Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 327
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Smooth,вечер суче малко,после спира и казва АМ,после пак същото,което ме навежда на мисълта,че нямам кърма.Сутрин винаги суче-това му е първата работа като се събуди и следобяд-в 50 % от случаите пак суче.Но не е достатъчно.А така се надявах да е поне до годинка и половина.  Cry
Пия течности,но ми се струва,че нервите ми дойдоха в повече последните дни....Дано да се нармализират нещата.

# 166
Честит рожден ден ,Марини!Еееееех,прекрасната Христова възраст..........Нека здравето ти е спътник всеки ден и да си обградена с много любов,верни приятели и прекрасните усмивки на Алекс!

psm, честито ви  християнче! Hug
Кисело мляко-Давам ИСКРА или ХАНСКО.Не ги видях в табличката,но ние у дома си правихме тестове.От над 6 вида млека-Роса,На баба,Виталакт,.....само те вкиснаха след 3-4дневен престой,което е знак за наличност на живата бактерия.
Хранене-все се каня да ви питам и все забравям-нормално ли е да се яде 3 пъти на ден на възрастта на нашите деца!Кики толкова пъти се храни.....последното и ядене е 17,30-18 часа и докато легне в 21 може да хапне парче плод , малко плодово мляко или бисквитки.Отказва вече и киселото мляко в шише,хапва си го натурално,без нищо в него и с лъжицата.
И още едно запитване-перете ли все още бебешките дрешки отделно от вашите и с какъв прах за пране?Аз все още ги пера отделно с бебешки прах,но сякаш взе да ми втръсва.
Сиси, и ти ни липсваш тук,но щом трябва, се съсредоточи  над работата.Целувки на Криси по надутото рогче  Heart Eyes и повече никакви удари. Hug Hug Hug
Бързо оздравяване на болничките! Peace

# 167
Слънчевки, влизам съвсем на бързо. За табелките писах и в темата за Априлци - в понеделник мога да отскоча до нашата цинкография и ако има наличен материал ще ги направим. Предполагам, че ще има, но не мога да обещая от сега. Само да решим какво ще пише на тях и как ориентировъчно да го оформим.

МАРИНИ

# 168
larsen,аз не обичам да се вкарват децата в някакви норми-колкото пъти им стига,толкова да хапват.Алекс съвсем си обърка режима и май и на него му се събират общо 3 хапвания. Thinking

За прането-пера дрехите на Алекс заедно с моите с бебешки прах  Crazy Голям кеф.  Peace Мисля,че вече не е наложително да се перат отделно. Peace

# 169
Страхотни сте, момичета! Благодаря на всички за пожеланията и вниманието! Настроението ми беше с няколко степени нагоре благодарение на вас!
Младежът май е по-добре след три дози Панадол! Беше си живичък цял ден и все още се надявам да са зъби.
Кисело мляко - давам му 2% "Елена" или 2.9% "Верея", в повечето пъти с натрошена бисквитка. Той се отказа от АМ почти преди два месеца.
Храненето е по 4 пъти задължително и не броя похапването му, когато ние се храним. Ако не му давам нямам никакъв шанс да се нахраня! Confused
Дрехите му ги пера с наши вече и с нормален прах. Само омекотителят е бебешки все още!
Спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 170
Марини, честит рожден ден, най-искрени благопожелания Simple Smile
psm, честито християнче!

Аз да попитам, но във времето, когато сте събирали пари за дръвчетата, мен ме нямаше във форума..... Мислех да дам на Илит на срещата днес, но нямаше кой да ми гледа Румена, тъй като племенникът ми се разболя и ангажираха майка ми там.... Та къде или на кога да дам сега - банкова сметка или разхождащи се майки в Борисова, Заимов, Редута Simple Smile))?!?

Хранене на Гери е анархия или по-точно почти нищо - днес е изяла на обяд няколко лъжички супа от кухнята и 3-4 лъжички от крема и май това е всичко за деня, ааааааа, сутринта хапна няколко солени бисквитки-рибки, вечеря напълно отказа - посмука малко краставички и домати, но повечето намерих около столчето й, сетих се, че ръфна веднъж и от банана на следобедната закуска една мини хапчица и го изхвърли...... Кърмим се при всяко заспиване, сутрин към 6, а и когато поиска
Кисело мляко ние също си квасим домашно, но Гери е хапвала 2-3 пъти максимум, Руми мааалко повече
Пране - на двете момичета перем заедно с нормален прах и бебешки омекотител, на мен и таткото отделно от тях
Продукти на Авент, Нестле: Ние не ползваме почти нищо - няколко шишета на Авен след раждането, които разбира се се скапаха само от вода. От помпата съм доволна, но я ползвах само в родилното и 1-2 след това, с Руми повечко. АМ не сме ползвали, каши също, пюрета за кратко, но не на Нестле.........ми това. Благодарени на каката Гери бързо се захрани с какво ли не и забрави бебешките храни, а в момента е на път и детската кухня да откаже и да минава на нашата Simple Smile 

# 171
  • гр.Варна
Здравейте отново
При нас здравословните проблеми се увеличават.ТАзи вечер татко ни реши да седне при нас на килима и да поиграем тримата.После не можа да стане.Нерв ли прищипа,незнам.Едва успя да се вдигне и да легне на дивана.(него от няколко дни го боли кръста,но не чак толкова).Каза,че краката му са се схванали и не може да помръдне.Едва успях да изкъпя сама Кристиан,който е във вихъра си в банята,независимо от здравословното му състояние.Темпа на бебо беше 37.3,което не е чак тоолкова зле,при все,че не съм давал температуропонижаващи.
Татко ни утре ще ходи на лекар,а може и на чекръкчия,та да видим......
Дано да се оправят по-бързо момчетата ми.
Стискайте палци Praynig
Пране,все още му пера нещата отделно от нашите.Използвам прах и омекотител Сано.Много съм доволна.
АМ,мисля да давам поне до 1г. и 6м.Иначе хапваме и Данонино и Баланс и др.плодови млекца.Много му харесват.Докато му покажа кофичката и за почва да трепери от нетърпение да му дам от нея:)
Лека нощ от нас  Heart Eyes Hug

# 172
Melodiya, много ще сме ти благодарни ако я свършиш тази работа. Питай колко ще излезе като цена , да събираме и на Априлци ще ти ги дадем. Момичета, давайте предложения за надписа!

