Финални дни за всички 4-токласници...

• 24 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Жива и здрава да е ПРЕКРАСНАТА ЕЛЕНА!!!
От щастие, късмет и безчет обожатели да не се отърве!!!
Много радостни мигове и много поводи да се усмихваш да ти носи, мила Агли и на теб и на всички ви в къщи!!!

# 196
  • Sofia
 Честита дъщеричка!Нека ви е жива ,здрава и щастлива.    bouquet
 И вие да сте живи и здрави,да си я отгледате и и се радвате!

# 197
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА,АГЛИ.
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.

# 198
За Агли.

# 199
О, чудесна новина, да ви е жива и здрава малката принцеса Елена. Ще е много умна и любознателна /ако съдя по баща ми, той е роден също на 5 юни/

# 200
  • Пловдив
Агли , да ти е жива и здрава малката принцеса  bouquet Пожелавам ви  много щастие и радост на цялото семейство   bouquet

# 201
  • София
                                                            АГЛИ ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ХУБАВАТА ЕЛЕНА,ЩАСТИЕТО И КЪСМЕТА ДА СА ПОСТОЯНЕН СПЪТНИК В ЖИВОТА И!

# 202
  • с/у ОколоМръсТното
Агли, четита ти мома ЕЛЕНА!   bouquet
Живи, здрави и много щастливи 
Hug

Чакаме разказ за раждането  Flutter

# 203
Момичета, преди да е изпаднала темата ни на втора страница да взема да попиша малко и да я кача нагоре  Simple Smile

Исках да ви питам знаете ли нещо за учебниците догодина. Нали от пети клас трябваше родителите вече да ги купуват, ама се заговори, че ставали безплатни до 7 клас. Знаете ли със сигурност това така ли ще е, че да се подготвим психически  Money
Аз като се знам, ако има някакви мизерни учебници пак ще купя, ама да си попитам. А и друго си е като ми се каже - безплатно е  Simple Smile Става ми едно такова приятно, че държавата мисли за бюджета ми и за образованието на детето ми  Mr. Green

И друго да ви питам. Нали ще съм един вид отново майка на първолаче и не съм много навътре с училищните неща, затова моля да ме извините  Blush В пети клас ще има ли обиколки по стаите из цялото училище, както едно време беше при нас? На мен това обикаляне никак не ми е по вкуса и ми се струва голяма глупост, та се надявам да са го премахнали.

# 204
Исках да ви питам знаете ли нещо за учебниците догодина. Нали от пети клас трябваше родителите вече да ги купуват...

Нали ще съм един вид отново майка на първолаче и не съм много навътре с училищните неща, затова моля да ме извините  Blush В пети клас ще има ли обиколки по стаите из цялото училище, както едно време беше при нас? На мен това обикаляне никак не ми е по вкуса и ми се струва голяма глупост, та се надявам да са го премахнали.

Лети  Hug привет мила, по първия въпрос нищо не знам. То и не това ми е основното притеснение де newsm78 Живи и здрави учебници ще купим ако се налага, само да има кой да чете Rolling Eyes
А по второто питане, в този аспект и за нас ще е ново това, за което питаш. В някои училища учителите по различните предмети ходят в кабинетите на класовете, но в други / обикновено където са повече класове и не достигат кабинети/ всеки предмет си има кабинет и децата обикалят. По наше време беше така, не ми се вярва да се е променило това пък и има предмети като физика, химия, биология... които просто е добре да се провеждат в определен и обзаведен за целта кабинет Simple Smile

# 205
  • Пловдив
Летисия, на щерката са им казали че учебниците ще са безплатни, но докато не дойде септември нищо със сигурност не се знае.
А относно обикалянето по кабинетите, в нашето училище обикалят, тъй като класовете са много и има недостиг на кабинети.

# 206
Лени, здрасти  Hug
За учебниците си права. Ще купаваме, де ще ходим  Simple Smile Ама рекох да попитам  Simple Smile

Аз четох, че имало училища, където децата били в една класна стая през всички години в това училище и събирали пари да и се правят разни ремонти и така хем облекчавали бюджета на училището, хем им било чистичко и го пазели, щото все пак родителите дават парите и не можеш така лесно го троши  Simple Smile А и не сноват из цялото училище. Мен това ми се стори добра идея.
Иначе за физиката, химията и биологията си права, че трябват отделни кабинети с нужното оборудване, но може примерно само по тези предмети децата да сменят класната стая.

# 207
  • София
Лети  Hug
Като никой не пише аз сама ли да си пиша?Иначе надничам,ама темата взе да замира децата като са отпускарчета.
За учебниците мисля,че са безплатни.
За класните стаи да обикалят се.Но май си зависи от регламента в училището.
Хайде девойки включвайте се по-активно и казвайте кога да стискаме палци.

# 208
И в нашето училище се обикаля, то и без това едвам се побират децата. Иначе до четвърти клас 3 пъти ни сменяха класната стая, все сме правели дребни ремонти  на самата стая. Относно учебниците-и аз така разбрах, че ще са безплатни. Миналата година ни се падна комплект в ужасно състояние, детето беше много разочаровано, т.к. неговите ги върна в перфектно състояние. Аз много се ядосах, тъй като му се уби желанието да пази, след като в крайна сметка получи разкъсани. При нас в края на годината карат децата всяко да сложи учебниците в чантичка и така да ги върне. На есен така и ги раздават- на всяко дете готов комплект. В крайна сметка ни ги подмениха де, но иначе им се казва на децата......пазете ги, че библиотекарката връща скъсаните....ама явно тя изобщо не ги и поглежда #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
Агли, честита девойка! Да е жива и здрава, да ви радва много! Като имаш време, включвай се.

Информация за учебниците дали са безплатни нямам, но по-добре да има безплатни учебници да 8-и клас, от колкото безплатни закуски, които повечето деца поне при нас хвърляха. Въобще инициативата топло мляко си е провал, закуските и сандвичите съм ги пробвала - рядко струваха, а мляко почти не е имало. Госпожата им на род.срещи ни молеше да настояваме да си ги вземат, че иначе ги вземали някакви хора в чували - сигурно да си хранят животните.

И в нашето училище се обикаля по кабинетите.

Изпитът на Мартина по математика е на 18.06.
Ali&Meli,  Laughing май ще чакаме някой да стиска палци, че подготовката у дома е пред провал.
Както и да е, надявам се, че все пак цяла година е учила и сега не е фатално, че я домързява.

МерСедес, много неприятно се случило със скъсаните учебници. Иначе на мен ми харесва идеята да се връщат учебниците за следващия курс, разбира се при условие, че са пазени.

Общи условия

Активация на акаунт