ДЕКЕМВРИ още е далече, но бързичко расте малкото човече!

• 19 500
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Wondergirl, в друга тема бях чела ,че взема 120лв , но сигурно става въпрос за ФМ в 20г.с.. А и то в 13 няма какво толкова да се види, затова реших и да не ходя. А за следващата ще отида и при кардиолога на дъщеря ми в Трета градска за ехокардиография на бебо. Няма как да е лаконична при мен, ще търсим точно определени малформации и ще не ще, ще и се наложи да говори Simple Smile

# 91
добро утро мами . искам да попитам за БАЛЕВ кога трябва да ходим и за какво ни изследва.не е ли раничко 11-13 с за фм ? и аз незнам и се чудя

# 92
  • София
Invisible и аз се боря с неспането: в понеделник и вчера будувах в периода м/у 3 и 5ч. през нощта- и немога и немога да заспя - чувствах се все едно някой ме насилва да спя, а аз имах чувството, че даже няма да мога да заспя до сутринта. Дано да са по- редки тези безсънни нощи.
Приятен ден, настройвате ли се вече за уикенда?

# 93
Здравей, Бамби! Когато се обадих в клиника Темелков и попитах кога точно трябва да отида при Балев ми казаха, че първото ходене е в 12-13 г.с., а второто - 18-20 г.с. Знам, че в 12-13 г.с. гледа всички органи как са се оформили и дали всичко е наред.

# 94
Аз също се будя рано сутрин към 5-6 часа и после като ми дойде сладката дрямка трябва да ставам за работа. #Crazy

# 95
А аз имам проблем с пишкането нощно време....ставах по 1-2 пъти, но от скоро по 3 пъти и вече ми се струва ненормално. ooooh!

# 96
Сасано, да не би да си изстинала нещо. Защото аз като са ми студени краката или ми е студено, ходя честичко до тоалетната. В офиса ми е прохладно и все още не мога да се разсъблека и събуя Thinking А като гледам всички как са се разголили, включително и бременните, които днес чакаха за час при Балев - бяха по джапанки.

# 97
Здравейте и от мен,Desi jul,правилно ли съм разбрала,ти няма да ходиш на първата ФМ,защо така си решила?Аз изпуснах срока за записване при Балев и ме е много яд ooooh!.Ти кога ще ходиш на ФМ ?За спането и аз не мога да спя през нащта,а ако легна през деня-става страшно  #CrazyЗа пишкането е нормално-нали притиска пикочния мехур,и аз ставам по 2-3 а дори и 4 пъти.

# 98
Здравейте, скъпи мами  Hug
Ето ме и мен безкрайно щастлива, тъкмо се връщам от преглед.  newsm44 newsm44 Бързам да се похваля - бебо е станал 23,3 мм.  smile3501
Чух сърчицето.. и ревнах от кеф. 150 удара в минута  Видях ръчички и краченца, и една сладка голяма главичка.. голяма радост!  Two Hearts
Иначе съм свалила 2 кг, но доки каза, че е нормално при първа бременност.

Желая ви страхотен ден и безброй усмивки!   bouquet

# 99
  • София
Аз ставам само 1 път през нощща,ама е обикновено 1час преди часовника да звънне и после трудно се заспива. На работа не мога да спя и вечер към 10-10.30 вече съм заспала...
За ФМ моята лекарка ми каза, че няма смисъл преди 18-20 седмица да се ходи, че тогава е оформено вече всичко и се вижда, тя работи и във Фемина и иска тя да ме гледа,ама не знам, не е от известните имена...
За БХС 1 приятелка ми каза, че ти казват, че при теб има шанс примерно 1 към 5000 бебчето да е болно от Даун, а средностатистическия такъв ако е 1 към 20 000 примерно, занчи при теб е малко по-голям шанса и те пращат на ФМ да се види на видеозон и каза, че е абсолютно безсмислено, при все че ще ходя на ФМ така или иначе...
Yoyoana - честито,мила! Само  такива хубави новини и занапред!!!

# 100
Е, значи не съм само аз така. И не съм настинала.  Simple Smile
А аз все се чудя дали може да се спи по корем все още? Не мога да се отуча от този навик и се притеснявам да не притискам бобчето.  Confused

yoyoana , честито! Знам какво е усещането! Hug

# 101
И аз смятам ,че е безполезен БХС, дори да са добри резултатите, това си е някаква измамна сигурност. Дори и ранният ,който е с 90% сигурност, кой ми гарантира че няма да съм от 10 -те жени, на които резултата ще е грешен.
За първата ФМ , няма да я правя, след като така или иначе трябва да направя втората. А си е свързано с дълго пътуване при мен и много разходи, не на последно място. А като се налага да ходя и при двама лекари през 20г.с.,къде ще му излезе края.
На 13.06 съм на консултация, а доки винаги ме гледа на ехо, все едно съм ходила Simple Smile
И аз ставам през 2-3 часа през ноща , още повече ,че малката се буди и все и търся бибата baby_neutral

# 102
  • София, в момента в любимото ми село Железница
yoyoana много хубави новини! Hug Радвам се за теб!

Сасано и аз ставам по 3-4пъти, но слава богу сравнително бързо заспивам след това. Незнам колко е вредно да се спи по корем, но аз немога другакси. С първата бременност спях докрая по коремче като накрая си подлагах възглавници под таза и на гърдите за да мога да поспя! Embarassed

# 103
  • София
ох, и аз много обичам по корем да спя и се чудя дали да продължавам и как ще спя по друг начин, ама щом Нина до последно е била така...

# 104
Здравейте ,просто искам да поговорим за притеснения относно раждане, бременност и т.н.,

Общи условия

Активация на акаунт