Пате, според мен ако Алекс суче само 1-2 пъти на ден и то малко, е нормално да ти намалее количеството кърма. Опитай да го прилъгваш по-често на гърда /но не насила разбира се/ или стимулирай с помпата. Увеличи лактогонните храни. В крайна сметка ако детето е решило да се отбива, това е по-добрия вариант, отколкто да отбиеш върло кърмаче, поради спиране на кърмата. Достатъчно си направила за него и може би този физиологичен процес не зависи от теб вече. Така е колкото и да ни е тъжно. И стига се ядосва и нервира. Млада и хубава си!

почивка
-нашето пътуване в чужбина на море с малкия ще се отложи тази година, заради заболяването на тати. Този крак не го пуска вече 3-ти месец и не искаме да рискуваме на дълъг път. Даже до Априлци ще му е трудно. Ще го видите какво ми е куцо пате. Решихме да отидем в средата на юли в Синеморец, даже днес ще си правим резервация. Колебаем се м/у х-л Делта и х-л Аполония. Някой бил ли е там? Пуснах запитване в подфорума за пътувания, но никой не ми е отговорил все още.

Хриси, ако е като на Мартин възпаление на седалищния нерв е много, много лошо. Болката е ужасна по целия крак. Дано да не е ! Да отива при Ицо Кехайов, веднага!

# 173
мАрТА ПАНОрАмАТА ТИ Е СТрАХОТНА smile3501  АКО мога да изровя от някъде ще ви покажа снимки от Самоков и рила.
Хриси дано мъжлето ти се оправи по-бързо,моят има същия проблем и знам колко е болезнено Cry
Кисело мляко-аз му давам домашно,когато на свекито му се отпусне от душата някоя бутилчица да прати за бебо,а иначе маноле или бор-чвор.
прането-отскоро му пера с нашите дрехи с прах теобебе.

# 174
Ох, мама на Кики - дано таткото ви бързо се оправя!
Ради, много време продължи и при вас схващането? Не ходи ли на иглотерапевт? мен това ме оправя. В априлци ще говорим по темата

Пране - пера отделно нещата на Амалия - събира се по 1 пералня, така че няма проблем...

Патенце, нещо ме споменаваш в един от постингите си, ама не схващам за какво? някаква сметка съм искала???
Цитат
За Snow-Anna-нещо лошо ли се е случло с детенцето и?Аз разбрах,че е със симптомите на Кики,но защо Ламичката иска сметка? 

Ако бебчо е решил да се отбива, моят съвет е да не се тревожиш. Достатъчно е кърмен, расте човекът...

# 175
# 176
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета дай идея как да взема урина на малчо

# 177
ЧРД НА МАРИНИ на патерица!nesi, давам АМ все още, пие около 400мл. на ден. Напоследък хич не му е вкусно и май скоро ще имаме проблеми. Знам,че е добре да се пие поне до 3 годишна възраст, както каза вече smooth.
mama na kiki Бързо оздравяване и на тримата  Praynig
кисело мляко - давам за следобедна закуска с бисквитка или бананче.
 Вчера бяхме на консултация. Тежим 11 кг и сме високи 78см. Май е малко дребничък, не знам........ Sad
пране - пера с бебешки прах и омекотител - SANO, много съм доволна. Все още пера неговите дрешки отделно.
почивка - тази година ще почиваме извън страната - в Австрия, Брегенц.
Лек ден момичета!

# 178
МАРИНИ, Честиит Рожден Ден (на патерици) ! Много здраве преди всичко, и каквото ти е на сърцето да ти е и в ръцете! Леко да мине операцията и бързо възстановяване след това!

Мама на Кики, бързо да се оправят мъжете ти! И дано чекръкчията му помогне.
PSM честито християнче Simple Smile!

АМ Борис си е млекар, пие сутрин към 5, и вечер преди лягане, и после още веднъж в 22. Събират му се към 500 / 600 мл. но млечни каши не му даваме.
пране - отделно, но то с това въргаляне в пясък и трева бързо се събира една пералня. Бяхме започнали с обикновен прах. Но от скоро пак перем  всички дрехи с бебешки прах, заради идващото човече. Омекотители никакви не ползваме.

Пате, дано кърменето си тръгне нормално, стискам палци! Но ако Алекс найстина си се отбива, така е най-добре, без сътресения за него. Обаче на теб ще ти е по-трудничко.

Страчи, Марта
снимките са много весели Simple Smile Марта, а за гледката нямам думи !

# 179
  • Чехия
Момичета дай идея как да взема урина на малчо
Дейзи, зависи за кога ти трябва, ако за утре дебни я веднага след ставане сутринта, леко я издръж над легенче като контейнерчето може и сама да до държиш или татито ви...Ако е за днеска, дай и да пине повече водишка преди да легне след обяд и пак като се събуди или я по гащи и 40 мин до час ще пишка.
Ако не става дай и пак да пиине водичка и дебни, бебчета стават невни като им пишка ...много е вероятно до 5мин след като и си да дала да пие да можеш да вземеш урина ..

Общи условия

Активация на акаунт