Всеки излишен килограм топим не с вълшебна пръчка, а с Дюкан - 104 тема

• 45 871
  • 966
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Изчетох тази, но старата ще дочитам утре  Embarassed
Благодарско на трудещите се за уютната ни тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Благодарско и за ценните съвети за лененто семе и ескимото  Hug   bouquet
Поздравелния за всеки свален грам, както и  търпение и кураж на задържащите  Hug
Аз след заръщането си в правата вяра,  днес пак видях минус на кантара  Hug Малък, ама минууууус  Hug Laughing Кеф  Mr. Green
Желя ви лека нощ и спокоен утрешен ден!
А рецептите в блог-сайта наиситна са страхотни!!!Благодаря на всички за споделеното   bouquet

Утре пак ще ни дъвчат режима в "тази сутрин" - как не им писна ей  Rolling Eyes Sick

# 76
Домъъъъъъъък...
В новата тема ще съм супер примерна и режимна.
Обещах!

# 77
# 78
  • София
Аз изглежда през тема пиша... Crazy За да спазя традицията..

Продължавам да съм си режимна, на 5/5 съм. Отделно всеки ден тренирам на кростренажора по 30 мин. Чувствам се чудесно, килцата бавно падат, но пък определено промяната във формите е огромна.  Peace

Чета, че за добавки си говорите - аз започнах да пия ленено масло. Пих и Л карнитин около 30 дена и сега правя почивка. Бих ви посъветвала да не си вземате български Л карнитин, четох доста негативни отзиви. По-добре си купете нещо по-качествено и ефикасно. Разбира се, за да има ефект е нужен и спорт задължително.  Peace

# 79
Да, и на мен много ми допадат! Благодаря на всички за споделените рецепти! Сега си направих пиУешката супа П и май доста добре стана! Утре ще я пробвам още на закуска! Laughing
Май на някого не му харесва световния успях на Дюки и иска да го разклати... Няма как да стане, според мен! Naughty  Ма нека си говорят, щом си нямат друга работа!!!

# 80
  • my own world....
Мерси за отговорите за лененото семе, ама аз питах: АПЕТИТЪТ увеличава ли се от него....вие ми отговорихте какво ли не  Joy
А иначе инфото на Лени_плд е както винаги изчерпателно - особено частта с ДЪРЖИ СЕ НА ТЪМНО....То и капсулите дето пия вече цял ден (3 бр) са черни и са в черна опаковка.

Ха добре дошли на новите Simple Smile  bouquet

На останалите:  Hug

# 81
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Лейди   bouquet, аз пия ленено масло - не ми се покачва апетита от него - даже като че ли ми позадейства свалянето.

Последните 3 дни - всеки ден отчитам малки минусчета - по 200/300 грама, но все пак!

Надявам се че си по-добре!  Hug

# 82
  • my own world....
По-добре съм - преди малко ми махнаха конците Flutter

Питам аз доктора: кога мога да правя коремни преси...А той : Ама ти полудя ли, едни искат коремни преси, други на протеинова диета...Казах му, че и аз съм на протеинова диета  Twisted Evil

Та коремни преси - след 3 месеца, дай боже да съм в 3та тогава, че съм планирала и Л-карнитин, ама без движение - тц, няма да го пия.

И утре ми е П ден, а после - ехааа зелева супа   chef Да пораздвижа малко нещата Simple Smile

# 83
  • Пловдив
Здравейте Дюканеси!

Гледахте ли полуфиналите на Евровизия? Люси Дяковска не успя да премине нататък, но затова пък арменската дива е на финал. Та аз лобирам за нея като ви поздравявам с песента й....
http://youtube.com/watch?v=JFP85PqH8Dw

Четох най-внимателно и разбрах, че съм яла лененото семе от 2 седмици насам и съм си мислила, че нещо си прибавям полезно към организма и даже започнах да си внушавам, че ноктите ми стават по-здрави, а то се оказа, че понеже не съм ги мелила семената, всъщност само съм ги траснпортирала през червата до естествения им изход ли???  newsm78

Аз нещо съм дремуцала в темата, в която сте обсъждали,ч е задължително трябва да се мели лененото семе, явно.

Ей, и в събота да гласувате за Сирушо Simple Smile  bouquet

Лека нощ, момичета и много   luvbed luvbed

# 84
Здравейте сладури!
Честит имен ден на всички именници - да са живи и здрави и много щастливи  newsm51
Аз съм много щастлива  newsm44 - днес ходих на пазар за малко нови и по мярка дрешки и съм много доволна от това, че мога да си купя неща, които ми се носеха преди и не можех да си намеря размер  newsm68 .
Във връзка с всички тези непрекъснати коментари за диетата ни - явно трябва да свикнем, защото ще стават все повече злобарите. Но пък ще стават и повече слабичките и усмихнати хора  smile3521. Не мисля, че има смисъл да се хабят излишни нерви за неща, които не заслужават.
Лека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 85
dalka, dista 46, deata, raly, Орелия, lenny pld  благодаря ви за информацията за лененото семе.
La Lune пожелавам ти успех и много минусчета
Madiken свалям ти шапка. Страхотно резултатче. А как си склонола мъжа си да почне, незнам. За сега аз не успявам. Успех понататък

# 86
Е, не, не се търпи!
Утре пак ще ни обсъждат диетата по БТВ-Тази сутрин, ама ще им тегля една майна аз, ако са решили да говорят врели некипели. (току що видях рекламата за сутрешното предаване).

Благодаря Орелия и смайлс за отговорите

Миналия път станах рано и ги гледах. Смешна работа, нищо съществено. Този път няма да го гледам. То се знае - пак ще ни плюят. А ние продължаваме още по мотивирани Laughing

# 87
  • Някъде там...
запис  Hug

Честит имен ден на lenny_pld и на всички именнички!
Бъдете живи , здрави и слабички!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 01:14 от MimSss

# 88
  • Пловдив
момичета, здравейте  - днес ми свърши третия протеинов ден - легнах си подобаващо като не пряядох, а както става ... откакто съм на тази диета само сънувам ядене Simple Smile а не съм много надпормена от 57кг искам да стана 50, и сега се събудих освирешяла от глад  - в хладилника има шоколадови бонбони Wink а отвън една супер вкусна хлебна питка Wink и сега си направих един зеленчуков больон, но май още продължава........ дали няма да прегреша с бонбонкитеее  newsm78   chef дайте съвет - да се храня преди да лягам ли друг път Wink

# 89
  • варна
Не, не се храни и ги махай тия бонбони, за да не ида аз при моя хладилник/шегувам се/ и после да те обвинявам.  Hug за всички дюканки

Общи условия

Активация на акаунт