Двете трети от пътя измина, нашата СЕПТЕМВРИйска дружина!

• 13 263
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сонче, при истинските контракции няма схващане, а само болка - средно между менструална болка, болка в кръста и бъбреците и усещане за желания за ходене по голяма нужда. Но болката е силна, не можеш да я сбъркаш. Тези болки се появяват и изчезват, като всеки път интервалът между тях се скъсява. Като стане на 5 минути - бягаш към родилното.  Hug

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 17:25 от irinaradeva

# 136
Иринче, мерси мила  Hug  Точно това чувствам  #Crazy А сега какво да правяяя  #Crazy На обяд ми се случи 2-3 пъти едно след друго, но сега нищо ми няма. Направо си ме налегна паниката  #Crazy Утре ще ходя при доки да види какво е положението.

# 137
Сонче, не се шашкай, бе жена! Нали има контракции, които започват бая преди раждането (седмици говоря). Не помня предварителни ли бяха, потготвителни ли...
Нормално е...
и на мен ми се случват по 1-2 от време на време...

Забравих да ви кажа - жегата+повечето килограми+бременността+повече от 10 мин. стоене права = на отвратителна болка в краката+отоци .... личен опит от тия дни  Sad

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 17:46 от бръмбъзъче

# 138
  • София
ЕЕЕ, Сонче. Ако бяха истинските, нямаше да спре да те боли от обяд мисля. Не знам какво да ти кажа. Онези болки са силни и като почнат, спират за малко и пак се появяват, като интервалът се смалява. Аз все пак бих се консултирала с доки, за всеки случай. Най-вероятно всичко е наред!  Hug
Бръмб, подготвителните контракции не са болезнени и се появяват хаотично - съвсем различно е усещането.

# 139
Сонче, за такива болки - горещ душ или вана.
Изчезват моменталически  Peace
Само успокой топката.

Муцито влиза от време на време, оплакваше се, че нямат ТВ и вечер се борят с половинката за надмощие над монитора - дали ТВ или бг-мамма Joy

# 140
Сонче мила успокой се! HugИ аз съм изпитвала подобни болки и особено когато бяха комбинирани със желание за ходене до тоалетната/а всички знаете вече колко рядко ме спохожда такова Embarassed/съвсем се бях стаписала!!!Лежи си спокойно почивай повече!!Говори с доки!!Утре да те види но дотогава искам да си спокойна!!!Усещаш ли втвърдяване на корема??Имаш ли някакво зацапване??Аз съм чувала че и зацапване се получава ако наистина са обезпокоителни контракции!!Но не мисля че е така нямаше да спрат!!Защо не пиеш от хапчетата които взимаш за контракции или не взимаш newsm78 newsm78 newsm78Бъди спокойна само  bouquet Hug

# 141
petka80, предполагам, че те интересуват специално болниците в Германия: http://www.babyfreundlich.org/fileadmin/download/krankenhaussuch … H_PLZ_2008-05.pdf  Hug Надявам се да ти е от полза  Hug

red sonya мерси много newsm10, точно това ми трябваше

# 142
Мерси, момичета  Hug Hug То явно, че не е страшно, ама като ми е за първи път и се ошашках  Embarassed Вчера и днес ми се случи по веднъж. Иначе нищо друго обезпокоително няма (като втърдяване или зацапване и т.н.) Утре ще звънна на доки първо по телефона и ако каже, че иска да ме види, тогава ще ходя. Дано до тогава да няма нищо  Praynig
Веч, след малко се прибирам и веднага ще последвам съвета ти    bouquet

# 143
Мила Соня, предполагам, че е нормално да почват такива болежки. Стискам палци  Hug

Аз да ви кажа в момента съм се надупила върху две от възглавниците на дивана и така чета... голям майтап
не знам дали ми е правилна позата - подпряла съм се от брадичката до под гърдите, а корема ми се мъчи да виси

# 144
Асе, много полезно инфо  Peace

Асе, качи го това за замразяването на плодовете в блога, моля те! Praynig

А къде се намира тоз блог  Thinking ?
Блога е на сайта със снимките от първия пост на темата.

# 145
Мамчета, благодаря за поздравите.Да сте живи и здрави - вие, вашите близки и бебоците. Скромна почерпка   beer cook cook smile3510 на патерици. Hug

Дидеееееее ама как може да доидеш до тук и да не се обадиш бе? Ааааааааамха. Crossing Arms

Приятна и спокойна вечер от мен.  Hug

# 146
Привет момичета!
Според доки аз съм здрава newsm44, кашля някаква остатъчна кашлица, но се разминавам с орбазона и болницата... благодаря на Бога!!!
Чувствам се доволна, днес цял ден бях на крак, но свърших чудесна работа Flutter
Дидка, снимките са чудесни, но най се изцъклих от твоя вид... много нежно си бременна Laughing, хора аз се търкалям... килата са ми вече 10 отгоре, а не почнах от 50...ма като ви слушам вие всите сте балерини бре ooooh!
Хем се оплаквам хем седя пред една голяма гладиаторска салата... Blush
На минерален басейн няма да се ходи ясно е- "фенкю" за отрезвяването!
Сетих се, че Мари я попреносих и като ми писна си теглих един врял душ докато ми падна тапата и се започна с раждането...

Асе, поздравления за бебончо -какво мощно чувство те беше завладяло... няма да споделям обаче с мъжо щото той и без това има кошмар да не ни изчезне пишонката както на вас ви се появи Laughing  bouquet

Моето бебо е дясно разположено и този път няма да се тревожа и да се дупя все ще се върти ножа.
Жалко, че таза ми напразно боли и се разтваря както всеки път, а аз още не съм опитала (няма и да опитам май) какво е усещането бебо да се изпльока от там... , но да е живо и здраво  пък да се появява както е рекъл Бог.

Забравих какво друго ми беше на акъла... newsm78, много хубава вечер момичета Hug

# 147
Йеее, Мариам, много се радвам, че се оправи мила! Отвратително е да си болна! Аз вече нямам температура, само кашлям, но вече по-малко и дано скоро да свърши и кашлицата!
Дидка наистина е много елегантно-бременна Simple Smile  Аз като се погледна в огледалото и виждам слон с корем Simple Smile Да сме живи и здрави, ще сваляме после край грижите за бебковците.
Айде лека вечер, аз отивам да яммммм Simple Smile

# 148
Един ден да няма човек нет и после става  #Crazy докато ви изчете Joy
Стелче- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Асе-хич,ама хич не съм изненадана от синият щъркел PeaceСпомням си как говореше още в началото,че всяка майка получава това бебе,което изтински е желала...и помня,че ти беше убедена,че чакаш Любомир FlutterАми-да ти е честит сега  bouquetИ да знаеш-мн.лесно се гледат момчета PeaceАма кога минаха 30 седмици? ooooh!
Мариам,Моарейн-стига вече кашлици и сополи Hug
Сонче- Hug
unique-супер количка Peaceмн.изчистен дизайн.Каква е тази марка и къде може да я видим???
Дидка-снимките са чудни PeaceТази зеленина ти пълни душата Party

# 149
  • София
Дидеееее, обяснявах аз за Крушуната, ама не помните. Най-красивото място в България, на което съм била (естествено - на палатка Grinning) Лошото е, че ще го застрояват  #2gunfire....догодина там ще има 5-звезден спа-хотел...дано не придърпат самите водопади в двора му #Cussing out

newsm09 Каквооооо?????  #Shocked Стига бе! Не мога да повярвам! И ще го позволят? Кошмар!

Момичета, някой знае ли какво става с Муцито? Нещо не съм чела нейни постове скоро (не че съм чела много де, ама вече 2-3 теми никаква я няма)...

Аз с нея по ICQ си комуникирам, всичко е наред и малката й марсианка и тя.

stelllla ма знаеш ли как се чудех дали няма някоя мама в Ловеч, ама айде де! Кат нямахме нет нямаше как да питам онлайн! Пфууу че ме хвана яд! Crossing Arms ooooh!

Mariam777 , моарейн  Лелеее! Много ви благодаря за комплиментите сладурки! Аз на тези снимки изглеждам като житенета питка! "На живо" съм по слабичка!  Радвам се че вече си здравичка! Hug
И да кажа че и аз съм +10 !!!! Shocked Започнах от 55кг, е вярно че при моите 178см не си личат толкова...ама аз мислех за цялата бременност да кача максимум 12-13кг, а то какво..... ooooh! До 9-тия току виж съм казила още 10!  ooooh!

И накрая- Момичета снимките са хубави, но на живо да видите каква красота ееее  Heart Eyes....Да отидете всички до една! Заслужава си!

Общи условия

Активация на акаунт