142 ОУ в кв.Борово

• 86 277
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
О, аз не можах да задам и десет процента от въпросите си. Вие при коя госпожа сте?
Ако може някой тук с опит да ми отговори на някои въпроси, които може да изглеждат глупави, но за мен са интересни , а за детето ми направо важни, та:
1. Има ли тържества в предучилищната? (Коледа, Баба Марта и пр.)
2. Как се процедира когато има рожден ден? Торти носят ли се както в градината?
3. Не е ли проблем когато 6-годишните са в един коридор с ученици?
4. И последно  Embarassed Не видях в тоалетната имаше ли мивки? А в стаята?
На по-важните въпроси разбрах отговора, но за тези не исках да губя времето на госпожата.

При Стоилова сме.
Относно тоалетните, на мен не ми направиха добро впечатление - видяха ми се непочистени. Дано да не е практика. Иначе, има мивка, и тя е ниска, но е при тоалетните, а не в стаята.

# 136
  • София
И на мен, не ми направиха добро впечатление, но а съжаление вероятно общите със 1-ви клас догодина ще са много по-зле, съдейки по коментари във форума.
Значи г-жа Вили нас двете води до тоалетните да ги видим  Grinning

# 137
  • София
Ние сме при Менкаджиева,все пак сме се засекли някъде  Mr. Green
Ако има друга мама с детенце при г-жа Менкаджиева ще се радвам да се обади:)
Ще се опитам да отговоря на въпросите ти,доколкото аз имам информация.
1. Имат тържества на празниците.
2.Носи се торта и им правят празненство като в градината.
3.Тук не знам,имам информация,че госпожите никога не ги оставят сами,така че не вярвам да имат проблем с първокласниците,а и в крайна сметка те са само година по-големи и не мисля,че ще се различават много от тях като мислене и поведение,виж по ме е страх след някоя и друга година като се поомешат с гимназистите и чуят приказките им какво ще е  ooooh!
4. Вече е отговорено  Peace

# 138
  • София
Отново благодаря, Хетера!  bouquet
Аз някак не искам да местя детето от градината. Струва ми се, че си е по-добре там, а и не искам да пораства толкова бързо, но огромния брой деца на нашия набор, лудницата преди покрай градините и като гледам сега с по-малоброен набор комшийски деца как никъде не са приети още на училище и искам да са си спестя този стрес.

# 139
  • София
Все си мисля,че за училище ще е по-лесно,но ти си знаеш,аз не бих преместила детенце от детска градина в училище,освен ако градината не ми е далече и неудобна,а училището по-удобно,но... преценете си.

# 140
Според мен на 6 г децата са си за ДГ, не стига, че от първи клас ги съсипват от писане и учене а пък и пред училищата да е там Simple Smile докато имат възможността по- добре да са в ДГ и да си спят на обяд.
Това е моето мнение   bouquet

# 141
  • София
Привет,

Някой може ли да ми препоръча учител/и, които ще поемат 1 клас следващата учебна година.
Колебая се дали да си запиша детето в 1 клас там, а нямам много информация.

Много благодаря предварително!

# 142
От личен опит- не се колебайте да изберете 142 ОУ. Училището направи страхотен "скок" в последните години. Както вече съм писала от 2007 до 2010 г. дъщеря ми беше в 142-ро. След това продължи в СМГ, но още има приятели от стария клас. Аз, като родител виждам положителните промени в 142 и го сравнявам с училищата в района ...

# 143
Привет,

Някой може ли да ми препоръча учител/и, които ще поемат 1 клас следващата учебна година.
Колебая се дали да си запиша детето в 1 клас там, а нямам много информация.

Много благодаря предварително!

Сладоледче, аз отсега почвам да проучвам училищата в района за каката. Трябва да се видим някой път, като се върна, да си поговорим!

# 144
Побутвам малко темата ако някой има актуална информация като цяло тъй като ще сме първи клас догодина и отсега проучвам няколко училища.

# 145
Здравейте,

пиша с малко нова информация за предучилищната. Ние сме при г-жа Стоилова и съм много доволна. Госпожата е строга, но всички деца я обичат много. Учат и пишат значително повече от детската градина. Имат време и за игра, редовно ги извеждат навън.
Тоалетните за предучилищна и първи клас са вече отремонтирани. Аз лично не съм влизала там, тъй като се заключват, но други родители ги одобриха.
Моля, ако някой има информация за учителките, които поемат първи клас да пише.

# 146
  • София
И аз съм с тази молба,есента 2016 кои госпожи бихте препоръчали за първи клас.Мерси

# 147
  • София, България
Аз пък не съм доволна от ремонта на тоалетните. Преди си бяха с клекала, а сега са наслагали тоалетни чинии и е супер неудобно. Винаги ми е било чудно, защо се слагат чинии, като за обществени тоалетни клекалата са много по-удобни  newsm78

# 148
  • София
Успокоителното е,че те се ползват само от малките,после в по-горните класове са си сама клекала.Иначе съм съгласна с теб,така и така никой не сяда в обществена тоалетна???

Имаш ли информация за госпожите,които догодина поемат първи клас?

# 149
Някой знае ли кога ще има Ден на отворените врати или е твърде рано още?

Общи условия

Активация на акаунт