АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 307
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
ramama, ние ще пристигнем по същото време, така че, няма да сте сами!  Simple Smile

# 106
  • София
Няма да има проблеми - писах и в другата тема! Дайте да си разменим малко телефони, а?

Априлска мама, ще взема да ти последвам примера, ако ще се напишква само 2-3 дни и ще се усети, да пробвам непрекъснато да е без памперс! Щото до сега само сутрин го държах, докато сме в къщи!

# 107
  • Sofia
Вени, опитай мисля, че точно след три дни разбра, че с гащички е по добре, но то нали знаеш всяко дете е различно, той една година така и не се докосна до гърнето, едва от няколко дни започна да седи, но ако примерно го държа иначе сяда за секунда и става. Ще ти пратя моя телефон на лични!

# 108
Комарите нахапаха Тони зверски, купих кремче от аптеката, с което да го мажа, че се е подул целия. Купих Аутан джуниър, така че от утре почваме с него да се мажем - и денем го има комарите, крият се в храстите и дърветата. #Cussing out Ухапали са го вчера зад ухото и днес то му стърчи - понеже от подутото отзад му подпира. И е доста смешен, но на мен ми е жал...

Гледам Айдъла и не мога да пиша, хайде утре пак! Joy

# 109
  • Boston, MA
Много, много се радвам, че Тони, Симонка и Стани вече са добре!

И аз ще се похваля - теста за Лаймската болест излезе негативен, слава богу. Въпреки това, Дани има нова порция сополи, те не ме притесняват толкова, но вдига и температура (сериозна) два дни, та се гледахме вкъщи. Утре обаче вече на градина, че пощуря. Тръшкане с пълна сила, всичко наопаки. Аз се карам също само ако има агресия (изсипване на пясък и цапане не го броя, шляпане в локви също), май съм от най-лабавите по възпитанието, но така ми идва отвътре.

Татянче, нашите ходения по хотели са така - или апартамент вземаме, или поне тераса да има (ако е топло). Вечеряме рано, детето заспива, родителите пиянстват.  Mr. Green

# 110
  • Варна
Добро утро!
Макситрола става и за гъбички по нокти или на други места. Колежката ми го препоръча горещо по тоз въпрос. Явно тия капки за очи стават за всичко:)
Къде се загуби Смини?
Вчера осветихме строежа на една кооперация и после съответно банкет:) То аз от предната работа с банкет си тръгнах (е, не беше в моя  чест) и сега пак.
Ще местим офиса в морската градина , някъде до Делфинариума, така мами, като дойдете във Варна и се разходите, минете да видите робите на труда. Щефа каза, че беседка ще построи, от нашите материали (който му е интересно ей, тука бачкам  www.creobg.net )
Денс ще има празник в Дя, пак не сме поканени. Ще ги снима с камера. Пускат балони и всякви работи. Вчера изкарали детето със скъсани памперсгащи и заявили, че са му малки. Цялата работа е, че са му по мярка, но трябва да се сменят поне веднъж, а тях ги мързи. Утре май ще намина и лошо им се пише, те видяха че го овди баща му и гледат да го правят на луд!!!!! Аз го пращам леко облечен те го навличат, малкия после мокър и изстива!
Спорен ден и страхотни изживявания в Усоето. Ние ще ходим в Каварна на концерт на Апокалиптика на 31ви. А на 1ви май на някаъв празник на една строителна фирма, ако моичкия се съгласи де.

# 111

Hug

тук съм, но нямам грам временце, ще пиша пак от понеделник, а как ще ви изчета не знам  Sunglasses баща ми си дойде предния понеделник неочаквано и бяхме с него неотлъчно, но работа и шетане на 3ма мъже ми дойде много - всяка вечер лягане след 1-1.30 и ставане в 7  ooooh!
стягам багажец аз  Hug
целувки на всички!  Heart Eyes

# 112
Красе, моля ти се, снимай ако можеш Апокалиптика! Това е велика банда, за мен лично спор няма! newsm20

Тони е подут където са го нагризали комарите, но най-вече ръката му - като мекица е, китката му не се забелязва почти, понаже отгоре ръчичката е подута доста.

На пътуващите днес - лек път!
На всички, които заминавате тези дни - още веднъж хубаво изкарване!

Гледам аз информационната система, днес какво сме...29.05, значи ще 2 дни в неведение....

# 113
  • София
Мойто майче днес има ЧРД та слагам почерпка -

Аги, даваш ли на Тони антиалергичен сироп, Ериус? Мисля, че добре ще му се отрази на толкова ухапвания.

# 114
  • София
Привет!

Милен се прибра болен снощи с висока темп, силни болки в гърлото и отпадналост. За сега няма подобрение! Чувствам как ми се разминава Усоето и тая година! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Днес май няма пътуващи, а утре!

# 115
  • Sofia
Утре пътуваме ние  живот и здраве!
Аги, мажеш ли го с нещо, това е ужасно, миличкия сигурно много го сърби и боли.
Вени,дано бързо да му мине на мъжа ти! Лелеее тия вируси са ужасни!

# 116
  • София
Данче, да ти е жива и здрава майчето!  bouquet

Вени, много неприятно. Но има време, може да се оправи до събота.

Днес Смини пътуват натам. Който пристигне тия дни да пита дали има места за събота. Оставила съм си тел. в другата тема. Юлче, мерси, че ми изпрати твоя.

# 117
  • Sofia
Данче, честит рожден ден на майчето ти!   bouquet
Много щастие и здраве от сърце й пожелавам!

# 118

Днес май няма пътуващи, а утре!

ние сме днес Laughing

# 119
Данче, жива и здрава да е майка ти  bouquet Да я поздравиш от цялата априлска банда Grinning

Искам и аз с вас в Усоето   Confused
Хубаво искарване на всички пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт