Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
-
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
-
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
-
Какви са ползите от водните аеробики за бременни?
-
Какво е мнението за изложбата „Бейби Експо“?

Ами да ви кажа честно, радвам се, че в края на тоя шеметен ден усмихнах някого!
Сега смятам да ходя да се къпя, да се намажа и да лягам. Дано това бебе се успокои, че от 15 минути яко ми опъва корема и не знам ако не ме остави да спинкам нощес, утре на какво ще приличам...... 

Тук в Сз първия път си поисках упойка,но тогава клиниката беше единствено държавнотоАГ и разбира се не ми осигуриха такава(то пък после ми се наложи секцио по спешност),но продължавам да съжалявам за онзи емоционален момент да видиш детето си веднага след като излезе от теб.
.Синът ми Криси се събуди от някакъв кошмар и аз трябваше да го успокоя,за жалост кощмарът за мен продължи след това.
. По принцип трябваше да съм на лекции и двата дена(събота и неделя) и аз мислех първия ден изобщо да не ходя,а на следващия да си взема лекциите,които съм изпуснала,но....най-новата простотия,която са измислили е: в събота-лекции,а в неделя - изпит....тия не са добре
Кой знае каква простия ще бъде това,щом като от днес за утре ще се ходи на изпит,ама не ми се иска да го изпусна,че после кой знае кога ще е поправката, а пък и вече се настройвам за ликвидация по тия гадни Икономически теории...А не искам да се отказвам баш сега на финала - освен този изпит ми остава само държавния в края на юни и после не искам да се занимавам повече с това,а да се отдам изцяло на бебчето,живот и здраве!
- толкова исках да дойда и да се видим,че после кой знае кога ще можем пак... 
Това много ме заинтригува! На вашите бебоци като са се родили слагали ли са им? Звучи много страшно с тия кръвоизливи 
Това мойто диване реши към 19.00 часа да застане напречно на корема ми. И първо видях зор докато се въртеше, ама после като разпъна на двете страни корема ми - леле, разби ме! По едно време ми идеше да ревна. От тук го побутвах, от там го побутвах - не мърда и тва си е! Голям характер, няма що!
Или по-добре да спра да го влача по магазини за многократни пелени