ЯНУАРЧЕТО лудува, 1-ви юни то празнува!

• 11 596
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
Направо в 3-та глуха ме пратиха!  Laughing  Joy

# 256
Здравейте, преди някъде из форума бях виждал едно като чаршаф с два дунапрена отстрани които възпрепятстват бебето да се обръща ( защото заспива по корем с глава забита в чаршафа и просто незнам от къде диша ) но не мога да намеря линка. Ако някой от Вас ползва подобно нещо или вообще има някаква идея как да се възпрепятства спането по корем - моля нека сподели.

Със здраве Габи !

# 257
Предлагам в събота 11.30 в Градската или в музейчето, къде предпочитате?

Градската е OK. Peace Аз съм на линия. Само да не завали. Praynig

Честита 1/2 годинка на Марти и честити месечинки на всички други бебоци!!!

Джули, тенк ю! Аз направо вече се шашнах с това захранване, това може, оново не може....Май и аз трябва да спра да чета за известно време... Naughty #Crazy

Фил, относно оризовата каша, не е задължително да се запече. Всичко е индивидуално, Калина продължи да се отчита с ако всеки ден LaughingНо елдата също е много добър друг вариант.

# 258
Честита половин годинта на Марти!   bouquet

За Пловдивската среща -
На 8-ми неделя - на Гребната база - Поканени са всички  Hug

Готово  ! Само да уточним къде точно и към колко часа ?!
  Който иска телефон за връзка нека да ми пише на лични или на скайпа ?!  Peace

# 259
  • Пловдив
Усмивка !, разчитам на теб да обясниш на момичетата как се стига до Гребната  Hug (че аз не съм шофьорка  Embarassed )

Иначе .. незнам в колко часа, предполагам към обяд  newsm78
Зависи кога ще тръгнат  Simple Smile

paralichko1, аз ползвам ето това - http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2341851&c … pSellingItem=true

Върши ми чудесна работа, ползвам го нощем. През деня се обръща по корем да спи, но я наблюдавам и не се притеснявам.

# 260
  • на плажа
  Здравейте! Дано не вали в неделя и аз ще се класирам за гребната, че вчера в Борисовата градина не дойдох, но пък разгледах снимките. Даже видях, че и  адашката се е включила  Wink.

# 261
BORQNA ERININA аз не съм захранила още, но до колкото знам всяка нова храна се добавя постепенно, за да се следи за алергии или някаква друга непоносимост към храната....  Peace

# 262
Усмивка !, разчитам на теб да обясниш на момичетата как се стига до Гребната  Hug (че аз не съм шофьорка  Embarassed )

Иначе .. незнам в колко часа, предполагам към обяд  newsm78
Зависи кога ще тръгнат  Simple Smile

paralichko1, аз ползвам ето това - http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2341851&c … pSellingItem=true

Върши ми чудесна работа, ползвам го нощем. През деня се обръща по корем да спи, но я наблюдавам и не се притеснявам.

Супер е но ми трябва вариант който мога да си купя в БГ, иначе точно за това говорих....

Със здраве Габи !!!

# 263
paralichko1 - виж това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4447 и на Чико съм виждала, но нещо не го намирам в нета - изглежда по същия начин като това от линка на Ханна  Simple Smile

Стелт, Джулка, а защо на вас ви излиза кексчето, а на мен не - хм - трябва да ме светнете как става  Hug

# 264
Честита половин годинка на Марти  Hug

Честита месечинка на всички бебоци  Hug

Много са хубави снимките от срещата, големи сладурковци са бебоците  Hug

Аз въведох от плодовите - ябълка, круша, слива, кайсия и праскова - Ганчев, яде ги много сладко  Mr. Green От зеленчуковите - тиква и морков на ХИП. На картоф-домашен и броколи-Бебевита  се мръщи и не ги иска.
Жълтък мисля от 7-8 месец да въвеждам.
Каша тези дни, още не съм решила каква.
И на кисела още му се чудя, иначе съм взела ябълка и череша.
Абе аман с това захранване, голяма чуденка е  Mr. Green

# 265
paralichko1 - виж това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4447 и на Чико съм виждала, но нещо не го намирам в нета - изглежда по същия начин като това от линка на Ханна  Simple Smile

Стелт, Джулка, а защо на вас ви излиза кексчето, а на мен не - хм - трябва да ме светнете как става  Hug
Идеално.... Лошото е че преди макло докато си търсих такова попаднах на теми за задушени деца от такива работи..... чудя се дали да не мина направо на възглавница против задушаване ( такава на дупки ), но незнам дали Биба не е още малка за нея.... ( 4.5 месеца )...

Със здраве Габи !!!

# 266
angiе "номера" го правя като кликна с десен бутон върху снимката и най-отдолу избера "свойства", след което копирам линка, който излиза срещу Адрес: (URL)... Та това е адреса на снимката, важи и за картинки, за които трябва да си регистриран, за да ги изтеглиш... Като в http://www.postsmile.net/emoticons/latest.php например...  Wink

# 267
  • Варна
Не се притеснявайте толкова за захранването, зора е първите два месеца, после децата ще си хапват от всичко, или поне повече неща и ще видите колко е лесно  Wink

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА МАРТИ!
ЧЕСТИТ 5-И МЕСЕЦ НА РОДЕНИТЕ НА ДНЕШНАТА ДАТА!

# 268
  • Варна
Здравейте момичета! Heart Eyes
Искам да ви почерпя, че вчера нашата какичка имаше рожден ден - стана на шест години! Grinning

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА МАРТИ!
ЧЕСТИТ 5-И МЕСЕЦ НА РОДЕНИТЕ НА ДНЕШНАТА ДАТА!
  bouquet  bouquet

# 269
Честит рожден ден на кака Рали!!!

Честита половин годинка на Марти!!!

Общи условия

Активация на акаунт