На тортата сияят три свещички, празнуват Юнските звездички!

• 26 129
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, ние сме малко в Ботевград при майка ми и аз съм пълна почивка  Grinning .

Вчера бяхме на чудесен Рожден Ден - на Георги и Стефан Grinning, страхотна веселба падна, а прекрасните рожденници са много пораснали Hug.
Лилу, благодарим за поканата  Heart Eyes Като си тръгнахме и седнахме в колата, Лора каза:
"Това е най-стЛахотното паЛти на което съм била "
 Joy Joy Joy
Много  Hug Heart Eyes Hug на палавниците!

Хубава вечер на всички, от нас много целувчици-
най-много за Акси !!!

# 91
Ха-ха!

По този повод, в събота след всичките емоции, към 23.30 нося Калина на ръце до леглото й, че вече се беже желирала и тя ми казва, ама с най-миличкия си гласец - "Мамо, нали повече няма да правим рождени дни?" - приех го като оценка на страхотния празник, който се получи - тя беше неимоверно щастлива и много, много уморена!
Като намеря време, ще кача снимки, макар че май рожденичката е пипала фотоапарата и имаме само две-три качествени  - ама то и аз не ги проверявам веднага като снимам, и така...погром....

# 92
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ, КОИТО ПРОПУСНАХ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Алекс,пазете се. Всичко ще се оправи Hug

# 93
  • София
                                    Честит Рожден ден на Калина,Акса,Георги,Стефан и Марина!

Да са живи и здрави и да се радват на безгрижното си и весело детство!

# 94
  • София
ЧРД на Петя!Бъди здрава и щастлива сред любимите хора!  bouquet

Съжалявам за Акса!Дано никога повече не се повтаря и час по-скоро да се оправи детенце! Hug

# 95
  • София, център
Честито на всички рожденици и от мен!

Лусинора е добре, бих казала чудесно на Рибарица, яздила кон, доила коза в кошара, как ли не го е страх това дете от тези животни, не ми е ясно, сега чака да се стопли и да открива плувния сезон. Щръклее като невидяло на вилата, минаха й и хреми, и настинки, и алергии и чудо. Искам и ааааааз!

# 96
Много мъчно ми стана като видях Акса - бързо да се оправя малката сладурка.
Фрос - разгледах снимките ви - прекрасни са - а двете красавици прекрасни  Hug
ЧРД на Петя и от мен - много здраве, щастие, любов и късмет й пожелавам.
Честити рожденни дни и на Калина, Акса, Стефан и Георги Simple Smile много усмивки и безгрижно детство им пожелаваме. И ние след малко отиваме да празнувме, после ще качвам снимки, но да не забравя да почерпя и вас по повод нашата рожденничка, да ви е сладко :

# 97
  • София
Честит Рожден Ден на Калина, Акси, Маринка, Стефан, Жоро! Да растат здрави и щастливи!   newsm59

Честит Рожден Ден на Бети и Петя! Да сте много щастливи и обичани!   bouquet

Милата Акси  ooooh! Да минава по-бързо и да няма повече такива инциденти!

Сиси, важното е, че поводите са само хубави  Peace Да ти е живо и здраво съкровището!

Нансе, направо ме размечта  Hug Много е хубаво, че имате възможност да я оставите на чист въздух.

Елито, наш'те хора що така се издъниха снощи  Rolling Eyes Избеснях!

Целувки на всички  Heart Eyes

# 98
  • някъде ... тук ...
Мани, мани, нямам кабелна, нямам Диема, не мога да гледам ни един мач Confused ooooh!

Ради вече е при баба си. Ако се наканите някоя вечер за бирка - свиркайте Sunglasses

# 99
  • София
Мани, мани, нямам кабелна, нямам Диема, не мога да гледам ни един мач Confused ooooh!

Ради вече е при баба си. Ако се наканите някоя вечер за бирка - свиркайте Sunglasses
Гледай по интернет, но прекъсва  Rolling Eyes Снощи и нашата кабелна изключи за първото полувреме.
За бира ще свиркам, но да видим кога... Вие къде излизате сега?

# 100
Честито на рождениците Калина, Акси, Марина, Стефан, Жорко!  newsm59

Да сте живи и здрави малки сладури.

Пете, Честито и на теб! Много щастие ти пожелавам.  bouquet

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АКСИ, КАЛИ, СТЕФО, ГЕОРГИ И МАРИНА, МНОГО ЩАСТЛИВО, ИЗПЪЛНЕНО С НЕВЕРОЯТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАМ. НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИЧКИ И ВСЕ ТАКА СЛАДКИ  Heart Eyes
Специални целувки на Акси, дано минава бързо  Praynig
Пете, честито и на теб, много любов и щастие!   bouquet

# 102
Вили, като ти гледам лентичката и ти се възхищавам. Как успя да свалиш цели 17кг? С коя диета?

# 103
Честит Рожден Ден на Марина, да е здрава и щастлива, все така прекрасна чаровница!!!

# 104
  • София
Влязох за 2 секунди, но се зачетох, то няма как.

Алекс, съжалявам, че така лошо е паднала твоята лудетина. Стискам палци за бързо възстановяване и по-малко бели.
Като не и е било лошо и не е повръщала как така решихте да я водите в болница, или то се е разбрало, че лошо се е ударила?

Бяхме 10 дни на морето, нет имам от вчера, та съм съвсем изостанала, моля за извинение.

Честити три годинки на всички навършили ги, желая на дечицата ви много здраве и много щастливо детство.
ЧРД на Маринка!

Благодаря на всички за пожеланията за майне РД, обаче сега отивам да гладя, че купчината опира в тавана.
Целувки.

Общи условия

Активация на акаунт