С коремите щръкнали вече, очакваме АВГУСТовското човече

• 16 825
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен:))

Както виждам, не сте мързелували... Доста сте изписали...
Много поздрави от мен, приятна почивка на плажуващите...
При мен нищо ново - нито колички, нито легла, нито дрешки, нито килограми:)))

А вие май доста сериозно сте се замислили за момента на раждането...
Засега толкова  bouquet

# 91
момичета, имате страхотни покупки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
graciana, бях забравила, че твоята бебка ще се казва Ния. това беше и нашето име за момиченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
  • ....от ляво до десния завой...
Здрасти, хора, Hug
Наминах да ви видя как сте?
Днеска да не би да имаше нещо във времето - от сутринта само проблеми ни преследват....
Първо се счупи колата на колегата, с когото пътуваме всеки ден до работа и обратно. Дърпаха ни с един джип, до дома му, после се качихме в другата му кола /той има две/ с нея отпрашихме за работа и съответно закъсняхме с колежката за делата си. В един момент се оказа, че на тая кола - втората, в която се возим не и работят мигачите, свети и лампата за бензина и така в притеснения по целия път и с молитви да не закъсаме отново.....На работа в залата компютъра взе да се рестартира сам и секретарицата - написва две изречения - сейф, две изречения - сейф, напрво се омая горката. Всичките ми дела се отложиха и докато се огледам - дойде обяд. Най-умното нещо, което направих беше да се оставя на едни колеги да ме заведат в една градина около обяд и да се наям до пръсване с черешки - ей така, под дървенцето - късах си и ядох, голям кеф, а наоколо мирише на зелена трева и едно тихо, звуците на града се дочуват някъде в далечината.....супер беше.....Следобеда положението взе да се подобрява - по едното дело - ще има спогодба - бравос на хорицата, че ме изтормозиха 7 месеца, всеки път да им се моля и да ги уговарям да се споразумеят и сдобрят. После дойде в кабинета ми една приятелка, която също е бременна и ще ражда на 18 август. Правихме си снимки, мерихме си коремите и се хилотихме като луди, ей това хормоните страшна работа - докато рева и току ме избие на безпричинна радост! Laughing Слава богу прибрахме се по живо, по здраво и тая вечер малко Фотошопирах - направих един колаж на една приятелка, който и бях обещала от няколко дни, но все отлагах, защото изникваше нещо друго. Направих и 5 модификации и тя много доволна, защото може да си избере коя да подари. Grinning Ами да ви кажа честно, радвам се, че в края на тоя шеметен ден усмихнах някого! Wink Сега смятам да ходя да се къпя, да се намажа и да лягам. Дано това бебе се успокои, че от 15 минути яко ми опъва корема и не знам ако не ме остави да спинкам нощес, утре на какво ще приличам...... Rolling Eyes
Спокойна нощ и целувки на всички мамички! Heart Eyes

p.s. Благодаря ви за съветите относно пътуването ми на 27.06. Peace
Ето къде ще ходя : http://www.privodopada.com/location.html

# 93
момичета, имате страхотни покупки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
graciana, бях забравила, че твоята бебка ще се казва Ния. това беше и нашето име за момиченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да, няма 2 мнения по въпроса. Ния ще е Simple Smile
Аз бях да журирам на един кастинг за танцьори и направо ми се дотанцува, ама така зверски. Отдавна не бях виждала приятелите ми и сега ми се виждат толкова слабиииии, ама и аз не съм толкоз зле Wink. Малко ми стана мъчно, дано майчинството не ми отнеме това, което не бях усетила, че се е превърнало в професия. не че ще се завърна триумфално да танцувам, но със сигурност ще трябва да е нещо около танците. Всички ме подигравха, че съм щяла да вербувам детето да става танцьорка, пък аз няма, то естествено ще си дойде нали така? Twisted Evil Ето на казах си какво ме мъчи, сега ще си легна спокойна, че така ми се спи. лека и спокойна за всички мами Simple Smile

# 94
Такааа,добре премерихте вие всички плюсове на раждането със спинална и епидурална упойка,ами ние с гайдите какво да кажем? smile3506Тук в Сз първия път си поисках упойка,но тогава клиниката беше единствено държавнотоАГ и разбира се не ми осигуриха такава(то пък после ми се наложи секцио по спешност),но продължавам да съжалявам за онзи емоционален момент да видиш детето си веднага след като излезе от теб.
   Сега като гледам пак към ножа отиват нещата,само че и този път ще пропусна първата среща със щерката-секциото тук е само с пълна упойка!  Rolling Eyesнищо,че вече си имаме частна клиника.
   Аз лично си бях супер след реанимацията,надявам се и сега да е така,но винаги ще си съжалявам за тези "проспани"първи срещи!
    На котката Марта-приятна почивка,на всички останали спокойни сънища и лека нощ!

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 23:22 от agramd

# 95
Ха,снощи последна тази сутрин съм първата тук! Laughing Laughing Laughing
 Добро утро на всички,трябва да ви кажа,че прекарах ужасна безсънна нощ от 3,30 нататък #Crazy.Синът ми Криси се събуди от някакъв кошмар и аз трябваше да го успокоя,за жалост кощмарът за мен продължи след това.
 Лек ден на всички,а на Интрига специално стискам палци за изпита!

# 96
Добро утро и от мен  bouquet
Еййй,много сте изписали вчера,браво на вас!Аз вчера бях на поправителен изпит и дано този да не ме скъсат пак,че аз пак преписвах Embarassed, а се оказа,че това е причината за многото 2-ки - 60бр от 120 човека!Ще се разбере в събота.
За мое огромно съжаление,аз отпадам от срещата в събота Weary. По принцип трябваше да съм на лекции и двата дена(събота и неделя) и аз мислех първия ден изобщо да не ходя,а на следващия да си взема лекциите,които съм изпуснала,но....най-новата простотия,която са измислили е: в събота-лекции,а в неделя - изпит....тия не са добре smile3511Кой знае каква простия ще бъде това,щом като от днес за утре ще се ходи на изпит,ама не ми се иска да го изпусна,че после кой знае кога ще е поправката, а пък и вече се настройвам за ликвидация по тия гадни Икономически теории...А не искам да се отказвам баш сега на финала - освен този изпит ми остава само държавния в края на юни и после не искам да се занимавам повече с това,а да се отдам изцяло на бебчето,живот и здраве!
И ако знаете колко ме е яд newsm61 - толкова исках да дойда и да се видим,че после кой знае кога ще можем пак... Weary
Но наистина,сега като излезнете вече в отпуски и болнични,пак можем да си спретне някоя среща-все пак до август има още малко време smile3503
А какво ще кажат мамите с едно и няколко дечица по въпроса за вит.К? newsm78 Това много ме заинтригува! На вашите бебоци като са се родили слагали ли са им? Звучи много страшно с тия кръвоизливи Shocked , да не дава Господ!

# 97
Здравейте дундички!   love001
И аз днес съм от оплакващите се!  Cry Това мойто диване реши към 19.00 часа да застане напречно на корема ми. И първо видях зор докато се въртеше, ама после като разпъна на двете страни корема ми - леле, разби ме! По едно време ми идеше да ревна. От тук го побутвах, от там го побутвах - не мърда и тва си е! Голям характер, няма що!  #Crazy Дишах на пресекулки, а да не говориме, че не можех да мръдна. Днес положението е малко по-добре, но пак го чувствам много опънат корема. Мисля да навира крака в офиса и да не мърдам цял ден. Ох, още само 2 дни и след това почивка! Ама може би за това аз съм си виновна - не може да ставам в 6 часа, а вечер да се прибирам в 21 часа и тепърва да правя нещо за хранене, да оправям Крис и т.н. Явно вече си е време за почивка, пък и не съм вече на 20 години.... newsm78
Пишете нещо хубаво да ме разведрите, че днес съм тъжна  Cry
ПП и аз качих снимки на дрехите на бебо, дето ги взех оня ден!

# 98
Добро утро, девойки !

Не помня вече от кога не съм заспивала преди 1ч. през нощта и то без да проверя какво се мъдри в хладилничето  Twisted Evil
Тази сутрин нарочно станах в 6.30, може пък довечера да ми се приспи като хората.
Поне не сънувам кошмари. За сега само мъжът ми се отчита, но качествено - с два варианта:
1. Бебето е с толкова големи уши, та чак се веят от вятъра.
2. Отиваме с бебето на дискотека, памерса му пропуска и окъква целия дансинг. Мъжът ми почва да чисти, но гъбичката е много малка...

Трябва да му търся лек  Thinking Или по-добре да спра да го влача по магазини за многократни пелени  Naughty

Отивам аз вчера да си купя шапо за предстояща сватба. Пробвам. Вечерта пак отивам с любимия за консултант и той забелязва лек акцент у дамата и пита: "Извинете, Вие да не би да сте румънка?" Дамата: "Не, българка". Аз:  smile3556
Пак се изложих...на обяд си къцкахме моабет с жената на френски поне половин час.

Айде весел ден от мен  Hug

# 99
Мамадона, спокойно миличка, с такова удоволствие те чета, че направо ми е криво като си в такова настроение Hug Hug Много прегръдки от мен и само усмивки искам от теб.
Ето нещо за развеселяване - на снимката със синия гащеризон на бебока, това отдолу черното сянката на корема ти ли е Mr. Green (искам да те разсмея, надявам се да не те обидя) Whistling  bouquet

# 100
  • Бургас/Пз
Само един ден ви пропуснах и от втора вече сте на пета страница. Виждам че е дошло време на темата за упойките. Аз засега ще раждам нормално, но съм чувала много добри отзиви за епидуралната упойка при нормално раждане. Въпреки това не смятам да се възползвам от нея. Просто се моля да родя като първия път и това е.

Коте, хубава почивка ти пожелавам, дано да случите на време, че нещо не са добри прогнозите за събота и неделя.

Аз във вторник ще съм във София. От 13ч съм на отворените врати в Токуда. Ще идва ли някой друг??

# 101
Абе да не би да е свързано и с времето настроението? Или да има някакви магнитни истории(не, че съм ги отчитала досега) newsm78 Мен явно много ми се е смъкнало кръвното тая сутрин, защото едвам стоя на краката си, много ми е отпаднало и ми тръпнат крайниците, а трябва да ходя в 11,30 на консултация и се чудя как ще се завлека, добре, че ми е наблизо Cry

# 102
Май е от времето. Аз съм смазана!!! Цяла нощ се въртях и за капак сутинта сънувах ужасни кошмари, а не съм имала отрицателни емоции напоследък. Не знам на какво се дължи. на всичкото отгоре съм с ужасно главоболие и със страхотен апетит. Аз днес мисля да ходя на бебешкото изложение, защото уикенда няма да бъда в София. Ако някои иска да се присъедини да заповяда. Аз съм се уговорила с една моя небременна приятелка, но тя е по- ексайтед от мен май Simple Smile относно бебето. Като ме види и ми целува коремчето и и обяснява и говори и много се радва. Аз също бих искала да раждам нормално, с упойка разбира се...Simple Smile

# 103
И аз не спах добре, на мен проблема ми е, че често след като стана до WC( а това се случва задължително всяка нощ без пропуск), после се разсънявам, почва едно бясно въртене из леглото, някакви кофти мисли и т.н. Снощи по телевизията пак спрягаха разни глупости за зависимостта м/ детското затлъстяване и кг, които майката качва по време на бременността; казах максимум-9-13 кг Shockedлудиии ooooh!
Хайде аз ще бягам, че закъснях

# 104
Коте приятно море  и да се топнеш веднъж и за мен   grinning039

за раждането-ако няма усложнения искам да раждам нормално с епидурална упойка
абе какво сте се сдухали днес-петък 13 е чак другата седмица(не че това го прави по-различен ден) погалете коремчетата и всичко ще ви мине  Hug
стискам палци на всички мами с изпити и не се претоварвайте

Mamadona,дрешките са супер яки!!!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 11:19 от stella_a

Общи условия

Активация на акаунт