Всеки излишен килограм топим не с вълшебна пръчка, а с Дюкан - 104 тема

• 45 871
  • 966
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Испания
Добра вечер, момичета!

Днес пробутах тъй наречената пуешка шунка на нашите, защото аз изобщо не можах да я ям - не стига, че е безумно солена, ами е и гадна, абе отврат  Sick Явно вече съвсем съм свикнала на чисто и безсолно месо, та това не ми понася, а и нали съм в ПМС имам нужда от качествена храна.

Не съм, първата пуешка шунка, която си купих, когато започнах режима и още не бях ориентирана много, горчеше от сол. Вечерта си отрязах няколко парчета и ги накиснах във вода. Сутринта нямаше грам сол в тях. Обезвкусиха се, но поне не бяха солени. Изядох се, защото "пени се, не пени - пари са давани за нея".  Grinning

Вещи, чудесна тема! Благодаря!  Simple Smile

# 62
малко ОФФ: гледам ви линийките, даже и аз преди време си направих две, но едно единствено нещо не схванах- как се коригира теглото на линийката, след като се създаде тя???

друго- аз пък изобщо не си спестявам меренето на кантара сутрин, когато си отворя очите първата ми работа е да отида до тоалетната, да измия зъбите и после да се притегля  Mr. Green

надявам се скоро и аз да се наместя на пейката при петичките, а шестичките да останат в миналото, ще видя кога ще стане.. Simple Smile

# 63
Здравейте, мацки! 4470
Днес ми е втори ден от ударната, чувствам се добре, вече свалих първия си килограм! Grinning Grinning Whistling Утре ще разбера дали има и повече, днес си купих електронен кантар и ще е по-лесно отчитането! Laughing
То може да се окаже и че е било грешно показанието за началните ми кг, но нищо, хайде... Сутринта си видях разлика и на механичния, така че приемаме каквото съм регистрирала досега. Важното е, че действа! Simple Smile
Само че вече имам проблем с smile3550 !!! Sad
Чудя се защо толкова рано, все пак 2ри ден е едва... Хапвам по 2 кисели млека на ден, да не би те да влияят така? Sick
Утре ще ям само супа и варено бутче, да видим. Ленено семе ли са си взема, посъветвайте ме... Може ли в 1ва да се пие то?
Извинете ме, виждам, че се повтарят въпросите в темата, но ми е важно... Не обичам много риба, така че маслена не ми се яде, а за лекарства мисля, че не е сега моментът.
Весела вечер на всички засега! Heart Eyes

# 64
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Привет, привет Simple Smile Simple Smile Simple Smile
по-добре късно, отколкото никога = по-добре 4 страничка отколкото да не мога да ви намеря в навалицата от теми  Crazy
днес хапвах като за световно, спи ми се, бодито ми не ще и не ще да забрави тези 75, но ще го мисля утре  Tired
лека нощ принцеси дюканеси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
  • Испания
малко ОФФ: гледам ви линийките, даже и аз преди време си направих две, но едно единствено нещо не схванах- как се коригира теглото на линийката, след като се създаде тя???

Влизаш в профила си, натискаш бутона за промяна на профил и там, където ти е линка на линийката, сменяш само числото, показващо актуалните ти килограми. Така е поне с моята линийки, предполагам, че важи за всички.

# 66
labello, отиваш в профила си и променяш цифрите в кода, който си копирала.

farfallina, трици ядеш ли? Те помагат за 00.

# 67
labello, отиваш в профила си и променяш цифрите в кода, който си копирала.

farfallina, трици ядеш ли? Те помагат за 00.

Амиии, честно да си призная, мислех да започна във 2ра, но.....  Confused
ОК, утре ще си потърся! Мерси! Grinning

# 68
  • гр.София
Вижте това:
Билколечение
• Загряващите подправки (джинджифил, канела, карамфил и лют червен кайенски пипер) в храната или сварени на чай поддържат артериите в добро състояние, стимулират кръвообращението и разширяват кръвоносните съдове по ръцете и краката.
• Изпивайте дневно по 3 чаши чай от гинко билоба, който действа противовъзпалително на артериалните стени и предотвратява образуването на вреден окислен холестерол.
• Яжте редовно суров чесън или го пийте във вид на таблетки. Той понижава високото кръвно налягане и спомага за свободното протичане на кръвта. Чесънът намалява нивото на холестерола и окисляването му с липопротеини с ниска плътност.
Антиоксидантите бета-каротин, селен и витамините С и Е имат особено значение за защитата на кръвоносната система.
В края на http://www.lekar.bg/news-56/info-238

bouquet Благодаря за идеята за накисване на лененото семе и маслената риба/вкусно, а явно помага и за 00/
Лека и отслабваща

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 15:32 от dilu

# 69
Добра вечер! Simple Smile
Добре дошли на новите попълнения   bouquet тайната е търпение и ядене  cook Simple Smile

Честито на минусчетата, а на задръжащите /включая и себе си щото от няколко дни все едни и същи цифри гледам Crossing Arms/ - момичета, най-доброто предстои!!! smile3508

Скорпи, надявам се, че си намерила трици  Simple Smile

И аз да благодаря, че ме подсетихте за лененото семе  Hug  и на Орелия за подробното инфо. Съвсем го бях забравила семето. Преди го вземах всеки ден, но се подувах от него - вземах по 2с.л. на ден при това с поне 4с.л. трици и да не казвам какво ми беше  Sick  Заради количеството /и на семето и на триците/ е било, ама кой да се сети  Banghead И тогава го спрях. Сега си стои в шкафа и чака ред да се присетя за него  Whistling От утре пак ще опитам с него, но с 1ч.л.

И едно въпросче пак за лененото семе - някой може ли да ми каже как точно му влияе топлинната обработка  newsm78 ? Само губи ценни качества или/и придобива негативни или и друго има?  newsm78

Лека и много отслабваща нощ  Heart Eyes newsm46

Пп/ Някой от вас стават ли вечер за среднощни похапвания newsm55 случвало ли ви се е?

Едит: Някай може ли да ми каже как да "стигна" до чата?  Praynig Може и на ЛС. Благодаря!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 23:18 от само_минавам

# 70
Пак да попитам......

Някой знае ли защо не се вижда нищо в Продукти от блог сайта  Thinking

# 71
Е! Гуди! Пак си в поетична треска   bouquet
 newsm78 Рене, наистина не се отварят, но наче като вляза с парола и ми показва, че има 28 публикации. Ще трябва да се пита на по-горно място или да се изчака утрото  Wink
Ей, момичета! Магьосници сте   chef Страхотни рецепти има. Скоро не бях се зачитала в тях.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 23:28 от baci

# 72
Е, не, не се търпи!
Утре пак ще ни обсъждат диетата по БТВ-Тази сутрин, ама ще им тегля една майна аз, ако са решили да говорят врели некипели. (току що видях рекламата за сутрешното предаване).

Благодаря Орелия и смайлс за отговорите

# 73
Хех, дано да е по-рано, че да съм в крак с инфото Simple Smile))
Хайде - лека!

# 74
Разбира се, че ще говорят врели-некипели. Няма какво смислено да кажат.
А пък аз ще им кажа

А на вас - лека и отслабваща (и фитнесова) нощ!

Общи условия

Активация на акаунт