Януарско бобено зрънце, неуморно в мен рас

• 20 829
  • 331
  •   1
Отговори
# 315
Отчет от прегледа - изкараха ми акълчето първо  Thinking, на коремния се видя плоден сак 2 см и нищо вътре и си отговаря на 7г.с и каза че ще гледаме пак на вагинален, отиваме в една др стая на друг апарат обаче нямаше презертиви  ooooh! и вика пак през корема може да се види тук, гледа и вика има струпване на клетки ама отговарят на 5-6 седмица и аз бях на път да ревна вече и каза след седмица пак да видим има ли нарастване, донесоха презервативи гледа вагинално и се видя фъстъка че има даже и сърдечна дейност, тогава каза да не се притеснявам вече за рамера и след 2 седмици с направление вече  Hug
оххх милички направо ми спря сърцето по едно време  ooooh!
Момичета каза че е под 1 см и за това не може да ми изкара колко точно, но щом има сърд дейност поне в 6-та г.с ще съм а какво мислите а сака е 2см

# 316
bebka2304 супер! Поздравления за добрите новини! То покрай толкова лоши как няма да се ошашкаш вече и да започнеш да мислиш, че и с теб нещо не е наред.
Аз си запазих час за фетална морфология при доктор Марков. За късмет записваха точно когато ще съм в 20та седмица, при това петък следобед, което ми е супер удобно. И за биохимиченскрининг се оказа, че няма да ходя до София, просто днес ми е ден.

# 317
bebka2304  и Espa и моя първи  ден от цикъла е 20 април  , а ми показа 27.01 Simple Smile луда работа!
За апетита аз въобще нямам такъв -даже се тъпча с плодове и зеленчуци. Всичко друго ми мирише на гадно/ особено месото /. Кафе сутрин не мога да пия.....като стана набивам обикновени бисквити. Гърдите и мен почти не ме болят , даже започнах да се шашкам да не ми е станало нещо като прокървих, ама прегледа ми е чак на 19.......
Името ми харесва"Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува"ама не ме бива в създаването и прехвърлянето от началната страница. Някоя мама като намери време и може -територията е нейна

# 318
колибри, младоженка, много ми стана тъжно за това, което ви се е случило. стискам ви палци за напред  Hug момичета, исках толкова много неща да ви питам, че направо незнам от къде да започна. вчера бях при моята лекарка, взе ми вагинален секрет и след няколко дена трябва да е готов резултата. Обаче нещо, което ме изненада е че ми каза, че повече то 10 кг. не е хубаво да качвам до края. Чета, че вече чувате сърчица, а на мен моята дори и не намеква за подобно нещо. Само ми каза, че веднъж месечно съм на консултация, за няколко изследвания по-натам и горе-долу това беше. Вече съм убедена, че ми трябва втори лекар, то ясно, че ще е частно и ще трябва да се плаща, ама няма как. Espa беше написала за д-р Венкова, тя ми е просто перфектна като място, но не разбрах дали може да се ходи на частно. И още нещо, според мен съм в осма седмица и още не съм започнала да се мажа с нищо. Дали трябва, в смисъл, че май вече го правите  Simple Smile

# 319
zahar4e кажи на твоята докторица да си върши работата като хората или в противен случай ще я смениш #2gunfire Истински се ядосвам на подобни "доктори"-та така или иначе им се плаща! В случая от ЗК-защо трябва да ходиш и на частно!? Та нали затова плащаш осигуровки!

bebka2304  и мини_79-вие при кои сте? Днес разпитвах лабораториите и Ниа Мед за БХС /утре ще ходя на разговор с докторицата от лабораторията в Ниа Мед, защото не е наясно какво е БХС има ли почва у тях и какво по дяволите искам аз Mr. Green-ще и обясня Wink/
При тях 4Д-то е 80 левчета Thinking
Имате ли инфо колко е при Тодоров?

# 320
MTV аз преди не съм ходила при него, но сега ходя при д-р Иванов в Ниамед, но нищо не съм разпитвала освен че от др път ще си взема направление и да ме запиши при него, дори отзиви не съм чула за него, просто ми се иска само при един д-р да ходя да не ги обикалям  Simple Smile
А те щом имат 4Д сигурно ще правят фетална а? Ти при кой д-р си?

# 321
Здравейте мами.
Колибри и Младоженка много съжалявам и ви  Hug.
Да почна и аз да се оплаквам  Mr. Green- в началото ме боляха гърдите, но вече престанаха. Много рядко, но все пак се случва имам гадене, но не повръщам и за да го преодолея се тъпча през два часа с какво ли не. Но все си мисля, че е от лекарствата дето пия. Спинкам си вечер, нямам проблеми със спането. Понякога ставам по 5-6 пъти на нощ до тоалетната, а понякога и по 2-3 пъти.
Като ви чета нещо не мога и аз да си изчисля нито кога ми е термина, нито в коя седмица съм. Аз щото съм малко по-специална Mr. Green. Знам точно кога се е получило оплождането, обаче не мога да го вържа въобще с последният ми МЦ, тъй като съм стимулирана с лекарства и после инсеминация. И излиза, че овулацията ми е била повече от 18 дни след МЦ , пък такъв калкулатор не мога да намеря. Тъй, че ако ми помогнете как да си изчисля и аз лентичката и термина ще сте безценни.

# 322
zahar4e, при Венкова можеш да отидеш и по здравна каса и на частен преглед.
Аз бих те посъветвала да отидеш веднъж на частен преглед да видиш дали ще ти допадне, и ако да, искай да си смениш личният гинеколог по здравна каса. Няма смисъл да даваш пари на частно, при положение, че можеш да смениш доктора по здравна каса.

bebka2304, прекрасни новини, честито!

Относно терминът аз съм го объркала моя със сигурност  Embarassed. Моята последна менструация беше на 16.04, но съм имала късна овулация и в същност на видеозон се видя, че съм в 7 седмица и 3 дни и аз съобразно това си изчислих термина - извадих от днешна дата 7 седмици и 3 дни и така определих датат когато би ми се паднала датат на последната менструация според датата на зачеване и после сметнах на калкулатора. Уф, че объркано звучи  #Crazy,  със сигурност съм объркала нещо в тея сметки и сигурно така не се прави. В понеделник като отида на преглед отново ще питам, че току виж се паднал терминът на рождения ден на мъжът ми. От което той няма да умре от щастие, защото „така всички подаръци за рождения ден щели да бъдат само за малчото”  Laughing  Laughing  Laughing
Момичета като гледам всички сме се уредили с едни или други гадни симптоми, трябва обаче да стискаме зъби – скоро и това ще свърши и ще влезем в 3 месец
Заглавието на новата темичка е чудесно, само ако може някой по-оправен от мен да я пусне, че като се знам каква съм, ще объркам всичко.

# 323
Абе прави ми впечатление, че лекарите не ни казват кога е терминът... Явно и при теб е така, Svet1970...  Още повече, че твоят случай наистина е по-специален и си мислех докато ти четох поста, че са ти казали поне на теб...
Сещам се за един адски бабешки начин да си видиш термина - броиш 38 седмици от датата на зачеването и терминът ти е последният ден на 38-мата седмица Simple Smile
И между другото - преди да проверя в калкулаторите направих точно така за себе си и се оказах права (поне в сравнение с калкулаторите Wink)

# 324
bebka2304 -да правят. Той и Салджийска 80лв е.
При предната бременност ходих при Цонева /въпреки всеобщото негативно мнение/ но само тя имаше 3Д.
Водещата ми ЖК е д-р Начева.

# 325
благодаря ви  Hug

също и за препоръките за доктори, ще си запазя всички тези ценни ваши съвети! Моля ви споделяйте наистина от кого сте доволни и защо и цени и апаратури и всичко , защото ще е в помощ и на вас, които продължаваме, и на нас, които се надяваме да ви последваме  Hug.

# 326
                                             Smiling Sisi като 4е ли имаш право 4е докторите още не казват датата на термина.
                                             И аз маи нещо дост съм се поуплела    newsm78.Писала съм се за 20.01,но на предпоследният
                                             преглед според видео зона бях за 18.01,а в4ера на последния за 16.01.
                                             Ще из4акам още малко преди да го променя,наи вероятно след следващия преглед.
                                             Спрямо последният МЦ бебето е с една седмица по малко.Би трябвало ве4е да сьм в края на 9та семица.

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 19:30 от emy17

# 327
термина ми според датата на ПРМ е 22.01
те тези неща са условни, не ги мислете толкова
с предишната си бременност бях абсолютно убедена кога съм забременяла, родих обаче 8 дена преди термин
сега също зная кога съм забременяла, но пак нищо не е сигурно, бебето като реши ще излезе  Hug

# 328
                                                          Мами относно храненето и аз като пове4ето не мога да ям по4ти нищо.Идват ми странни комбинации
                                                          в главата ThinkingНо 4естно казано мами така ви завиждам 4е сте в БГто и можете да си
                                                          хапнете сьрми4ки,кебап4енца не 4е тука ги няма или не може да се сготви ,просто вкуса е друг
                                                          бих казала дори 4е тук ми е безвкусно дори и преди бременността.Няма да ви кажа от кога не сьм яла бьлгарско сирене
                                                          или кисело мляко.Просто за мен няма по добра от нашата кухня,от това което сьм пробвала навьн. smile3521

# 329
Здравейте момичета отдавна не съм се включвала тук понеже нямам никакво време а и не мога да пиша през работно време.
 Collibri,Младоженка толкова съжалявам за вас кураж момичета , не се отчайвайте и дано съвсем скоро пак да пишете пък може и за лятно бебче от сърце ви пожелавам.  love001

Общи условия

Активация на акаунт