Двете трети от пътя измина, нашата СЕПТЕМВРИйска дружина!

• 13 257
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Ето линк към тема от форума. Четете и дерзайте. Между другото и ние сме седалище, но пък за втора бременност било нормално до късно да не слиза бебето в таза и да не се вклинява. Защото Сияната в седмия вече беше главично и я усещах как си вре главата надолу Grinning
Ние днес имаме неприятности с бравата. Иван си забравил ключа на пощеннската кутия и сутринта мислех, че някой се е опитвал да влезе... Както и да е, оказа се, че съм забравила прозореца отворен и затова се е задействала алармата, но пък доста се стреснах ooooh! Та по повода си имам мъж вкъщи, който работи в момента, а преди това смени бравата Grinning

# 121
Момичета, ще правите ли / правили ли сте ехокардиография на бебоците? и къде ?
  bouquet
предварително мерси за отговорите

Мари, на мен също ми правиха - даже първият път бе около 12-13 седмица, да чуем дали всичко е ОК. Само че и аз не знаех че така се нарича. В Добрич ходя на 4Д и тази опция - ехокардиография, всеки път я има. На всеки преглед гледаме всичките системи (кости, органи, сърчице и т.н.), но в 20 седмица беше още по-интересно. Бебо целият се видя, а когато докторът "превключи" да гледаме сърцето + да го слушаме, беше супер - На монитора сърчицето изглеждаше като по учебниците по Анатомия. Виждаха се камерите, основната вена и артерия, ясно си туптеше.. на мама сладура! Ако ти е на път, ще ти дам информация - само пиши.

Честит рожден ден на СТЕЛА, макар и със закъснение   bouquet  bouquet  bouquet 

Честит син щъркел на Асето!   bouquet Hug

А на който е болнав - да се оправя бързо и да почивате повече, момичета!
 Hug Hug Hug от мен за всички!

# 122
  • София
Леле мале колко много сте изписали!  ooooh!  Ама така е, аз все още нямам нет вкъщи  #Cussing out #2gunfire и само от офиса влизам.  Crossing Arms  Sad
Пускам ви снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251824 и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244465&photo=20, Обаче цветовете са малко тъмни, че снимах вечерта, иначе "на живо" са по-свежи.  thumbsup
Отивам да хапна и се връшам да чета  #Crazy

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 13:11 от little_sweet_didka

# 123
Дидка страшни са снимките местата са невероятни Peace
А за дрешките нямам думи много са красиви и сладурски направо ми останаха очите Flutter

# 124
Дидка, много хубави снимки и много сладурски покупки  Hug

nelinacheva, така ми се иска да се появя в нашия район Wink ама няма да е и този уикенд. сега търся прогнози за времето, ако вали по добре да не се уморявам с път и да си седим тук. чакам си аз плаажааа

иначе днес даже ми е студено и ще ходя да си купувам чорапи, че съм с боси крака и поличка

уффф и мойта мома беше с дупата надолу та по тоя случай аз сега ще се дупя в къщи, на лакти да се обръща

# 125
Дидка страхотни снимки  HugМалкия Анди ми е любимец!!!Такъв е сладур!!А за дрешките нямам думи просто!!  bouquet
А не е ли много рано да правим упражнения за обръщане на бебоците newsm78Моята мома на всеки ехографски преглед се е разположила различно!!Та за това се чудя!!!Ние колкото и да се упражняваме ще ги "обърнем"за ден и после те пак ще си се врътнат newsm78 newsm78

# 126
Дидка, приказно красиво е! Честно казано съм доста приятно изненадана!
А за дрешките да не говорим. Ще почна и аз да купувам скоро вие вече така ме изкушавате с тея покупки.
Аз мисля да щурмувам Jumbo като за начало, че ми е на една крачка. После може да надникна и в MotherCare, че ми се струва че има сладурски неща.
Моят дребосък също беше обърнат с крачетата надолу, но и да не ми го казват го знам защото рита най-често долу вляво. Иначе ние на гимнастиката правим такива упражнения, които на по-късен етап сигурно по имат смисъл за обръщане бебето надолу.
Момичета никоя ли от вас не ходи на мойта гимнастика. Аз вече ходя 4 пъти в седмицата. Може да се засечем някой път.

# 127
Мирка, само за сведение, душо, моят термин е около месец преди твоя Wink Тъй че за мен смисъл има Hug Ти си трай още. Аз след 5 дни влизам в 30-та седмица Wink
Дидка, сега отивам да гледам дрешки и красоти природни Hug
Люси, ами като ти е на една крачка Джъмбо, що пропускаш, че и разни хора са ти на една крачка. Веднъж не си се обадила Crossing Arms Пък ние с Дидка и Сончето редовно разджиткваме из квартала Grinning

# 128
Lucicity, много се радвам, че вече може да ходиш на гимнастика. Какво правите там? Аz днес zа пръв път ще ходя на йога, до сега само в къщи си я правих. За съжаление тя съвпада с пилатес курса ми и от него трябва да се откажа  Sad

# 129
Асе, не съм ходила душо. Време и сили не ми остават. Мисля след 1ви юли обаче да го карам малко по-така и със сигурност ще ти звънна.
Аз да се видим само бих звъннала ама през седмицата ми е абсурдно - вечер се прибирам като пребита, а събота и недела тичаме с мъжа по задачи.
Тази събота например обикалях за пердета, после ходих да събера от един цех плоскостите за гардероба и в неделя се счупих от чистене.
Е верно, вечерта живнах с една приятелка дето сме като сестри, а не сме се виждали повече от месец.
Ама като излезна отпуска със сигурност ще заформим кварталната агитка. Много ама много ще се радвам. Heart Eyes

# 130
Geri, аз отдавна ходя - може би два месеца вече. Как да ти обясня какво правим - главно упражнения за разтягане и раздвижване. За изтласкване на кръвта от краката нагоре - също. Юни дано не е студено, че мисля на морето да плувам като кит hahaha

# 131
И аз се присъединявам към маметата със седалищно разположени за сега бебета. Прегледах линка, който Асето  е дала. Ще пробвам, тъй като хич не ми се ще да се налага Цезарово.
Момичета най-благородно ви завиждам че сте намерили гимнастика за бременни, аз уж потърсих но в наше село те таково животну нема. Тъй че наблягам на гимнастиката свързана с опразване не чинии и след това  (поради ефекта на сърцебиене и задъхване причинени от надвишаващият размера на стомаха ми апетит ) всекъкви знайни и незнайно похвати за оцеляване след преяждане. Няма да ви казвам как се заричам че това е за последен път Embarassed  държи ми максимум един ден. Ама се успокоявам с това че касата на вратата все още ми е халтава - минавам през вратите, демек има още мегдан за ядене.

# 132
Асе аз само питах душата HugЩото не ги знам тея неща и викам да не се налага да ги почваме от рано newsm78 а ти как така кога...лелеее 30 седмица уаууу не ти остава много да се гледкате с малкия ти мъж  Heart Eyes Hug

# 133
Дидка, супер са снимките  Hug И много сладки нещица си напазарила  Hug
Люси браво за постоянството  Hug Аз така и не се наканих да я почна тази гимнастика. Предпочитам вечерите да си ги прекарвам с мъжа ми и да се разхождаме двамата  Heart Eyes То  и за това дупето ми е станало двойно, де  Embarassed
Шефът ми днес измисли поредната простотия  #Cussing out Накара ни да подпишем заповед за работното време и обедната почивка  #Cussing out Всеки ден отивам 30-45 минути по-рано на работа, но него т'ва не го интересува. Важното е да не си тръгвам преди 18.00ч. Вече едва издържам! Моля, някой който има идея да ми каже ще ми се отрази ли много болничен от 10 дни на майчинството Praynig Вече мисля всякакви схеми да се махна по-бързо от тук  Thinking
Имам и още едно въпросче. От вчера усещам една лека болка, подобна на менструална, но обхващаща и кръста. Вчера се появи вечерта за малко и днес по обяд. Много внимателно следях, но не мисля, че имам контракции; поне не усещам нещо да се схваща  newsm78 Болката (или по-скоро напрежение, тежест, дискомфрт) не е силна и постоянна, появява се и изчезва след 2-5 минути. Нормално ли е това или да ходя утре при доки?  newsm78

# 134
Дидеееее, обяснявах аз за Крушуната, ама не помните. Най-красивото място в България, на което съм била (естествено - на палатка Grinning) Лошото е, че ще го застрояват  #2gunfire....догодина там ще има 5-звезден спа-хотел...дано не придърпат самите водопади в двора му #Cussing out
Ние сме добре - бебето рита много и наред - мене, тати  Grinning.........честно казано сега се двоумя за името му....по план трябваше да е Мая или Виктор...ама като гледам половината бебета ще са Виктор  Confused не ми се ще когато викам детето си по име да се обръща половината детска площадка, примерно Rolling Eyes.....та дилемата ми е на тая тема Simple Smile А името е толкова хубаво Heart Eyes

Момичета, някой знае ли какво става с Муцито? Нещо не съм чела нейни постове скоро (не че съм чела много де, ама вече 2-3 теми никаква я няма)...

Общи условия

Активация на акаунт