Всеки излишен килограм топим не с вълшебна пръчка, а с Дюкан - 104 тема

• 45 871
  • 966
  •   1
Отговори
# 30
buborok, триците ще ти помогнат за 00-те. Иначе лененото семе аз си меля една с.л. в кафемелачката, и си го слагам в млякото.

# 31
Сутрин на гладно смелено в кафемелачка с кисело мляко + овесените трици 1 към две съотношение

# 32
  • София/Осло
Брех тая първата картинка с розовия бански еееееееееее направоооо  Sick
Да ви кажа, изрекламирах режима и вече имаме последователи и тук  Flutter
Аз се улях тия дни в яденето на скариди..като обезумяла  съм  Joy
Чатърки  Hug
Вещи, фоли, кри, бубе, мише, бачи, айсче Heart Eyes
buborok -лененото и аз го ям с киселото мляко, преди го слагах в палачинката ,но някой каза, че не е добре да се обработва топлинно  Peace

# 33
Предишната тема я пропуснах

Да кажа за лененото семе - след като се смели трябва да се държи на студено!
Аз го държа в една кутия в хладилника

# 34
От утре и аз ще спазвам Дюкан с вас и започвам първия етап. Rolling Eyes Дано да има ефект..данооо. Grinning Днес ми е последния ден преди ''новото хранене''. Mr. Green Сутринта ще ходя да си взема трици и кисело мляко. Simple Smile Браво за страхотните резултати на всички. Peace

# 35
На новите--добре дошли.

Аз ленено семе си меля само за два дни, казват, че не е хубаво да престоява.

Тази вечер се натъпках като прасе--правих задушени телешки пържоли от филе с гъби и мляко. Станаха много вкусни. И съответно се поолях с яденето, нарязах си и един домат да не би да заслабна случайно. И сега направо ми е тежко, едвам дишам.

# 36
Привет на всички!
Вече ще стане около месец, откакто нямам време и възможност да отварям темите ни, но сега влизам, че ми дойде моментът за отчет.
Утре правя 4 месеца с Дюкан и през последния от тях се разделих с 4 кг. (да не чуе дяволът, и петият е на път, но отчитам само цели кг, които съм затвърдила в поне три последователни дни). Общо за четирите месеца - свалени 14 кг, което си е под средното дюканско темпо за такъв период.
Навярно ще ви се види малко и бавно, обаче аз се радвам, че това време вече е зад гърба ми, а килограмите са запратени в небитието (и само от мен зависи дали завинаги).Изпитвам и удовлетворение, да не кажа самодоволство, от това, че съм много стриктна и нямам издънки.
Режимът продължава да не ми тежи, утвърдих си нови навици и за пазаруване, и за готвене, и за хранене и всичко става по-бързо и с лекота. Съпругът ми стигна до 73 кг и тези дни ще влиза в трета фаза, а аз си продължавам с втората в ритъм 5/5.
По случай четирите месеца си пуснахме изследвания - пълна биохимия и всички показатели, вкл. холестеролът, са отлични.За собствено спокойствие трябваше по-рано да направим тези изследвания, но пусто време все не достига.
Макар че не можех да ви чета доста време (явявах се на конкурс, започнах нова работа, пътувах в командировки), продължавах да се чувствам една от вас. Вие сте будната ми, жива съвест!
От сърце благодаря на "старата гвардия" за съветите, информацията, споделения личен опит. Изключително ценен е блогосайтът, който вече представлява една богата енциклопедия "Протал в България"! Огромна благодарност за тези, които са го създали и го актуализират.
Специален поздрав на наборчето ми prysila за месечинката и за страхотния резултат!
Ние си продължаваме семейно до победата! На всички нас - и ветеранки, и новобранки - желая успех!

# 37
Отчет и от мен.
Свалям бавно ,но славно Hug Кантара ме обича  Mr. Green
Надявам се скоро да съм на пейката на 5-ците Rolling Eyes
Имам проблем с течностите -по време на разходка постоянно се оглеждам за тоалетна Crazy
Отивам да метна нещо на скарата,че започнах да вия от глад Tired

# 38
  • Варна
Здравейте пак
Тъкмо хапнах и реших пак да ви наобиколя  Wink
Ей, тази на първата снимка направо ще ме откаже да нося розово. Винаги се чудя откъде успявате да ги намирате тия снимки  Confused

Бермудез, радвам се че съм стимул за някого  Wink, мерси  Hug
КатеДжин, настигаш ме ти, ама аз ще бягам  Wink
Мадикен, защо се включваш толкова рядко, само от месечинка на месечинка? Пиши по-често за подкрепление, че сме само двечки на тази дата. Между другото резултата ти е много добър  Peace Браво  smile3501

ПП Утре отивам да купувам Ескимо

# 39
  • гр.София
Докато говоря, проверявам домашни и следя новините сте прехвърлили нова тема, а поста ми остана в старата, сори.

wish за Л-карнитина Виж http://healthmarket-bg.com/?page_id=101. Особено е ефективен да се взема 15-30мин. преди активен спорт. Но попроучи се нещата, защото http://www.dieti-otslabvane.com/L-carnitine - нерижимни за този режим.
Попаднах на нещо интересно - като гел - http://www.4fitnessbg.com/profile/l-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0% … 0%B3%D0%B5%D0%BB/

За лененото семе ми е въпроса - само в дните с ПЗ ли го взимате или и в дните на П - може ли несмелено, да си го дъвчеш като ядки, нещо не успявам - имам само кафемелачка и няма резултат с меленето.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 20:12 от dilu

# 40

Мадикен, защо се включваш толкова рядко, само от месечинка на месечинка? Пиши по-често за подкрепление, че сме само двечки на тази дата. Между другото резултата ти е много добър  Peace Браво  smile3501

ПП Утре отивам да купувам Ескимо

Верно ли сме само двете?! Гледай ти! Е, тогава трябва да влизам, няма да те оставя самичка, я!
Само че така ми е разграфено денонощието, не е истина просто! Надявам се обаче нещата да се поуталожат и влязат в релсил
P.S. Ескимо пия и аз - от втория месец, та досега и не смятам да го спирам.
P.P.S. Prysila, като ти гледам целта, влизам в размисъл - дали да не се полакомя и аз за още и някое килци?! Успех ти желая!

# 41
dilu да споделя - в началото като нямах натрошено ленено бях набарала едно с цели зърна, ама няма много голям ефект, т.е. излиза си необработено на митницата  Crazy - та за да мога хем да го ползвам, хем да не го хвърлям от вечерта си го накисвах в киселото мляко, щтото във вода става много лигаво. А относно това в кои дни да се взема - да кажат ветеранките аз нямам думата в случая  Peace

# 42
Аз го меля в кафемелачката, и става доста финно.

# 43
  • Варна

Верно ли сме само двете?! Гледай ти! Е, тогава трябва да влизам, няма да те оставя самичка, я!
Само че така ми е разграфено денонощието, не е истина просто! Надявам се обаче нещата да се поуталожат и влязат в релсил
P.P.S. Prysila, като ти гледам целта, влизам в размисъл - дали да не се полакомя и аз за още и някое килци?! Успех ти желая!

Hug Peace
По колко капсули Ескимо взимаш на ден ?
Колко си висока ? Аз и на 62 кг. няма да изглеждам много слаба, така че си решавай за целта  Peace

# 44

Hug Peace
По колко капсули Ескимо взимаш на ден ?
Колко си висока ? Аз и на 62 кг. няма да изглеждам много слаба, така че си решавай за целта  Peace

Само по 3 - по време на хранене (обяд или вечеря), за да не са едновременно с триците.
Висока съм 172 см и на 65 кг изглеждам прилично. А ти колко си висока?

Общи условия

Активация на акаунт