Преz СЕПТЕМВРИ вън сме всички с новите колички!

• 13 543
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте днес и от мен!  Hug Hug
Виждам, че доста неща обсъждате, но искам да ви се похваля.  Embarassed
Вчера бяхме с бебчо на 4Д (пак потвърдихме, че е ТОЙ, а не тя). И доки го мери и каза, че е 816гр., а нормалното за мойта седмица е около 560гр. Малко големичко вървяло бебето и поне 10ина дни щяло да превари термина сигурно. Ама да ми е живо и здраво, аз си го чакам.
Искам и да ви питам - аз пия Магнерич, защото още от началото имам контракции и трябва да полежавам. Обаче коремът ми става твърд и на доки туй не му харесва. Знаете ли защо става твърд корема??????? Rolling Eyes
И друго - има шампоан за бременни - Defluval - някой ползвал ли го е и какво му е мнението?
Благодаря Ви предварително и целувки на всички!  Hug Hug Hug

# 91
  • София/Търново
Defluval май е за след ражда*е. Ще го ползвам да *е ми окапе косата  Mr. Green

# 92
здравейте момичета нещо гледам са ви налегнали лоши мисли та за разведряване ви предлагам това
Преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог казал:Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни;-Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?;-Той ще те научи на своя език и ще те пази;-А как е името на моят ангел?;-Не е важно как се казва,ти ще го наричаш Мамо!
 Hug Hug Hug

# 93
ИИИииир това за ангела много ми хареса  newsm10 smile3521

# 94
Ето ви и още нещо хубаво Hug http://www.natalyoga.net/about_us.html
Да му се насладите с кеф и ако решите да знаете, че аз също искам да ходя на курс юли месец. Това е жената, която роди третото си дете у дома Grinning

# 95
  • София/Търново
Това е жената, която роди третото си дете у дома Grinning

Whistling

# 96
ИИИииир това за ангела много ми хареса  newsm10 smile3521

# 97
Асе, много благодаря за линка! Искам да те помоля да провериш дали доставят в чужбина! Praynig

# 98
http://www.dnes.bg/article.php?id=52083
Вижте каква статийка за секса след раждане.

# 99
Здравейте, мамчета.

Днес си взех резултатите от изследванията и имам следното питане - на седимент на урината пише следното нещо "3-4 Leus, масово епит. клетки". Какво трябва да означава това, даже не съм сигурна дали това Leus съм го разчела правилно. Ще ходя при доки чак в петък, ама ако е нещо сериозно да отивам още днес?

# 100
Хаха секса след раждането има ли такова животно бе Mr. Green
То повреме на бременност няма та за след това не ми се и мисли!!Добре че ще съм заета с мисли и грижи за бебинка и няма да се сещам че и сега като се сетя за това "нещо" се дразня само!!!При нас няма такова положение-на плажа е сухоооо капка вода няма  ooooh!

# 101
 Mirkata_21 , има, има, и е още по-хубаво от преди! Не съм отворила още линка да видя там какво пише, ама това от личен опит ти го казвам!

Момичета, нормално е да е имаме всякакви страхове. Все пак хормоните бесуват, нервите понякога не издържат... Важното е само да не даваме да ни завладеят напълно и да си вредим сами психически! В тоя ред на мисли, мен пък току ме е страх дали бебенцето няма да е много малко и т.н.

А пък за раждането и аз категорично не искам мъжа ми до мен - той е голяма паника, пред припадъци е като види собствената си кръв. Не ми трябват отрицателни емоции! Затова и предишния път отидох толкова рано в болницата, сега съм решила да изчакам повече. И да знаете, че положителната нагласа много помага за лесното протичане на нещата. Аз предишния път отидох с нагласата не че ми предстои нещо трудно и болезнено, а че най-после ще си гушна детенцето и може би затова раждането ми мина леко. Надявам се и сега да успее да се настроя на правилната вълна и всичко да е наред!

# 102
Аз също мисля че секса след раждането е още по добър Peace,и сега дори не сме спрели въпреки коремчето Laughing

# 103
Аз не вярвам да е по-добър!!Еми така де-режат ме,порят ме,от мене излиза най-малко 3 кила човек с глава колкото футбулна топка/не намерих друга дума за сравнение/и накрая ме зашиват!!! ooooh! SickНе зная ама аз не мисля че ще посмея и да си помисля даже за секс след като родя!!!!Чувала съм какви ли не истории че едва ли не е като касапница!!Как може след толкова болка да ти е хубаво!!! ThinkingАууу чак настръхвам като си помисля!!!Аз сега искам ама слънцето не изгрява в моята посока нещо!!!Но за после ще има много да си мисля и да се дърпам! Naughty
Не че някой ще се сети да прояви желание де!!

# 104
Mirkata21, не се настройвай отсега така.  ooooh! И аз ще раждам за първи път, но едва ли след това секса няма да е хубав. Предполагам, че ще е различно. Но затова се обичаме, за да се открием отново. Знам ли и аз, мамите които са раждали вече могат да кажат. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт