Препоръка за невролог варна

• 232 432
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
За тази събота - 15.08 ,д-р Делиганева  ще отсъства от Варна и няма да приема в детки медицински център на ул,,Гурко"
Дано да няма вече записани! Confused

# 121
Здравейте момичета,
Искам да споделя моите впечатления от д-р Делиганева.
Ние ходим при д-р Щилиянов, но тъй като той беше в отпуск, а ни трябваше спешна консултация с невролог, започнах да се ровя във форума и попаднах на някои ваши мнения и реших че ще запиша час при въпросната невроложка. И така отидохме при нея. Аз лично съм много разочарована от некомпетентността и.Наговори ми куп глупости които изобщо не са вярни./За тези неща бях питала д-р Георгиев неврохирурга в София/.И мисля че тя няма достатъчен опит с деца и затова се получава така, аз лично не бих отишла втори път при нея. След като се върна д-р Щилиянов отидох за трето мнение той ми каза абсолютно същото което и д-р Георгиев.Така че бих се доверила на двама доказани специалисти.Това е моето мнение за д-р Делиганева

# 122
  • Варна
fifi82 всеки си има право на мнение. Аз за това водя детето си в София.

# 123
така е siqna.muk , но нали затова си пишем тук всеки да сподели мнението си по темата. Винаги има доволни и недоволни. Радвам се че вие сте доволни Simple Smile

# 124
Здравейте мами. Извенявам се, че влизам в темата ви, но имам нужда от мнение: прочетох по нагоре, че проф. Минчев е много груб. Но ме интересува вашето мнение относно професионалните му качества. Мога ли да се доверя на направено от него ЕЕГ и разчитане, според вас разбира се. Разбрах, че ЕЕГ се прави и в будно състояние и под упойка. Но той не приемал за достоверни тези в будно, а правел само под упойка. В момента съм в чуденка и събирам всякакви отзиви. Благодаря ви много и много весели моменти с дечицата ви.

# 125
  • Варна
Ами аз само чувала за него, но нямаме опит там. Доколкото съм чувала май и други хора ходят при него за еег. Надявам се да се включи някой който може да ти помогне с повече инфо.

# 126
Ние сме правили 2 пъти годишно ЕЕГ та при проф. Минчев от 1999г. до 2007 май месец последното и винаги в будно състояние! Започнали сме ,когато дъщеря ми беше на 10г.
Виждала съм да слагат упойки само на деца ,който не могат да стоят мирно и плачат!

# 127
Благодаря ви, става въпрос за 2 годишно дете.  Детето е имало 1 ЕЕГ /правено от д-р Щилянов/, което ни казаха, че е добро; впоследствие се оказва, че има препоръка за повторение след 1 месец и е направено ново от д-р Стойчева, което показва данни за епилепсия. Следва 3-то при Минчев и неговото заключение е, че детето има нормално ЕЕГ и няма данни за епилепсия. Аз днес говорих по тел. с него и бях шокирана от грубото му и надменно държане.

# 128
litula, про кого по точно правихте 1вото ЕЕГ ,доц. Цеков или д-р Йорданова!
Спокойно ли беше детето при това ЕЕГ!
Да разбирам ли ,че 1вото и 2рото ЕЕГ са правени на различни места и от различни специалисти разчитани!
И като последно ,каква е причината поради която правихте това изследване!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 23:13 от Vanq 66

# 129
  • Варна
Ванче и аз разбирам че еег-та са правени и рачитани от различни специалисти. А не трябва ли при един и същ да се прави за да няма обърквация. Че май така е станало.

# 130
litula,д-р Щилянов е невролг,но не прави ЕЕГта,а проф. Минчев има толкова много пациенти почти от цяла североизточна БГ и може да не се е досетил за кое детенце става дума.
Ще извиняваш ,но разледах някой от твоите публикации и видях ,че пишеш и за хидроцефалия,за нея казаха ли ви нещо!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 22:56 от Vanq 66

# 131
Здравейте, отсъствах малко. Значи първото ЕЕГ е правено при Шилянов и на нас /без да сме видяли/ ни беше казано, че е добро. В последствие научихче, че има препоръка за повторение, което не е направено. Прави се второ при д-р Стойчева, което ни казват, че вече е лошо /с данни за епилепсия/. Тогава се направи третото при Минчев, и за него е нормално. Първото и второто са правени без упойка в будно състояние, третото с упойка. На първите две детето е било абсолютно спокойно /казват, че не е мърдало, стояло си мирно и кротко. Ние като чухме за второто ЕЕГ поискахме и трето. На нито едно не сме присъствали. А повода да се направят първите две, детенце е имало проблеми. Имало е консултация от д-р Литвиненко, имало е съмнения за ДЦП, скованост на крайници, но това когато детенце е било на 11месеца, а после не е правена консултация пак с Литвиненко, а са почнали с другите, а пък и детето е проходило, тромаво в момента и само за ръчичка. А всъщност на нас ни е предложено за осиновяване.

# 132
  • Варна
Детето ли ви е предложено за осиновяване? Ало е така и има нещо, мисля че трябва отново да се консултирате със специалист за да може и на вас да ви се обясни. Колко е голямо детето?

# 133
Да, предложено ни е. На две години е. И сега вече има: едно ЕЕГ, което е с препоръка за повторение, едно лошо - в будно състояние и едно хубаво  но с упойка. И може ли да имаш лоши ЕЕГ и пак да си здрав?

# 134
  • Варна
И може ли да имаш лоши ЕЕГ и пак да си здрав?

Ами мисля че не. Не съм чувала. Щом еег-то показва че има нещо нередно значи има.

Общи условия

Активация на акаунт