сина. Взех формуляра за поръчване и какво да видя, униформите се осигурявали от John Lewis! Което ме подсети, че от там тази зима купих пуловер за училище. Много добро качество и е различен, съответно още не го е загубил  Laughing Но мисля цената беше около 16 паунда  Thinking

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 13:44 от Merry

# 209
Привет мами от Англия!Интересува ме каква  регистрация и къде да я направя   при пристигане в страната за да имам право на здравно осигураване.Детето има ли право на детски добавки ако е родено в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт