БЕБЕТА ЮНИ 38 ;)

• 18 596
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТО ЩАСТИЕ НА МАЯ !

# 271
Честито на мама Маяяяя Simple Smile Мн да я радва малката принцеска   bouquet

# 272
 Hug Hug Hug Много се радвам за Ани и Мая, да са им живи и здрави щерките  bouquet
Но пък мен ме обхваща такова шубе ooooh!

# 273
   Честито на мама Мая! Да и е жива и здрава дъщеричката и много да я радва!

Вече и аз нямам търпение да гушна моето съкровище.

# 274
Hug Hug Hug Много се радвам за Ани и Мая, да са им живи и здрави щерките  bouquet
Но пък мен ме обхваща такова шубе ooooh!
и мен ,и мен  Praynig

# 275
Честита  дъщеричка на Мая  smile3541  Party Time , да са живи и здрави .
Nansi_75 не се шашкай , ами наистина потърси друго мнение .  Хаиде  лек ден  newsm47

# 276
Сууууперрр!!!Честити дъщерички на Ани и Мая  bouquet  bouquet  bouquetДа са живи и здрави ,само радост да носят вкъщи Hug

# 277
 smile3504ЧЕСТИТО НА НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ МАЙЧЕТА АНА И МАЯ Two Hearts
След като се заредиха моми,дали и аз не съм наред newsm78
ОФИОЛИ ,такава реакция на съзнанието е напълно възможна.Бях толкова горда,че имам достатъчно кърма за цял взвод,а в същото време,когато се цедях се чуствах като млеконадойна крава и ревях нон стоп newsm45
Ако можеше само да се избегне това изцеждане,но уви.........

# 278
Честито на Ани и Мая за дъщеричките! Да растат здрави и щастливи!
На двете мами - бързо възстановяване!

# 279
  • София
Честити нови бебоци на Ани и Мая! Живи и здрави да са.

Мен ме изненадаха за Понеделник 26-ти ще е секциото. Впишете ме там с плановите. Малко съм стресната от организационна гледна точка, че имах за Понеделник някакви часове за процедури - ама това да ни е проблема. Колкото сме готови - толкова.
Иначе показа, че е 3.400 бебата. В Събота пак ще ида за тонове да ми мерят.

Хайде по-късно ще пиша, че сега да видя какво не съм досвършила.

# 280
  • Пловдив/София
Здравейте,аз от доста време чета темите,но все не ми остава време да се включа в тях.Признавам,че ако не бяхте вие много неща нямаше да са ми ясни   bouquet Бих желала да се включа и аз при вас,въпреки,че не остана много време. Разбира се ,ако ме приемете  Blush
Терминът ми е отразен на първата страничка, допълнението е ,че очакваме госпожичка  Heart Eyes

# 281
koon, привет Simple Smile
Както казва Мечо пух: Колкото повече - толкова повече  Mr. Green По-забавно е с много хора!

леле жега пак. Аз ще се постарая да не досаждам днес  Rolling Eyes
Поздрави!

# 282
  • Пловдив/София
Искам също да честитя на всички момичета,които вече са гушнали малките слънчица Hug  Hug

# 283
Майче, да ти е жива и здрава малката бебонка!!! Hug

Заваляха бебетата и при нас, толкова е готино да намираш такива новини всеки ден  Heart Eyes Мен не ме е шубе, нямам търпение дори! Wink
Леле снощи беше кошмарна нощ!  ooooh! Първо такъв задух, място не можах да си намеря в леглото при отворен прозорец, разголени кълки и никаква завивка Tired После пък тая градушка дето се изсипа и тия светкавици дето направиха от ноща ден.. кошмар.. Хубаво, че днес времето е хубаво и не вали  Peace

# 284
  • Бургас
Честито и на Мая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт