Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за цветовете на стените в кухнята?
Какви са мненията за бара в кухнята?
Какви са размерите на долните и горните шкафове, както и дължината на бара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за цветовете на стените в кухнята?
-
Какви са мненията за бара в кухнята?
-
Какви са размерите на долните и горните шкафове, както и дължината на бара?
-
Коя компания произвежда ПДЧ плоскостите и гърба за кухнята?
-
Какви са мненията за мивките Blanco и NEOS?
честито! Много спретната кухня, много вкусни манджи и приятни моменти! Със здраве да си я ползвате!
.В петък ми се обадиха да ми кажат че кухнята е пристигнала и дали ми е удобно в понеделник да ми я доставят
.Голяма радост ме обзе.Но....след 20 мин последва повторно позвъняване.....имало транспортни рекламации на 3 от шкафовете
.Пуснали са повторно поръчка за тях.Искаха да ми доставят останалите, но аз отказах, тъй като нито мога да ги сглобя( липсващите шкафове са долни и то точно тези, от които се започва подредбата й), и само ще ги прескачам.Та- сега отново чакам
.Иде ми да се гръмна
ТО бива- бива, ама моят акаръщина край няма
, поне ще имам още малко( надявам се) време , за да си купя мивка, която още не съм избрала........
, не ми е ясно дали при такива издънки фирмата компенсира "нервите" по някакъв начин?
, мисля че беше 170лев- този модел има от 2 страни място за монтаж на чешма и мех.за препарат за съдове.
.А откъде я взехте? или с кухнята я поръчахте
.другият ми вариант, който ми харесва е на Франке (
.Искам батерията и дозатора да вградя в мивката, а не в плота.Затова гледам такива модели.