Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са рисковете от излагане на гореща вода за краката по време на бременност?
Какви са рисковите фактори за гъбични инфекции по време на бременност?
Какви са цените за раждане в Токуда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са рисковете от излагане на гореща вода за краката по време на бременност?
Излагането на гореща вода може да причини подуване на краката по време на бременност, така че се препоръчва да се избягва. По-хладната вода е по-подходяща, тъй като помага за облекчаване на отока. Акушерката подчертава, че горещата вода може да доведе до проблеми с кръвообращението. Това е важно предупреждение, тъй като подуването на краката е често срещано по време на бременност.
-
Какви са рисковите фактори за гъбични инфекции по време на бременност?
Рисковите фактори за гъбични инфекции по време на бременност включват прекомерна консумация на сладки и тестени изделия, използване на ароматизирани сапуни, душ гелове и интимни гелове, стрес, носене на синтетично бельо, прием на антибиотици и противозачатъчни средства , начална фаза на диабет, хормонален дисбаланс и други. Препоръчително е да се консумират кисело мляко и грейпфрути за предотвратяване на гъбични инфекции.
-
Какви са цените за раждане в Токуда?
Цените за раждане в Токуда са увеличени, като се посочва, че за здравно осигурени лица цената е 1500 лв. за раждане, независимо дали е секцио или нормално. За бебето се предвижда цена от 300 лв. при нормално раждане и 500 лв. при цезарово сечение. Епидуралната упойка остава на същата цена от 150 лева.
-
Какви са предпоставките за лесно раждане според бабите?
-
Какви са предимствата от раждането в днешно време?
!Да и е жива и здрава принцесата.Да ви се оплача -аз вчера бях на консултация и съм много притеснена. Мислех си,че ще има хубави новини а то.... Док ми каза,че бебето изоставало с 2 седмици и половина
.И питам как така, а той вика ми трябва да си 35-36 седмица, а размерите на бебето отговаряли за 33 седмица
. Направо ме разби.Предписа ми да пия Дузодрил- за подхранване на плацентата и след 10 дена пак на преглед.И ако пак е така бебчо,щял да ме прати в болница на системи за подхранване
. Мисля си дали той нещо не греши или ми е объркан термина
. Като лежах преди 10 дни в болницата не ми казаха такова нещо - всичко си беше наред
Надявам се да греши,че незнам ще полудея от мислене
.
,само 2 пъти се будих .

Напомни ми миналото лято като работих аз на нашето магазинче и как искаш не искаш ,ама научаваш всичко. Всеки идва да те информира без да питаш
Мерси и за сайта -аз лично не го знаех. А съм се ровила из други, но на този не съм попадала
За щастие не много де, ама установих, че като вървиш ти отичат наистина повечко. Вчера като излизах и вечерта се бяха подули и най-вече десния крак. Ама в хладка вода се оправят , а и майка ми даде едно кремче за крака което освежава и ти става леко хладно от тях
А, тя и Kory вече го е казала
Обачееее... от другото зърно изведнъж потече една огромна мазна капка. Не мога да обясня защо, но на мен ми стана адски гадно в този момент
Направо ми се изправиха космите на врата... 

4естити на мама Мая да и е жива и драва и много послу6на