Имам много запазени неща от сина си. И днес, когато дъщеря ми облече някоя негова дреха, с гордост заявява, че е била на батко й
Гушкам те силно!
всичко беше толкова идеално... до момента в който родих и на другия ден оперираха моето ангелче... горкото беше с много увреждания... благодарение на д-р марков, който нищо не видя на прегледа... и все пак то се бори цели 42 дни... всичко бяхме подготвили, но така и нищо не използвахме
болката е толкова голяма... пазя си всички негови дрешки и всичко останало... незнам дали бих ги използвала занапред, но и не искам да се разделям с тях... мисля единствено комплектчето за изписването да подаря на някое бебенце и огромния пакет памперси които ми останаха. имах цял фризер със замразена кърма, но я изхвърлих... тя си беше за него... сега съжалявам, но ... иначе в неделя стават 40 дни ...
за тогава съм купила дрешки на бебето на моя много добра приятелка... така се правело
снимки имам само от родилното... поне успях да прекарам първия ден от живота му до него... и после последния... бяхме с него до края...