Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 253
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Oh,  искрено ти завидях за концерта Simple Smile Неговите концерти приятели ги сравняват с изживяването на годината  Grinning

София беше удавена преди около 2ч от страховит порой, та се прибирах 1.5ч по околовръстното с такси / нормално растоянието се взема за 10 мин... таксиметраджията ми отказа категорично да минем през центъра за да взема мама и едва ли не ми направи лична услуга, че ни взе с бебина... Crossing Arms

Атти, ти си царица на организацията  Shocked я си признай кой гледа бебо докато теб те масажират  Heart Eyes

Провокирана не само от Тандури искам да споделя с вас може би една от най-добрите речи, които съм чувала... The Fringe Benefits of Failure - enjoy!

http://harvardmagazine.com/go/jkrowling.html

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 19:13 от Agent Provocateur

# 166
Блажка, по-скоро беше ето така: http://www.youtube.com/watch?v=wOkuqDWwrAo&feature=related  Концерта му беше с Оги - много цветен този човек, кеф ти чак и ти ракийка да си налееш /те през цялото време пият/. Беше в зала 1 на НДК, всички си имахме места, а свирачите влязоха по пътеките и свиреха, много готино! Хайде весело и да се похвалиш с впечатления!

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 20:59 от Пумпал

# 167
Фея - как побра 4 литров буркан в машината? Тя не е ли за 4-6 оз бурканчета?

Блажка- завиждам благородно, ама мнооооого. И аз съм била на негов концерт - на открито беше тук.

# 168
към Атланта няма ли да идват свирачите...къде да погледна?

# 169
Пумпал, голям кеф е било!!! И това за ракийката ... ей така, както не мога да я понасям, го разбирам.  Laughing
виктория, не пише за Атланта, аз тук гледам:
http://www.goranbregovic.co.yu/upcaming.htm
Хайде де! Понасяйте се нагоре! Simple Smile

# 170
Тая машина е единствената с 2 капака: нисък (за 7 бурканчетата) и висок (7 инча). Това, както и огромната гаранция, която дават (5 години; останалите дават 1, Euro Cusine - 3) наклониха везните в полза на Yolife.

# 171
благодаря  Simple Smile

# 172
Тая машина е единствената с 2 капака: нисък (за 7 бурканчетата) и висок (7 инча). Това, както и огромната гаранция, която дават (5 години; останалите дават 1, Euro Cusine - 3) наклониха везните в полза на Yolife.

Фея, ще ме накараш да си купим такава Simple Smile Наистина малко ни идва тази, дето си я взехме, ние ядем страшно много кисело мляко.
Ти за 4 литровите от краставички ли говориш? Къде намери в Уолмарт такива големи ( ако не са от краставичките)?
И казваш, че се събира под капака?  newsm78

# 173
Фея, ще ме накараш да си купим такава Simple Smile Наистина малко ни идва тази, дето си я взехме, ние ядем страшно много кисело мляко.
Ти за 4 литровите от краставички ли говориш? Къде намери в Уолмарт такива големи ( ако не са от краставичките)?
И казваш, че се събира под капака?  newsm78
И ние много ядем. Ама откакто дойдохме тук, все по-малко ядяхме - гадно им е киселото на американците... Безхарактерно едно такова. Ако не беше дала сравнителната таблица, нямаше и да знам, че има машини. Та и бактерии на дрожди... Ум да ти зайде!

Не говоря за краставичени буркани. Тези са стъклени, със стъклен капак, приличащ на шапка-таке. Намерих ги на най-долен рафт при стъклариите за макарони, спагети, зърнени закуски и пр. Един буркан беше около $12, ама опитът ми показва, че колкото по-голям е съдът, в който се кваси млякото, толкова по-хубаво става.

Събира се под капака. Малко на магия, щото бурканът е с около сантиметър по-висок, ама аз му слагам хартиени кърпи, та да не капе конденз в млякото и бухвам отгоре капака на машината. Той не ляга върху основата както обикновено, ама не оставя луфт - пак си е затворено, макар и не плътно. Млякото се заквасва ... ммм ... великолепно! eat Ако щеш вярвай, само на кисело съм по цял ден. Нищо друго не ми се яде!

# 174
Горан Брегович ще има концерт на 8-ми и 9-ти юли в Ню Йорк. Някой ще ходи ли? На предния е било голяма еуфория.

Да,моят мъж.Лично аз ще го набутам и изритам.Още нямаме билети,но хубавите неща стават бавно. Mr. GreenАз гледах един концерт и пуснах  и някоя  друга сълза.Толкова ме е яд,че ще пропусна.......

# 175
София беше удавена преди около 2ч от страховит порой, та се прибирах 1.5ч по околовръстното с такси / нормално растоянието се взема за 10 мин... таксиметраджията ми отказа категорично да минем през центъра за да взема мама и едва ли не ми направи лична услуга, че ни взе с бебина... Crossing Arms

Да и аз чух за това. Майка ми каза, че са евакуирали хората от трамвая в центъра с гумени лодки  Shocked , добре че не сте минали от там  ooooh!

Аз преди малко бях на косъм да катастрофирам зверски  Praynig , цяло чудо е, че аз и колата сме невредими, още ми треперят партенките  Sad ....но имах нужда от обица на ухото...вече няма да карам като Фитипалди със сигурност  Cry

Гледам тук, че концерти обсъждате, аз обмислям един Джордж Майкъл за Юли  Thinking , за сега все още не е отменен, така и не разбрах достоверна ли се оказа информацията за заболяването му, дано се окаже новинарска сензация  Praynig . Понеже съм малко боса в тези работи, има ли шанс билетите на място да се окажат по евтини от тези онлайн?

# 176
Понеже съм малко боса в тези работи, има ли шанс билетите на място да се окажат по евтини от тези онлайн?

Не.  Grinning

# 177
Понеже съм малко боса в тези работи, има ли шанс билетите на място да се окажат по евтини от тези онлайн?

Не.  Grinning
Жалко  Mr. Green ...понеже в различните сайтове са различни цените за една и съща категория билети, та таях някакви надежди  newsm78

# 178
Фея, сигурна ли си, че това чудо е 4 литра? newsm78 Аз за първи път чувам за такива..можеш ли да го снимаш как изглежда ако не ти представлява трудност? newsm78

# 179
Блажка, при нас беше ето така.Завихрилите се в танц са нашенци.
 Аз ще вдигна сватба, само ако има начин Горан и оркестър да ни свирят, инкак-цъ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт