Аз ще работя, той пък ще се занимава с децата, докато успеем да ги пуснем на детска...Понякога му завиждам
ще се адаптирате бьр3о, не се тревожи
....само не трьгвай с негативна нагласа, че ще ти е малко по-трудно....а като стигнете - пиши в немската тема, там момичетата са много мили...или намини кьм шоки-темата ( швейцарската
).....леко преместване
.....

..това е цялата философия 

Не се тревожи за нищо - с времето всичко се оправя - не е лесно, защото абсолютно всико ще ти е ново, но когато мине време и се климатизираш всичко ще си дойде на мястото
Вярно е че не всичко е мед и рози, но 100% е по-добре от милата ни родина
Която и на мен ми липсва, но не и начина на живот... Както и да е - много успехи ви желая

Вторник сутрин Гогата се буди с температура; Сряда - на лекар, щото температурата от тогава не спира да идва през около 4 часа (за радост сиропите за температура му помагаха да я свали за няколко часа) Прегледа го жената - нищо муняма, само разтройство напипа в червата - каза, че е ентеро вирус! Да ама стана Петък и температурата си продължава и взе да става по над 39°
Отидохме пак - гърлото силно възпалено, вратлето му беше се надуло като на борец от лимфните възли - ангина! От петък вечер сме на антибиотик и сега е по-добре, последните 24 часа е вдигал само 3 пъти температура... Искрено се надявам да се пооправи вече
Чак сега си давам сметка какви са можели да се случат с тази понякога над 40° температура
Чак като спи понякога не може да си взема въздух милото
Препоръчани теми