Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 281
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Я, и аз да спипам най-сетне от снимките на Джена.Мдам, още една завиждачка се заформя  Mr. Green
Много сте свежи, млади майки!Браво!!

# 241
Джена-та...браОс за хубавите фотоси,мерси че пускаш,защото като споменахте че сте се събирали ей така се бях обърнала  Crossing Arms...мислех че фотос няма да видим,сега съм щастлива завиждачка и аз. Grinning Twisted Evil

Ама вие все мамите с бебоци сте се видели ,тодлери няма ...тъкмо сте били всички на една вълна.
Дали ще ни е възможна някога една маминска среща тук в ЮС ...рамечтах се......

# 242
Момичета, извинете че ви се меся в темата.
Искам да ви попитам, някой изпращал ли е скоро пратки до БГ и чували ли сте да са таксували нещо получателите? А поръчвали ли сте нещо дирктно за България и имало ли е такъв проблем..
Аз вчера поръчах едни книжки от blurb за баба ми на стойност малко над $100 и днес сестра ми ме шашна че миналият път като пратила колет от Канада с подаръци са накарали хората да платят 100 лева за да освободят колета от митницата ooooh!
Ако някой има опит моля да сподели, може и на лични. Мерси много  bouquet
Ако се застрахова пратката трябва да пишат, че стойността и е по-малка от 45 Евро, за да не я обмитяват. Една приятелка я накараха да плати 200 лв, защото пратката беяе писана на стойност 500$.

# 243
Ей, много сте хубави!  Hug Радвам се, че добре сте прекарали!

# 244
Дали ще ни е възможна някога една маминска среща тук в ЮС ...рамечтах се......

ами какво ще кажете за 18ти Октомври (събота) в Маями - full day randezvous (или както там се пише) - пристигаме петък вечер, събота цял ден иху аху и неделя се прибираме, който когато...
ако купим билети и резервираме хотел отсега, ще е по-евтино, а?

# 245
ами какво ще кажете за 18ти Октомври (събота) в Маями
Я, че това в нашия квартал, бе! Laughing Хайде, навийте се сега! Grinning

P.S. И внимавайте с доматите.

# 246
Biz, penguin, много мерси за отговорите.. за съжаление не попълвам аз декларацията и незнам колко ще пишат, дано не глобят много бабето Embarassed
Намерих една статия, че може би вече са започнали да печатат в Европа, та стискам палци да ги пратят от там, а не от щатите Praynig

# 247
Леле, че сте разкошни, срещналите се! Тюууу, как ми липсва българска компания  Cry

Гаргамелчо, другата опасност от обмитяване би възникнала, ако пратката е адресирана до фирма. Тогава се счита, че съдържанието на колета ще се използва за търговски цели и трябва да се плати мито + ДДС.

Пишеш, че получателят е баба. Това почти изключва вероятността колетът да бъде пратен до служебен адрес, ама аз да си кажа.

# 248
Агентката, аз те виждам май за първи път. Моите почитания... Simple Smile

# 249

Мерси за инфото Peace

# 250
Хайде да открием сезона...При нас има торнадо уорнинг и е нещо страшно навън. Стискайте палци, защото ако имало трябвало през нашия град  Rolling Eyes

# 251
Хайде да открием сезона...При нас има торнадо уорнинг и е нещо страшно навън. Стискайте палци, защото ако имало трябвало през нашия град  Rolling Eyes
Стискам палци, Тандури. Praynig А какво става навън при вас? Тук трети ден е съсипваща жега, планираните за навън училищни мероприятия са отложени. Утре трябвала да свърши, дано!

# 252
Стискаме, Тандури. Дано ви подмине...

Ти по-добре ли си вече? Минават ли обривите?

# 253
Блажка, ами има много силен вятър и е толкова тъмно, все едно е вечер, а пък е задух невероятен! И влажно също така.  Rolling Eyes
Фея, на мен ми минаха още след първото противоалергично, ама не ми дават да излизам навън.

# 254
  • USA
И на мен ми стана много драго да видя снимките от срещата. Всичките сте много хубави, и майки, и хлапета!   bouquet Просто чудно е било.

Малта също много ми хреса. Джена, много хубаво снимаш! Да си жива и здрава и повече снимки да пускаш да пълниме очи.

Тандури, и от мен имаш стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт