Двете трети от пътя измина, нашата СЕПТЕМВРИйска дружина!

• 13 254
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Диде,наистина,страхотно е.И 100% си zаслужава д асе отиде,като гледам.Като си помисля,колко ни е малка страната,колко красива,а ние не я поzнаваме..И ще го zастроят,чудесно  #2gunfire #2gunfire ..Ей,откачам,хората нямат и от нищо нещо правят,а ние имаме,но всичко усираме(с иzвинение,ама е така).А някой zнае ли какво стана в тоя ред на мисли с Яръкли(така ли се пише  Embarassed )?И там го бяха подкарали..
Мариам,браво бе,пребори се ти,яка българка  Wink .Аz като се сетя каква пневмония карах преди 2г.и в болница си полежах,отврат беше..А ти zащо трябва все секцио да раждаш?

# 151
  • София
Мариам,  smile3501

# 152
  • София
Момичета уговаряме ли се за среща на 8-и?   newsm78  Да знам как да си редя програмата....

Асе, вчера ме гръмна с новината за синия щъркел.  #Crazy  Laughing Толкова категорично ти казваха досега, че ще е девойка, и изведнъж....Много хубаво, че ще ги нашариш.  Peace Момчетата са големи сладурковци.  Heart Eyes

Жалко, че таза ми напразно боли и се разтваря както всеки път, а аз още не съм опитала (няма и да опитам май) какво е усещането бебо да се изпльока от там... , но да е живо и здраво  пък да се появява както е рекъл Бог.

Мариам, наистина е страхотно усещането на "изпльокването".  Grinning  Изпитваш невероятно облекчение и радост, че всичко е приключило- не може да се опише с думи.  Обаче най-важното е да се роди бебчо жив и здрав, другото не го мисли.  Peace

Дидке, много красиви снимки! Веднага започнах да кроя планове как да замъкна мъжа ми натам....Много малко сме ходили из България, направо ме е срам......пък има много красиви места!

Да те питам за сладурските дрешки от Ларедута- кой размер си поръча, за новородено или за 1 месец? Аз засега няма да купувам, нали не знам още гащите на бебата, но като разбера, сигурно няма да се удържа да не направя една поръчка.  Laughing

# 153
моарейн много се радвам, че си се отървала от температурата Hug дано и кашлицата да си иде така бързо, а за килограмите уж бях решила да съм строга този път, но пусти гени много ми е зор Wink
Дано после да кърмим дълго и славно, като бонус ще ни дойде да изразходваме някоя калория в повече.
Дидка, а на теб толкова ясно ти личи, че си качила само ама само бебето... ти си типичният пример на мамите дето като родят и от родилното излизат с плочки на корема Peace, ще се стегна да не ти завидя Laughing как става тази работа още не съм разгадала и сестра ми е така, а на мен ми трябва година да се възстановя (ако здраво се потрудя).
Относно Ловешките красоти, аз съм от Априлци под Ботев се намира и съм израснала сред такива райски гледки. Затова сега ми е много мило като гледах тези снимки жалко, че не на живо.
А тука в Ямбол, много ми липсва природа, балканец, водопадче някое, но пък си има други екстри ще се съсредоточа в/у тях Flutter.

Деси, благодаря мила Hug
За секциото и двата пъти опитах нормално с голямо желание, а втория път и с магарешки инат и въпреки мнението на докторите, но безуспешно поради стеснен от вътре таз и едри бебета (да са ми живи и здрави).
За трети път никой няма да ми се навие на експерименти пък и матката ми е скастрена вече два пъти, този път ще съм кротичка и послушна и няма да рискувам.

Иринка Hug
Суит, надявам се поне да намеря спинална и добър анестезиолог за да мога да посрещна бебо и да му се усмихна за "добре дошъл".
Ето това опитах и мнооого ми хареса Heart Eyes

Момичета точно когато си направих математиката, че днес не съм консумирала въглехидрати и мъжото започна да пържи палачинки и то по сред нощ... а как мирише бива ли сега такъв дразнител питам аз?
Имам само 2 алтернативи да си хапна и да съжалявам за математиката на калориите или да ги сънувам цяла нощ... Thinking

# 154
Привет! Grinning

Не мога да ви изчета напълно, но се опитвам да следя. Имам една голяма молба към регистрираните в продавалника - ще е удобно ли някоя от Вас да пусне ника ми за одобрение в форума? Регистрирах се, но не получавам мейл за потвърждение, а съм си харесала толкова много едно кенгуру  Grinning Ако на някой му е удобно, ника е Janis_J.... благодаря   bouquet

Асе, много се радвам за момченцето - честито  Hug
Дидка, Крушуна е мястото където се каня да отида от 2 години .... скоро, много скоро и аз ще видя тази красота на живо - страхотни снимки!
Мириам, Моарейн - радвам се, че се оправяте - аз една седмица бях много зле и си слагах всякакви гадости в носа, компреси на гърлото, капки в ушите, че и те се бяха възпалили...  Naughty но, важното е, че се оправяме  Peace
Много усмивки и прегръдки на всички  Hug

# 155
  • София
Имам една голяма молба към регистрираните в продавалника - ще е удобно ли някоя от Вас да пусне ника ми за одобрение в форума? Регистрирах се, но не получавам мейл за потвърждение, а съм си харесала толкова много едно кенгуру  Grinning Ако на някой му е удобно, ника е Janis_J.... благодаря   bouquet

Готово, активирана си вече.  Peace

# 156
Много се радвам на оздравелите мами Hug Hug
Мириам я по-добре си хапни няма какво да смяташ и да ги мислиш!!!То със смятане ако ставаше всички щяхме да останем фиданки!!! Mr. Green
Моят мъж ме обвини в шизофрения най-официално Sickзащото съм ядяла по веднъж на ден!!Еми какво да направя като не ми се яде!!Той не го знам кой го е учил че бременните ядем като свине и в последствие на това приличаме ooooh! ooooh!Не съм била приличала на бременна,детето съм щяла да недохранвам и да се роди недоразвито!!!Ей такива ми ти глупости  ooooh!
Дидка къде са ти тея 10 килца бе Heart EyesТи не си мръднала от как те знам все си си щека  bouquetСупер си  Hug

# 157

Готово, активирана си вече.  Peace

Hug Hug Hug Heart Eyes .... много, ама много благодаря  Grinning Grinning

# 158
Суит, тц душа, точно, че не беше категорично. Hug Все беше на кантар. Първия път бебето беше с кръстосани крака, а втория си държеше крачетата ... много странно - свити в коленцата със стъпълца около дупето. Тогава пък ми беше и феталната и гледахме бъбречета, сърчице... Кръвоснабдяване... Полът го оставихме за края и то диването се беше свило и превило. Та докторът каза - абе момиченце, но не мога да твърдя със сигурност.
Докато със Сияната нещата бяха съвсем други Grinning
Той самият доктор не беше убеден човекът Peace И не желаеше дори процентно съотношение да каже Wink
Ох, отивам да релаксирам, че се наплюсках като попско дете на задушница Crazy

# 159
  • София
Разговорихме се за бански....да ви покажа какво си поръчах от Ларедута- благодарско на майчето, което пусна линка в една от предишните темички!  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-femme-coco … e&pagesize=16

Още не съм си го получила. Ще се похваля, като пристигне.  Simple Smile

# 160
  • жителство на место
снимките на дидка са страхотни; не съм ходила на тези места и фотосите сило ме впечатлиха
дано строителството на спа компекса да не съсипе напълно природата Banghead ignore2
бански за бремени има на premamаn- хубави модели и материи са; цената около 80лв

# 161
Дидка, голяма реклама направи слънце на този край. Айде, пък който е решил да идва, да се обажда. Лека от мен Hug

# 162
здравейте момичета и аз да се обадя че съм жива  Laughing
Вчера бях на преглед тук прегледите са направо смешни пипна ме по корема и ми премери кръвното, уведоми ме че всичко изглежда наред  newsm78
Нито ми мерят килограмите, нито обиколката, а да не говорим че ми каза че по-вече няма да ме гледа на ултрасоунд - нямало нужда само ако има проблем  newsm78 newsm78 newsm78. В БГ непрекъснато ме гледаха и ме мереха!!!
За килцата какво да ви кажа и аз вече съм 9+ направо не знам на какво ще заприличам до края. При Борис качих 17кг и така и не успях последните 3 да ги сваля преди тази бременност  Embarassed Embarassed Joy и кърменето не помогна (кърмих 11 месеца). Така че всичко си е индивидуално. Момичетата благословени с хубави и слаби телца се връщат в форма доста бързо.
Крушуна е невероятно място, посетих го преди 2 години когато родителите ми купиха къща в съседно село Горско Сливово и се почуствах като в приказка. Там местността има нужда от малко развитие но дано не нарушат "природното равновесие" ако така мога да го нарека.  #Cussing out
Желая на всички лек и спокоен ден   bouquet

# 163
Бони, всъщност хората са направили нужното. След като изглеждаш и се чувстваш добре няма защо да се мерят и правят допълнителни неща. Това, което се прави в България е малко пресилено. Тук все намират какво да ти изследват и с какво да те наплашат. Като тръгнеш на косултация най-малкото ще се погрижат да ти обяснят, че колкото и да е страшно раждането минава Shocked Никой не обяснява родовия механизъм, никой не те успооява, че бременността е нормално състояние, което естествено завършва с раждане... Абе тези всичките наблюдения и изследвания - все едно си болен Rolling Eyes

# 164
  • София

Дидке, много красиви снимки! Веднага започнах да кроя планове как да замъкна мъжа ми натам....Много малко сме ходили из България, направо ме е срам......пък има много красиви места!

Да те питам за сладурските дрешки от Ларедута- кой размер си поръча, за новородено или за 1 месец? Аз засега няма да купувам, нали не знам още гащите на бебата, но като разбера, сигурно няма да се удържа да не направя една поръчка.  Laughing

Аз лично поръчвах за 3 месечно (60см), защото и аз и таткото сме големи и мисля, че и бебо голям ще се роди, пък и момченцата нали се раждат малко по-големи от момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт