Финални дни за всички 4-токласници...

• 24 091
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лети,  Hug. Наистина много боли, милата Бети.  И аз мисля, че е добре да си вземете друг домашен любимец  Peace. Не мога да си представя да загубим Чара. Толкова свикнахме с нея, че си е част от семейството. Но рано или късно и това ще се случи, но колкото и да сме наясно с това  никога не сме подготвени  Hug.  .

# 181
  • Sofia
Здравейте !Нека се запиша първа за новата седмица Laughing
 Лети,много е тъжно Sad,но е неизбежноПреди 2 седмици почина едната костенурка на племинничките ми  .Много плакаха, но сестра ми реагира бързо,купи им друга и нещата са наред.То костенурката не е кой знае какво,но за децата си е травма.Вземайте си друг любимец и дано детенце бързо свикне с него.
 Това за зеленото у-ще е ужасно. Ние ходим от 1-ви клас всяа година, и условията винаги са били чудесни.Такива хора не знам какво заслужават!
 Пробният изпит мина, и честно казано съм разочарована от представянето на сина.Очаквох по-добър резултат от предният път, а едва ли ще изкараме и толкова  Sad.Не можах да го науча да не бърза това мое дете.В 11.10 звънна да го прибирам,че е свършил. А всъщност  всичко е объркал.Но - здраве да е, ще видим на 21.Ако не поне съм спокойна,че нашето у-ще не е толкова лошо.
 Е , изплаках си болката, а сега желая на всички успешна седмица и само положителни емоции   bouquet.

# 182
Пробният изпит мина, и честно казано съм разочарована от представянето на сина.Очаквох по-добър резултат от предният път, а едва ли ще изкараме и толкова  Sad.Не можах да го науча да не бърза това мое дете.В 11.10 звънна да го прибирам,че е свършил. А всъщност  всичко е объркал.Но - здраве да е, ще видим на 21.Ако не поне съм спокойна,че нашето у-ще не е толкова лошо.

Същата работа - и при нас излагацията е на ниво - все едно описваш сина ми Sad Sad Sad с огромната разлика, че при нас проблема е голям защото в старото училище просто не мога да си представя, че може да остане ooooh!
Охххх не знам много ли искаме от тях, времето ли не им е дошло още.... така се надявах, че му е увряла главата.... Sad но не би.......

# 183
  • с/у ОколоМръсТното
Лени, Али  Hug
Ми то на децата им писна... искат и те малко почивка... Явно за това са се разконцентрирали, а не че не знаят.
Но спокойствие... ще се подредят нещата   bouquet  bouquet

Летка, милата ми Бетичка  Heart Eyes... погушкай я днес, полага й се...  Hug
Много е трудно и няма дете, което да не реве...
Ние гледахме една рибка, хваната от Панчарево (сигурно изчезващ вид  Twisted Evil) повече от 3г. в кофа в банята. Когато умря Генда (от многострадалната Геновева идва името й), скрихме от щерка ми за поне 3-4 дни.
Но веднага след като научи се скъса от рев.
М.г. през август нашето морско свинче заболя. Дадох всичко от себе си... 24ч. ми беше в скута, а я хранех през 20-30 мин. по часовник, за да оцелее. Много я обичам, признавам си, но положих макс. усилия най-вече заради щерката. Не искам и да си помисля, какво щеше да бъде ако беше умряла... Tired

Обаче пък най-бързо се лекува тъгата с ново животинче. Факт е, та си помислете...

Лени, щом мъж ти има алергия към котки, по всяка вероятност и към зайци ще има. Та и вие си помислете...
Lovi , ма за Елдород ли става дума? Пък на много места само хвалби съм чела за там..., а виж ти, каква била истината  Thinking ц ц ц... ужасия  ooooh!

# 184
Шанко, и аз вече искам почивкааааа  ooooh! ooooh! ooooh! Побърках се...
Но при нас просто нещата са доста усложнени - трябва да намерим ново училище. И тази неизбежност ме убива / естествено на Боби не съм му поставила нещата така ултимативно, но той ги усеща и сам си казва, че трябва да намерим по-добро училище/.
Уж се е нахъсал, а всеки изпит е едно и също - излиза доволен, решил е задачите и после като видим резултатите  Outta Joint Tired ooooh!
Вчера чак ми дожаля за него - истиски се ядоса, просто не знам вече какво да правя  Tired

# 185
  • Sofia

Охххх не знам много ли искаме от тях, времето ли не им е дошло още.... така се надявах, че му е увряла главата.... Sad но не би.......

При нас странното е,че той самият много иска да влезе. Сам прояви инициативата, ходи на курс и уроци с огромно желание.Най-важното  е,че нещата му се отдават, разбира ги, а когато стане въпрос за концентрация-никакъв го няма. Миналия път, на по-трудни задачи се беше представил по-добре, отколкото сега,когато са много по-лесни. Това ни е пролема на нас- като ни се види лесно и изобщо не се напъваме да осмислим подробно нещата. Не ни трябва чернова, изобщо я караме през просото.Може ли да си тръгне 45 мин. преди края на изпита, без да си е проверил задачите  newsm78.
 Все се надявам този студен душ да му държи студено до 21. Лошото е, че ако не влезем ще е за някакви си от 2 до 5 точки.

# 186
И аз искам да и купим ново животинче. Дори и предложих този път две да са, но тя не иска и да чуе за друго. Нямало друг като Малчо, а и не искала пак да се привързва, че като умряло пак щяло да и бъде мъчно.
Мисля да не я натискам. Като го попреживее сама ще реши, че иска друго и ще и купим.

Лени,Али, децата наистина са уморени и затова така се е получило. Те са си все още малки и не са свикнали на такива психически и физически натоварвания.
Гледам Бети, че от както мина последната матура е като дроб отпусната. Не иска нищо да похване. Дори и на компа не и се сяда. Едвам я вдигам от леглото.
Явно всички дечица са преуморени по това време на годината.
Ако сега не влезат в математическа може пък след 7 клас това да стане. Тогава ще са и по-големи и по ще могат да носят на натоварването.
Но все пак стискам силно палци да се представят отлично  Peace

# 187
  • София
Лени, Али, наистина са мънички още. На нас ни се виждат големи, но са си още дечковци. Аз също се ядосвам понякога, че не мога да оставя малкият на Дани. Днес го бях оставила за 30 мин. за да ми сплетат косата. Бяха и двамата в колата. Като се върнах  ooooh! Косето беше намерил едно кисело мляко и цялата кола, дрехите... всичко  беше омазано качествено и Дани не беше забелязал. Започнах да се карам, но в крайна сметка се замислих, че си е още дете. Захласнал се със Плейстейшъна и нищо не вижда. И аз забелязвам, че вече са доста уморени. Все пак имам мъничко надежда, че ще ги приемат дечицата и Ви го пожелавам искрено   Flowers Four Leaf Clover.
Шани, да Елдород е. Аз отзиви не съм чела. За първи път се доверявам на сайт. Друг път гледам, проучвам, но... Пропуснах да кажа, че шофьора на рейса беше неадекватен. Боляло го глава, защото бил 33 часа на път. След като остави децата, блъсна една кола, която беше паркирала зад него. Цяло чудо е, че децата се прибраха живи и здрави, но за да не се случи нещо лошо на други деца ще вземем мерки. Днес бяхме при Директорката, защото договорът е сключем м/у нея и туристическата агенция и трябва тя да заведе делото. Сега пишем доклади и представяме доказателства. Ще видим до къде ще я добутаме.
Лети, нека тя да си прецени. Времето лекува  Hug.

# 188
  • София
И ние сме в отбора на зле представилите се! Софи никога не стои през цялото време. Излиза по-рано и като и кажем, че трябвало да стои до край тя заявява, че е нямало какво да прави повече.... Нищо, че има нерешени задачи, тя няма какво да прави!  #Crazy И по правило винаги обърква лесните задачи, а трудните ги решава. На олимпиадата към 80% от децата бяха решили едната задача, а около 20% другите две. Нашата беше решила трудните, а на лесната имаше 0 точки... Но изобщо не драматизирам, аз съм много доволна от сегашното училище!
Лети, много тъжно! Аз не мога да кажа, че моите деца са преживявали драматично раздялата с някоя от рибите си, но аз самата много страдах при загубата и на двете си котки. Знам каква болка е! За едната беше голяма борба, две седмици лечение и тъкмо мислеха дали да я оперират и тя взе решението сама...  Cry Сега пак искам да си имам котка, но мъжът ми е мнооого против!

# 189
Милички, тук съм вече, в режим на кърмене и цедене #Crazy
Имам си прекрасна малка дъщеричка - Елена, която се роди на 5 юни, 3400 г, 51 см. Зор видях, но друг път ще разказвам. Важното е, че сме здрави и лакоми. Сега да видим как ще се изхранваме! ooooh!

# 190
Агли, прекрасна новина   bouquet

Честита ти малка госпожица! Жива и здрава да е и много да те радва!и да е хубавица, като съименницата си   Wink

# 191
Честито бебче! Да сте живи и здрави да си го гледате. Дано има кой да ти помага.

# 192
  • Canada
Честита дъщеричка, Агли!
Да ти е жива и здрава!

# 193
  • София
Агли, честита малка и хубава дъщеря!
Желая ви много съвместни радости!

# 194
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, АГЛИ! ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!   bouquet
Успех с кърменето!!!

Общи условия

Активация на акаунт